Klipsch Home Cinema

Reaction score
5.663
Παραμένει ως πηγή εικόνας το Pioneer BDP-LX91.

Προστέθηκε το tuner Denon TU-1510AE (o Ζ7 δεν έχει tuner), όπως και το Logitech Squeezebox Touch.

Dac και προενισχυτής για τα Purity το Weiss Dac202.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.511
Απαπαπαπα μεγια μεγια!!
Τελεια!!
Θελω να ερθω για ταινια και μασαζ στα ποδια !!!!

Reaction score
4.513
Απάντηση: Klipsch Home Cinema

Γιαννη καλημερα και χρονια σου πολλα, χρονια πολλα επισης και στον Kotsidisjohn.

Εχεις απιστευτο μερακι και δεν σου φαινεται.

Το ταβανι γιατι το αφησες ασπρο? Αφου εκανες που εκανες την κινηση, γιατι δεν το εβαψες μαυρο?

Τα 6 σαμπ γιατι προτιμηθηκαν? Το εγραψες, αλλα απο την αλλη εισαι σιγουρος οτι αν ειχες 2 κορυφαια σαμπ δεν θα ειχες αναλογο αποτελεσμα? Γιατι 6 σαμπ και οχι 10 :142:. Εν ολιγοις καπου σιγουρα θα το ειδες η διαβασες. Πες μας λιγο παρισσοτερα πραγματα.

Το Logitech squeezebox που χρησιμοποιεις σαν media plauer πως ειναι σε σχεση με το foobar η amara? Εχεις κανει καποια συγκριση? Εχουν κανει καποιοι αλλοι καποια συγκριση? Νομιζω οτι αυτο ειναι ενα πολυ ενδιαφερον θεμα που αρκετους ενδιαφερει. Με τι τροπο το εχεις συνδεσει με το weiss? (πχ οπτικη cox κλπ)

Απ οτι εχω καταλαβει απο τα γραφομενα σου τον χωρο αυτο θα τον εχεις για ταινιες, ενω σε λιγο καιρο θα εχεις ξεχωριστο χωρο μονο για μουσικη. Να δουμε κι εκει τι καινοτομιες μας ετοιμαζεις!!

Να σαι καλα και να απολαμβανεις το χομπυ.

Reaction score
5.663
Re: Απάντηση: Klipsch Home Cinema

Γιαννη καλημερα και χρονια σου πολλα, χρονια πολλα επισης και στον Kotsidisjohn.
Ευχαριστούμε για τα χρόνια πολλά για την ονομαστική εορτή.

Εχεις απιστευτο μερακι και δεν σου φαινεται.
Γιατί δεν μου φαίνεται; :121:

Το ταβανι γιατι το αφησες ασπρο? Αφου εκανες που εκανες την κινηση, γιατι δεν το εβαψες μαυρο?
Δόθηκε αρκετός τόνος γκρι στο ταβάνι. Στις φωτό φαίνεται πιο ανοιχτό απ' όσο είναι, λόγω φλας. Με σβηστά φώτα σε κατάσταση προβολής δεν ενοχλεί πλέον.
Επίσης το πανί το έχω χαμηλωμένο, ώστε η μαύρη επιφάνεια του πανιού να είναι ακριβώς στην κορυφή της ταινίας 2,35:1. Στον προβολέα έχω κάνει masking της πάνω λωρίδας της εικόνας. Την κάτω λωρίδα την έχω αφήσει τόσο όσο να φαίνεται ο κάτω υπότιτλος. Το προτιμώ από το να ήταν και οι δύο σειρές των υποτίτλων μέσα στην ταινία.
Βλέπω αποκλειστικά Bluray, οπότε πολύ σπάνια το φορμά είναι 16:9.

Τα 6 σαμπ γιατι προτιμηθηκαν? Το εγραψες, αλλα απο την αλλη εισαι σιγουρος οτι αν ειχες 2 κορυφαια σαμπ δεν θα ειχες αναλογο αποτελεσμα? Γιατι 6 σαμπ και οχι 10 :142:. Εν ολιγοις καπου σιγουρα θα το ειδες η διαβασες. Πες μας λιγο παρισσοτερα πραγματα.
Να το διαβάσω; :116: Εδώ και 15 χρόνια ασχολούμαι με subs. Έχουν περάσει πολλά subs από τον χώρο μου, όπως και στο αυτοκίνητο τη δεκαετία του '90.

Πολλαπλά 10ιντσα θα προτιμούσα, δώδεκα τον αριθμό. Από συμβιβασμό χρησιμοποιώ έξι 12ιντσα.

Παθητικά καλύτερα, ώστε να υπάρχει ευελιξία στησίματος και παιχνιδιού με τελικούς.

Τον επόμενο που θα έρθει σπίτι θα τον αγγαρέψω να με βοηθήσει να κουβαλήσουμε και τα δύο DIY 18ιντσα που έχω, για να τα βάλουμε πίσω από το πανί και να τα δοκιμάσουμε με τον Wyred4Sound ST-1000.

Το Logitech squeezebox που χρησιμοποιεις σαν media plauer πως ειναι σε σχεση με το foobar η amara? Εχεις κανει καποια συγκριση? Εχουν κανει καποιοι αλλοι καποια συγκριση? Νομιζω οτι αυτο ειναι ενα πολυ ενδιαφερον θεμα που αρκετους ενδιαφερει. Με τι τροπο το εχεις συνδεσει με το weiss? (πχ οπτικη cox κλπ)
Το Touch είναι φανταστικό. Mac+Amara δίνει καλύτερη ποιότητα, αλλά το Touch δεν παύει να είναι εξαιρετικό χρηστικά και εμφανισιακά. Εγώ το χρησιμοποιώ κυρίως για internet radio.

Για transport προτιμώ το Pioneer CDJ-2000, που είναι απίστευτα γρήγορο. Με το που ρουφάει το cd, παίζει ήδη! Κι με τη δυνατότητα ανάγνωσης καρτών SD και σκληρού δίσκου σε συνδυασμό με τη μεγάλη έγχρωμη οθόνη του, το browsing και η εναλλαγή πηγών είναι απόλαυση.

Το Touch το συνδέω με οπτική με το Weiss, και το CDJ με ομοαξονική.

Απ οτι εχω καταλαβει απο τα γραφομενα σου τον χωρο αυτο θα τον εχεις για ταινιες, ενω σε λιγο καιρο θα εχεις ξεχωριστο χωρο μονο για μουσικη. Να δουμε κι εκει τι καινοτομιες μας ετοιμαζεις!!
Οι αλλαξοκωλιές μηχανημάτων μεταξύ των χώρων του σπιτιού είναι συνεχείς. Γιατί όπως σωστά το λες, είναι χόμπυ, κι όχι ανάγκη να τελειώσει ένα σύστημα για να ησυχάσουμε για πάντα.

O dedicated χώρος προχωράει. Έχουν μπει ήδη ηχομονωτικά κουφώματα και γυψοσανίδες. Ενδέχεται να γίνει κι εκεί διπλό σύστημα, τόσο για δικάναλο όσο και για πολυκάναλο, γιατί έχω ήδη αρκετούς τελικούς και ηχεία.

Να σαι καλα και να απολαμβανεις το χομπυ.
Ευχαριστώ, χαρά στο κουράγιο μας! :116:

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Klipsch Home Cinema

Και ξεκινάμε τη γυμνή φωτογράφιση.

Βρε παιδιά βοηθήστε με με μια απορία που έχω .Στα αριστερά και δεξιά ηχεία υπάρχει ένα πλέγμα τι είναι αυτό ?

Ευχαριστώ

indikos001

Games
Editor
Reaction score
4.511

Βρε παιδιά βοηθήστε με με μια απορία που έχω .Στα αριστερά και δεξιά ηχεία υπάρχει ένα πλέγμα τι είναι αυτό ?

Ευχαριστώ

martin logan

Reaction score
4

martin logan
?? Δηλαδή ?? εκτός της μάρκας τι είναι εφέ του ηχείου ? κάνει κάτι ?η απλά με παραπέμπεις στην εταιρία γιατί είναι περίπλοκο ?

ξανά ευχαριστώ

Reaction score
5.663
Re: Απάντηση: Klipsch Home Cinema

πο πο μαγνητες!!!!
το living colors που ειναι?
Υπάρχει το Living Colors, από πίσω. Θα ποστάρω σύντομα και νυχτερινή φωτό. Να δούμε βέβαια πώς θα τα πάει με το σκούρο γκρι του τοίχου. Ακόμη δεν το δοκίμασα.

Reaction score
5.663
Re: Απάντηση: Re: Klipsch Home Cinema

?? Δηλαδή ?? εκτός της μάρκας τι είναι εφέ του ηχείου ? κάνει κάτι ?η απλά με παραπέμπεις στην εταιρία γιατί είναι περίπλοκο ?

ξανά ευχαριστώ
Είναι ηχεία, ξεχωριστά από το σύστημα του home cinema.

Είναι υβριδικά ηχεία, με ηλεκτροδυναμικά woofers και ηλεκτροστατικό πάνελ. Ταυτόχρονα είναι αυτοενισχυόμενα, με ενσωματωμένους ICE ενισχυτές 200rms.

Τα χρησιμοποιώ καθαρά για δικάναλη ακρόαση.

indikos001

Games
Editor
Reaction score
4.511

ξανά ευχαριστώ

ειναι ηλεκτροστατικά και ο ήχος παράγεται από μια επιφάνεια (μεμβράνη) που έχει τη δυνατότητα να κινείται μέσα σε ένα μαγνητοστατικό ή ηλεκτροστατικό πεδίο.
H μεμβράνη αυτή πάλλετε ανάλογα με την ένταση του πεδίου και κινεί τον αέρα με αποτέλεσμα να παράγεται ήχος.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.317
Re: Απάντηση: Re: Klipsch Home Cinema

Ευχαριστώ
Δεν είναι πλέγμα, μεμβράνες είναι. Υπεύθυνες για τις μεσαίες- υψηλές.:126:

Edit: πότε προλάβατε όλοι ρε παιδιά?:142:

Reaction score
5.663
Η γλυκύτητα και η ατμοσφαιρικότητα των πάνελ είναι άπιαστη, γι' αυτό και προτιμήθηκε η διατήρηση των ML ως "σύστημα στο σύστημα".

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Klipsch Home Cinema

Δεν είναι πλέγμα, μεμβράνες είναι. Υπεύθυνες για τις μεσαίες- υψηλές.:126:
Τώρα με κάνατε να θέλω να τα ακούσω ειμαι πολύ περίεργος για το πως θα ακούγονται τέτοιου τύπου ηχεία :107:

Κατακαημένο media mark σε σένα θα καταλήξω πάλι χαχαχα

Σιγά να μην εχει βέβαια αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.430
Απάντηση: Klipsch Home Cinema

Απαιχτος, η οθονη τι ειναι? διαστασεις? αποσταση με προβολεα?

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.892
Members
38.627
Νεότερο μέλος
Athanasios1962