Lampizator?

Reaction score
13
αν και ειλικρινα πιστευω οτι ο φιλος caravelle πραγματικα δεν απευθυνοταν σε Ελληνες δημιουργους, εγω θα ηθελα να πω οτι οι περισσοτερες δημιουργιες τους αισθητικα καλυπτουν τις ιδιαιτερες απαιτησεις μου π.χ.

Θαναση περιμενε να δεις κατι καινουργιο στους scouts .... μη πω καμμια βαρια κουβεντα για τον Μαρκο Πολο που τους ανοιξε τον δρομο :142: :142:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Η εξηγήσεις που δόθηκαν είναι επαρκείς αλλά παρόλα αυτά, θα παρακαλούσα κι εγώ να προσέχουμε ιδιαίτερα όταν μιλάμε για Έλληνες κατασκευαστές. Άλλωστε πρόκειται για ανθρώπους που προσπαθούν να "φτιάξουν" κάτι σε ένα περιβάλλον σχεδόν... εχθρικό. Μόνο και μόνο γι αυτό είναι άξιοι συγχαρητηρίων.

...

Reaction score
11
Θαναση περιμενε να δεις κατι καινουργιο στους scouts .... μη πω καμμια βαρια κουβεντα για τον Μαρκο Πολο που τους ανοιξε τον δρομο :142: :142:
Κύριε Σπέρτο ειλικρινά εύχομαι κάθε επιτυχία στους "SCOUT", ωστόσο δέστο λίγο και από την άποψη της "audiophile euphoria", γιατί είναι ο μόνος δρόμος για την ψυχική ηρεμία και ανάταση του πνεύματος! :123:Ο αγώνας που κάνετε εσείς οι Έλληνες δημιουργοί είναι αδύνατο να γίνει κατανοητός από κάποιον που είναι "εκτός". Συνιστώ λοιπόν ψυχραιμία!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.915
Τώρα, επειδής εδώ μέσα, εκτός από βαριούς κινεζοχαϊεντάδες, (που άμα τους πεις δυό πικρές αλήθειες για τον τενεκέ που ψώνισαν, κάνουν σαν να τους έβρισες τη μάνα), μας προέκυψαν και κάτι πελώριοι τεχνικοί σε «πολύ απαιτητικό τομέα», που έχουν τον 5532 για πέταμα, τόσο τους κόβει, είπα να ρωτήσω καναδυό πραγματάκια, αλλά το μετάνιωσα. Έτσι, δωρεάν, δεν είναι σωστό, δε μου κάθεται καλά. Άσε δηλαδή που θα μου βάλει χέρι και ο Θέμης.

Τελικά, καθένας έχει την ηχητική ποιότητα που του αξίζει, και ούτε τόσο δα παραπάνω.

Reaction score
200
Απάντηση: Lampizator?

Aγαπητε Κωστα Κογια.

Εχω αγορασει ολα τα ενισχυτικα μου απο τους Αφους ΤΣΑΚΙΡΙΔΗ .
Τους τελικους Απολλωνες με ολες τις βελτιωσεις που γινονται, τον προενισχυτη τους Αλεξανδρο με ολες τις βελτιωσεις που γινονται και το εξωτερικο τροφοδοτικο που παντρευεται με τον προενισχυτη.
Ηχεια τα SPENDOR SP2/3.
Νομιζω οτι εκτιμας τους Αφους Τσακιριδη σαν κατασκευαστες.
Λοιπον αυτοι οι ιδιοι μου προτειναν να αγορασω το CD player της Vincent γιατι μου ειπανε οτι ειναι ενα απο τα καλυτερα player στην τιμη αυτη αν οχι το καλυτερο.
Την επομενη φορα που θα βρεθεις μαζι τους να τους πεις να μην παραμυθιαζουν τους πελατες τους με τενεκεδες απο την Κινα.
Ειμαι αξιος της ηχητικης ποιοτητας που με αξιζει.

Reaction score
8
Βρε για το δικο μου πλευερ πεστα. Εγω πραγματικα δεν ξερω τι εχει μεσα και δεν παρεξηγιεμαι. Θα μου πεις αμα σου πω και ειναι μαπα θα το δωσεις; Οχι γιατι γουσταρω τον ηχο και την μαπα του, αλλα να μην ξερω κιολας;

Reaction score
200
Απάντηση: Re: Lampizator?

Βρε για το δικο μου πλευερ πεστα. Εγω πραγματικα δεν ξερω τι εχει μεσα και δεν παρεξηγιεμαι. Θα μου πεις αμα σου πω και ειναι μαπα θα το δωσεις; Οχι γιατι γουσταρω τον ηχο και την μαπα του, αλλα να μην ξερω κιολας;
Φιλε Θαναση ουτε εγω παρεξηγουμε.
Αλλα οταν ακουω απο καταξιωμενους κατασκευαστες θετικα σχολια, για τον ηχο και την κατασκευη, ενος μηχανηματος, καθως και απο τα περισσοτερα περιοδικα, οτι η συσκευη ειναι σχεδον αριστη για τα χρηματα της δεν μπορω να μην πω και εγω την γνωμη μου, ειδικα και οταν ειμαι κατοχος της εν λογω συσκευης και την ξερω και απο την καλη και απο την αναποδη το πως λαλαει και αν βγαζει προβληματα η οχι.
Ειμαι ομως ανοικτος να ακουσω τις καλυτερες προτασεις που υπαρχουν τοσο κατασκευαστικα οσο και ηχητικα σε αυτη την τιμη.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.387
Λυπάμαι πολύ που δε θα κάνω το χατήρι σε κάποιους ανύπαρκτους δήθεν, που κυκλοφορούν με ύφος εκατό καρδιναλίων, να πέσω στο επίπεδο τους.
Απλά μου είναι αόρατοι και δεν απαντάω σε ότι και αν γράψουν.
Ο καθείς έχει το σεβασμό, την αποδοχή και το χαρακτήρα που του αξίζει...

Reaction score
2
Συνήθως τα μηχανήματα παίζουν αντίστοιχα με το πως δείχνουν. ένα εντυπωσιακό στην όψη μηχάνημα πρέπει να έχει αντίστοιχα εντυπωσιακό ήχο. ένα σεμνό μηχάνημα στην όψη συνήθως έχει έναν λιγότερο εντυπωσιακό ήχο πιο διακριτικό ο οποίος συνήθως επαιμβαίνει λιγότερο στη μουσική χωρίς να στερείται πραγματικής ποιότητας. Οποτε είναι θέμα γούστου. Ο καθένας δεν ακούει αυτό που του αξίζει αλλά αυτό που του αρέσει. Το οποίο δεν είναι απαραίτητα πάντα ίδιο:139:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.753
Members
38.490
Νεότερο μέλος
c01l