Klipsch Home Cinema

Reaction score
5.663
120'', Dalite.

Η απόσταση της "καλής θέσης" στο γάμα του γωνιακού καναπέ είναι 4,5 μέτρα από τον προβολέα, 1,70 από τα πίσω ηχεία.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.438
Απάντηση: Klipsch Home Cinema

Απίστευτε!!

Κατ' αρχάς πολύχρονος!
Εν δευτέρης μεγείες οι ανακατατάξεις και τα νέα χρώματα.
Πώς και πήγες όλα τα σάμπια μπροστά;

Reaction score
5.663
Ευχαριστώ για τις ευχές.

Τα sub μπροστά το σκεφτόμουν καιρό τώρα. Περίμενα πρώτα να'παιρνα ακόμη δύο ώστε να κάνω δύο ντάνες τετράδες δεξιά και αριστερά από το κεντρικό και να αφαιρέσω τα έπιπλα "Π", αλλά τελικά είπα μήπως κάνω "υπερβολή"; :142:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.438

Να υποθέσω διαφορετική αίσθηση στο χαμηλό;
(Πάντως επειδή έχει δει αρκετά γραφήματα απο ταινίες αν σε παίρνει συνδεσμολογιακά βάλε ένα sub κάτω απο κάθε ηχείο και παίζε το κάθε σετ ηχείου sub ως full range.Άσε το 6° στην sub out του ενισχυτή και κοίτα πως βαράει το σύστημα..)

Reaction score
5.663
Το έχω σκεφτεί να κάνω τουλάχιστον τα τρία μπροστινά full range, αλλά θα χρειαζόμουν και τους τρεις ενισχυτές ΚΑ-1000-ΤΗΧ μόνο γι' αυτό.

Η επόμενη δοκιμή που αξίζει να γίνει θα είναι με χρήση του Wyred4Sound ST-1000 να ενισχύει ένα ζευγάρι subs. Τα 2x570rms του είναι ιδανικά.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823

Τελικα ....εχω την αμυδρα εντυπωση οτι πρεπει να εχει το συστημα σου λιγο.................................μπασακι!!!!!!!!

:602::605::609:

Reaction score
5.663
Το απίστευτο είναι ότι και με 6 subs το χαμηλό δεν έχει ουρές και booming, αλλά είναι ελεγχόμενο και με καλή περιγραφή.

Το Velodyne CHT-15R π.χ. που είχα για ένα φεγγάρι είχε τρομερό μπάσο, αλλά το έδιωξα γρήγορα, καθώς δεν είχε τον ίδιο έλεγχο. Το booming είναι εύκολο να επιτευχθεί, εξάλλου έχω και τα δύο 18ιντσα που είναι κατάλληλα για τέτοιον εύκολο εντυπωσιασμό.

Με τα THX της Klipsch, τόσο από τα subs όσο και με τα ηχεία, τα όρια στις απαραμόρφωτες εντάσεις είναι τέτοια, που δεν εντυπωσιάζεται εύκολα ο ακροατής, με την έννοια δηλαδή ότι ποτέ δεν του φτάνει.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

πολυχρονος γιαννη , ωραιες δουλειες

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
χρονια πολλα γιαννη !!!
οταν θελεις να ανεβασεις τα 18ιντσα πες μου να ερθω να βοηθησω , να ακουσω και τα 6 12 ιντσα.
με τα 2 που το ακουσα ηταν υπεροχο το συστημα.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823
Απάντηση: Re: Klipsch Home Cinema

χρονια πολλα γιαννη !!!
οταν θελεις να ανεβασεις τα 18ιντσα πες μου να ερθω να βοηθησω , να ακουσω και τα 6 12 ιντσα.
με τα 2 που το ακουσα ηταν υπεροχο το συστημα.

το λεει και το αβαταρ σου.......γκαζιααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!:143::143:

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Γιάννη, πρώτα χρονια πολλά και δευτερο καλόάκουστα ολα τα καινούργια σου΄. Κανόνισε καμμια ακρόαση.:605:

Reaction score
70
Δηλαδή αυτή η συστοιχία των sub είναι καλύτερη από το παρακάτω????Πολύ αμφιβαλλω όμως...

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.892
Members
38.627
Νεότερο μέλος
Athanasios1962