Κώστας Φ.
Truth hurts. Here's a teddy bear.
- Reaction score
- 895

Ο Δ. Σταματάκος πάντως έγραψε:
Αν κρίνω από τον άριστο ήχο που ακούω σταθερά στις τελευταίες εκθέσεις στο αντίστοιχο δωμάτιο, παρά τους περιορισμούς χώρου/στησίματος, δε μου είναι καθόλου δύσκολο να τον πιστέψω..Οι L2 Reference και M2.2 είναι, πράγματι το καλύτερο ενισχυτικό που θυμάμαι να έχει περάσει από τα χέρια μου
Το συμπέρασμα είναι χαρακτηριστικό:
Διαβάστε ολόκληρο το πολύ ενδιαφέρον review εδώ: avmentor.grΤελικώς...
... είχα προφανώς άδικο: Για μια φορά (πιθανότατα όχι μοναδική) ο μύθος που συνοδεύει μια ή περισσότερες συσκευές αποδείχθηκε αληθινός: Ο συνδυασμός L2 Reference/M2.2 είναι πραγματικά μια κορυφαία στιγμή στον χώρο των ενισχυτικών υψηλού επιπέδου και όχι τυχαία: Μιλάμε για εμπνευσμένο σχεδιασμό, άψογη υλοποίηση και, το κυριότερο, πρακτικό αποτέλεσμα. Είναι ό,τι καλύτερο έχω ακούσει (μέχρι στιγμής); Χωρίς αμφιβολία η απάντηση είναι “ναι” και δεν διστάζω να πω ότι θα αποτελούσε την επιλογή μου σε επίπεδο συσκευών αναφοράς χωρίς δεύτερη σκέψη. Όσοι έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν συσκευές σε τέτοιο επίπεδο κόστους έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν κάτι εξαιρετικό. Οι υπόλοιποι, δεν χάνουν τίποτε να το ακούσουν. Είναι καλό για τα αυτιά τους!