L G

Reaction score
0
Το φοβόμουν ότι θα έχουμε παλαιότερο firmware εδώ.. Ρωτούσα στα καταστήματα πόσο καιρό εχουν τις tvs στις αποθήκες (για να δώ πόσο "φρέσκες" είναι αλλά δεν πείρα σαφείς απαντήσεις).

Πάντως δε νομίζω να παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Πολλοί στο forum έχουν το firmware κοντά στο δικό σου. Από ό,τι διάβασα πηγαίνει απότομα στην έκδοση 5χ απο 3χ.

Θα σου πρότεινα να συνέδεες στην tv εναν δορυφορικό δέκτη όπως ο Σωκράτης ή ένα dvd recorder και να βλέπεις τα κανάλια μέσω αυτού.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Επειδή η LG είναι ακόμα "φρέσκια" αντιπροσωπεία στην Ελλάδα πιστεύω να καταφέρεις να πετύχεις αναβάθμιση του filmware από αυτούς.

Πιστεύω ότι το πρόβλημα που έχεις έχει να κάνει αρκετά με το λογισμικό που έχει η τηλεόραση άρα με αναβάθμιση του firmware ίσως έχεις κάποια σοβαρή μείωση του προβλήματος.

Reaction score
0
please let me know αν σου κάνουν update το firmware

θα την πάρω και εγώ και είμαι σιγουρότατος ότι το firmware θα είναι παλαιό

το email μου είναι [email protected]

άντε, καλή μας τύχη

Reaction score
1
Τα παρακάτω που σου γράφω,ίσως σε κάνουν να αισθανθείς καλύτερα.
Τον Δεκέμβριο του 2003-μόλις ένα χρόνο πριν-η φθηνότερη plasma (Samsung),είχε 5.300 ευρώ.
Τον Δεκέμβριο του 2002,ανάλογα με την εταιρεία,από 9.000-12.000 ευρώ.
Όλες αυτές,έπαιζαν πολύ χειρότερα από την δική μας και έκαναν τα τριπλάσια ή και παραπάνω χρήματα(κάποιες από αυτές δεν είχαν ούτε δέκτη).
Πιστεύω ότι θα βρεις λύση στο πρόβλημά σου,είτε με το firmware ΕΊΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΈΤΑ.

Ξαναγράφω ότι εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος με την τηλεόραση αυτή και θα την σύστηνα ανεπιφύλακτα.

Έχουμε ξεχάσει όμως το σημαντικότερο μειονέκτημα των plasma.Αυτό της διάρκειας ζωής τους που δεν ξεπερνάει τις 15-20.000 ώρες,κάτι που σημαίνει ότι με 8 ώρες την ημέρα,σε 5 χρόνια την πετάς.

Reaction score
457
Σωκράτη όσον αφορά την διάρκεια ζωής της συγκεκριμένης plasma (άλλος ένας λόγος που την προτίμησα) είναι 60.000 ώρες...καθόλου κακή θα έλεγα..
και επιτέλους τα νέα για μένα είναι ευχάριστα...μιας και σήμερα βίωσα την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών που έχω δει ποτέ μου...και εξηγούμαι..:
το πρωί μίλησα με τα κεντρικα στην LG Hellas και τους ανέφερα την ιστορία του προβλήματος , κάνοντας είδική μνεία στην παλαιότητα της έκδοσης λογισμικού της τηλεόρασης αλλά και στο γεγονός ότι κάτι τέτοιο δεν το τσέκαρε ποτέ ο τεχνικός του εξουσιοδοτημένου service....
η απάντησή τους ήταν ότι καταρχήν δεν μπορώ να την κ΄νω μόνος μου upgrade αλλά και ότι δεν παίζει και τόσο ρόλο αυτό...μου συνέστησαν δε, να ακολουθήσω τις οδηγίες για αλλαγή πλακέτας όπως μου είχε πει ο τεχνικός που είχε μεγάλη πείρα στις plasma σύμφωνα με αυτούς...
anyway,τους ευχαρίστησα και τους είπα ότι αυτό θα κάνω...
το μεσημεράκι χτυπάει το τηλέφωνό μου και μιλώντας πολύ ευγενικά ο ίδιος κύριος που μίλησα το πρωί με χαιρέτησε και μου είπε τα εξής : ότι τον παραξένεψε το πρόβλημά μου στον βαθμό που υπήρχε, και ότι επικοινώνησε με κάποιους στην Γερμανία ζητώντας να μάθει πληροφορίες..! τελικά ανακάλυψε ότι η ίδια η LG έχει βγάλει upgrade για το συγκεκριμένο μοντέλο (εξ'ου και η έκδοση 5.11) , αλλά πρέπει να μου αλλάξουν και τον επεξερηαστή και την πλακέτα...μου συνέστησε δε , αντί να αλλάξω τώρα πλακέτα με αμφίβολα αποτελέσματα, να κάνω υπομονή κανά μήνα ώσπου να έρθουν τα καινούργια και θα με ξανακαλέσουν αυτοί για την αντικατάσταση...!
με διαβεβαίωσε τέλος ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες του η βελτίωση θα είναι τεράστια..!!

συγχαίρω λοιπόν την LG Hellas, κατ'αρχήν για την ευγένεια του προσωπικού της και κατά δεύτερον για την αμέριστη εξυπηρέτηση του πελάτη..!!!
προσωπικά με κέρδισαν και πολύ το χάρηκα, γνωρίζοντας ότι κάποιος ενδιαφέρθηκε για το πρόβλημά μου και δεν με συνέδεσε , φαινόμενο γνωστό και συνηθισμένο άπαξ και σου πάρουν το αρχικό παραδάκι....:)
εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων...
σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας και την πολύτιμη βοήθειά σας..;)

Reaction score
0
Kαλημέρα και καλή χρονιά.
Τελικά την πήρα την ΡΧ 10.
Ειναι κάπως πρωτόγωνη για αυτά που διαβάζω η ερώτηση αλλά μήπως κανείς έχει την καλωσύνη να μου πεί τι ενοουμε οταν λέμε solarize?Εχω κάτι στο μυαλό μου αλλα θα εκτιμούσα και τη γνώμη σας.

Reaction score
457
καλορίζικη φίλε μου....solarize είναι το φαινόμενο αυτό στην εικόνα όπου τα πρόσωπα παρουσιάζουν έντονη γυαλάδα και σκιές μαζί , σαν να τα χτυπάει πολύ έντονο ηλιακό φως...(sol=ήλιος) :)

Reaction score
0
Ευχαριστω , επίσης.
Ναι αυτο που περιγραφεις και εσυ το εχω παρατηρήσει και εγω οχι ομως σε τέτοιο βαθμό.Με στεναχώρησε στην αρχή γιατι παρότι το ειχα ψαξει αυτα δεν φαίνονται στις εκθέσεις και στα μαγαζια ηλεκτρικών.Ομως αργοτερα είδα οτι και οι αλλες plasma το εμφανίζουν αυτο σε λιγο μικρότερο βαθμό απο οτι η LG χωρις ομως η δικια μου ξαναλέω να το κανει τοσο έντονα οσο λες εσυ.Βεβαια πρεπει να σκεφτουμε οτι το ποσο ενοχλει καποιον κατι εχει αρκετη υποκειμενικοτητα.Απο την αλλη για να το αναγνωριζει το servise σαν προβλημα μαλλον εχεις δικιο.Επίσης δεν εχω προβλημα στο autoque οπως λες.Δεν ξέρω αν η δικια μου εχει softwear 5+ η 3+ και δεν εχω την δυνατότητα σημερα να το δω.Αν καταφερω και μπω στο menu και δω θα ενημερώσω.Επειδη ομως εχω και δορυφορικο δεκτη στα καναλια με υψηλη αναλυση η LG παιζει χωρις κανενα προβλημα και ενοω για αυτο που λες.
Αυτα οσον αφορα την δικια μου εμπειρια με την LG που εχω περιπου δυο μήνες.
ΥΓ> Μηπως ξέρει κάποιος αφου η ΡΧ10 είναι ιδια με την ΡΧ11 γιατι βγηκε η δευτερη.Γιατι εγω η μονη διαφορα που ειδα ειναι η Φωτεινότητα 1500 cd/m2 στην ΡΧ11 ενω είναι η Φωτεινότητα 1000 c d/ m2 στην ΡΧ10.

Reaction score
0
Niko,

θα μπορούσες να μου δόσεις το τηλέφωνο που επικοινώνησες (και κάποιο όνομα ίσως κάποιου που ξέρει το πρόβλημα)?

Θα τους ζητήσω και εγώ αναβάθμιση του firmware και ελπίζω να έχω τις ίδια ευχάριστη κατάληξη.

Reaction score
457
Niko,

θα μπορούσες να μου δόσεις το τηλέφωνο που επικοινώνησες (και κάποιο όνομα ίσως κάποιου που ξέρει το πρόβλημα)?

Θα τους ζητήσω και εγώ αναβάθμιση του firmware και ελπίζω να έχω τις ίδια ευχάριστη κατάληξη.
Το έχω στο γραφείο...Δευτέρα πρωί θα στο γράψω... :wink:

Reaction score
1
Νίκο,ποιός σου είπε ότι έχει διάρκεια 60.000 ώρες?
Μάλλον πρέπει να κάνεις λάθος.
Η LG έχει ανακοινώσει ότι ΘΑ βγάλει plasma με 60.000 ώρες,όχι ότι τόση διάρκεια έχουν οι υπάρχουσες.
Μακάρι να κάνω εγώ λάθος και να είσαι σωστός,αλλά...

Reaction score
457
Νίκο,ποιός σου είπε ότι έχει διάρκεια 60.000 ώρες?
Μάλλον πρέπει να κάνεις λάθος.
Η LG έχει ανακοινώσει ότι ΘΑ βγάλει plasma με 60.000 ώρες,όχι ότι τόση διάρκεια έχουν οι υπάρχουσες.
Μακάρι να κάνω εγώ λάθος και να είσαι σωστός,αλλά...
και όμως Σωκράτη, η συγκεκριμένη τόσο έχει... :wink:
και το αυτοκόλητο πάνω της το γράφει, και το manual και στο μαγαζί στο λένε... :!: :wink:

Reaction score
1
Νίκο,εγώ έχω την ΡΧ10.η οποία έχει το ίδιο manual με την 11.
Πουθενά μέσα σε αυτό δεν αναφέρει τις 60.000 ώρες,όπως επίσης δεν έχει κανένα αυτοκόλλητο με κάτι αντίστοιχο.Επίσης,πουθενά στο internet και σε κανένα site που γίνεται κουβέντα για τις LG,δεν αναφέρουν για 60.000 ώρες.
Το ότι το είπε ο πωλητής...
Στο manual επίσης αναφέρει ότι η συσκευή εκτός των άλλων συνοδεύεται και με βάσεις στήριξης στον τοίχο,οι οποίες δεν υπάρχουν στην συσκευασία.
Η δική σου είχε?

Reaction score
457
Σωκράτη μου κάνει εντύπωση αυτό που λες...
είμαι σίγουρος για τις 60000 ώρες λειτουργίας....και τις βάσεις στήριξης είχε μέσα η συσκευασία..
θα ψάξω να βρω λινκ να σου δώσω...:)
μόλις βρήκα ότι το 10 με το 11 έχουν διαφορά και στην φωτεινότητα και στο contrast....

Reaction score
1
O adamsikis που αγόρασε την ΡΧ10,μήπως μπορεί να μας πει αν η συσκευασία είχε μέσα τις βάσεις στήριξης για τον ΤΟΙΧΟ?

Για το contrast και την φωτεινότητα το γνωρίζω.
Στο manual,μήπως σου είναι εύκολο να δεις σε ποιά σελίδα το αναφέρει?

Reaction score
457
δυστυχώς εδώ και 3 ώρες ψάχνω όλο το νετ να βρω ένα λινκ για τις ώρες λειτουργίας...έχω βρει όλα τα άλλα εκτός από αυτό..:(
είμαι 100% σίγουρος όμως ότι το μεγάλο αυτοκόλητο πάνω στην οθόνη της τηλεόρασης έγραφε 60.000 ώρες...πολύ πιθανό αν την δεις σε κατάστημα να βρεις το αυτοκόλητο πάνω της...και μιλάω για το μαμά από την LG και όχι αυτό που κολάνε τα καταστήματα...
όσον αφορά τις βάσεις στήριξης,αναφέρομαι στις γωνίες που την κρεμάς στον τοίχο...αυτές είχε μέσα...μήπως αναφέρεσαι σε κάτι άλλο ?
τέλος στο manual που λες , σε ποια σελίδα αναφέρει τι? για τις ώρες? πρέπει να το τσεκάρω αν και μπορεί να έχω κολήσει στο αυτοκόλητο και να θυμάμαι λάθος...πάντως και με τα κεντρικά που μίλαγα αυτές τις μέρες , θυμάμαι χαρακτηριστικά που μου το είπε και ο άνθρωπος από κει...αύριο θα σου δώσω το τηλ τους και μπορείς να το διασταυρώσεις...

Reaction score
1
Σε αυτές τις γωνίες αναφέρομαι που στην ΡΧ10 δεν υπήρχαν στο κουτί,ενώ στο manual γράφει ότι εμπεριέχονται.
Τα τηλέφωνά τους τα έχω.
Σ΄ευχαριστώ πάντως.
Αύριο θα τους ρωτήσω και στο AVForums(uk)

Reaction score
457
για όποιον το θέλει , το τηλεφωνο της LG Hellas είνα 4800564 (εξυπηρέτηση πελατών)
Σωκράτη κάνε αν θες τον κόπο και γράψε μας τι θα σου απαντήσουν από το uk forum...;)

Reaction score
457
να σαι καλά thanaras...:)
άχτι το είχα να βρω ένα λινκ...:D
αν και έχουν λάθος την φωτεινότητα και το contrast.. :? :roll:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.857
Members
38.508
Νεότερο μέλος