Klipsch Greek club

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
........μια λυση ειναι να βαλεις βασης,,,,,,και ισως ενα σαμπακι να τα βοηθαει.....

Reaction score
10
Δεν ψηνομαι για βασης και ειδικα για σαμπακι... προτιμω κολωνες.ειχα τα dali sensor5 αλλα δεν....

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
θες ρευμα...στα κλιπς.....χαλαρα 150 στο καναλι.....
εκτος αν κουμπωσεις τελικο στο μελλον.....
παιζει και αυτο......

Reaction score
10
Συγνωμη που ζαλιζω αλλα δεν ξερω τρελα πραγματα απο αυτα οντας ηλεκτρολογος. Απλα βλεποντας οτι δινει ο κατασκευαστης 150watt continuous στα 120 watt του ενισχυτη που δεν θα παιζει τεζα δεν ειναι κοντα. Μιλοντας παντα για τα 280f. Aν κατεβω στα 260f δεν παιζει;

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
αν ακουσεις δαπεδου κλιπς
με
100
200 βατ
(μην παω παραπανω)
Θα θες οσο το δυνατο περισοτερα.....
γιατι θα ακους καθε φορα αλλο ηχειο
και τα 100 βατ θα ειναι φτωχος συγγενης
δεν ζαλιζεις ...οτι θες ρωτα
Παρε οσο το δυνατο (του χωρου) η τσεπη οποτε το εχει
μεγαλυτερο ηχειο
ο ενισχυτης ερχεται στο μελλον

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.435
Το να έχομε δυνατό ενισχυτή δεν έχει σχέση μόνο στην σωστή απόδοση σε υψηλές εντάσεις, η ευχαρίστηση είναι κυρίως επιλέγοντας πολύ χαμηλές εντάσεις. Εκεί τα ηχεία αποδίδουν γεμάτο ήχο, βαθύ χαμηλό, κρυστάλλινα πρίμα.

Συμπτωματικά τον τελευταίο καιρό, λόγω κάποιων τεχνικών προβλημάτων, έχω στον ίδιο χώρο 2 διαφορετικά συστήματα.
Έχω την δυνατότητα λοιπόν να "παίξω" με αυτά. Με λίγα λόγια: α. Στα χρήματά της η klipsch ανεξαρτήτως μοντέλου, επικρατεί άνετα και με διαφορά, και ας γράφουν ότι θέλουν τα σχετικά rew του διαδικτύου. β. Θέλουν όμως σωστή ενίσχυση.

Reaction score
10
Μαλλον μπερδευτηκα περισσοτερο... ετυχε και ακουσα τα 260f και ειχαν απιστευτο ηχο τοσο στις χαμηλες εντασεις οσο και στις υψηλες. Απλα δεν ξερω ποιο μοντελο ειναι πιο κοντα στον δικο μου ενισχυτη.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.435
Μαλλον μπερδευτηκα περισσοτερο... ετυχε και ακουσα τα 260f και ειχαν απιστευτο ηχο τοσο στις χαμηλες εντασεις οσο και στις υψηλες. Απλα δεν ξερω ποιο μοντελο ειναι πιο κοντα στον δικο μου ενισχυτη.

Θεωρώ ότι ο ενισχυτής σου δεν θα έχει πρόβλημα.

Βλέπω όμως κάτι εκουαλάιζερ επάνω του. Άχρηστα με επιλογές της klipsch. Απενεργοποιημένα τα πάντα.

Reaction score
10
Δεν θα υπαρχει κανενα ιχνος επεμβασης απο την αρχικη πηγη. Διαβασα απο εσας εδω μεσα οτι δεν συγχωρουν.....

Reaction score
4.208
Δεν θα υπαρχει κανενα ιχνος επεμβασης απο την αρχικη πηγη. Διαβασα απο εσας εδω μεσα οτι δεν συγχωρουν.....

Πάρε τα 280, μια χαρά θα ακούς, απλά όταν σε "παίρνει" πάρε μεγαλύτερο - καλύτερο ενισχυτή και ως δια μαγείας θα έχεις "αγοράσει" νέα ηχεία ξανά.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.435
Τα 280 κατεβαίνουν στα 32 hz +-3db, πόσα άραγε από τον ανταγωνισμό έχουν αυτήν την δυνατότητα στην κατηγορία τιμής των 280 (και πιο πάνω)?

Άσε που στην klipsch την παράσταση την κλέβει η κόρνα.
Μονιτορ αούντιο, νταλί, μίσιον στο σπίτι. Το πιατίνι της ντραμς, τα πνευστά, και η φωνή, των klipsch δεν έχει καμία σχέση με τους υπόλοιπους.

Last edited:

Reaction score
10
Δεν νομιζω να υπαρχει καποιο αλλο...να κανω και μια ερωτηση που μπορει αθελα μου να αυτοκτονησει καποιος;;;

Reaction score
59
Μηπως δεν μπορει να τα οδηγησει ο ενισχυτης και να παιξω με μικροτερα ηχεια η σε αλλη μαρκα. Bughet εως 1300€. Προσφατα μπαμπας αρα ολο το χρημα παει εκει..
Καλύτερα να κοιτάξεις και για νέο ενισχυτή ….Ειμαι λατρεις των vintage αλλα μερικα μηχανήματα τα εχουν φαει τα ψωμια τους.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
κανα δευτερο χερι ...αξιζει......απο αυτους που πουλανε με εγγυηση
ειναι καλη λυση.......με δοκιμη παντα....

Reaction score
10
Ενισχυτη μιλαμε παντα;και αν επιτρεπεται για τι κοστος γινεται η κουβεντα;

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
ξερω γω , ψαξε σε μαγαζια που εχουν μεταχειρισμενα.....
χαιτας καραγιαννης....και καμπσοοσυς στο κεντρο......

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.863
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef