- Reaction score
- 6
To rec out παίδες δε βολεύει. Θα πράπει κάθε φορά να σηκώνεται για να ρυθμίζει την ένταση από το Volume του sub. Έχει δεύτερη έξοδο για ηχεία οπότε καθάρισε.
Τελικά αυτό μου φαίνεται πιο απλό στο να το καταλάβω και μ΄αρέσει κιόλας σαν λύση. Κάτι τελευταίο για να μην σε ζαλίζω. Στο sub εκτός από ενεργό χρειάζεται να προσέξω και κάτι άλλο? π.χ max watt, να έχει high level input κ.λπ? η επειδή έχει δικό του ενισχυτή δεν έχω πρόβλημα?απο το tape out οπως ειπα και παραπανω. Το σαμπ παιρνει σταθερο σημα απο εκει και το ενισχυει ο ενισχυτης που υπαρχει μεσα στο σαμπ. Τα ηχεια τα συνδεεις στον Μαραντζ (στις εξοδους ηχειων) και αυτος ειναι ο ενισχυτης που τα οδηγει
Απλα θα πρεπει να δουλευεις με 2 ρυθμιστικα volume. Ενα του Μαραντζ για τα ηχεια, και ενα του σαμπ το οποιο ειναι αυτοενισχυομενο
Αναφέρεσαι στον marantz?To rec out παίδες δε βολεύει. Θα πράπει κάθε φορά να σηκώνεται για να ρυθμίζει την ένταση από το Volume του sub. Έχει δεύτερη έξοδο για ηχεία οπότε καθάρισε.
αν εχει high input το sub, και μπορει να παρει ρευμα απο την 2η εξοδο ηχειων του ενισχυτη, ναι. Pleo κατευθυνε το φιλο εσυ που εισαι εκ των πραγματων subακιας:123:To rec out παίδες δε βολεύει. Θα πράπει κάθε φορά να σηκώνεται για να ρυθμίζει την ένταση από το Volume του sub. Έχει δεύτερη έξοδο για ηχεία οπότε καθάρισε.
Αν βάλω κατευθείαν στην έξοδο της κάρτας το sub, το volume δεν θα ρυθμίζεται πάλι από το sub και όχι από τον ενισχυτή? Μπερδεύτηκα...αν εχει εξοδο η καρτα ηχου, ναι, το σαμπ μπορει να συνδεθει εκει. Οσον αφορα τα ηχεια, μια χαρα ειναι τα 100 w, και παραπανω μπορεις δεν εχει σημασια.
+1Από τις παραπάνω προτάσεις, θα προτιμούσα τις 2 και 3.
- Την οικονομική σειρά της XTZ (ρώτα τον κύριο Θέμη - "Themiloc", στο φόρουμ)
Λίγο το ύψος μου τα χαλάει στο sat, 29...sub: 300 x 360 x 380 mm (WxDxH)
sat 80: 160 x 290 x 245 mm (Width x Height x Depth)