LANCIA DELTA HPE (2008). Όμορφη!

Reaction score
8
Δεν νομιζω οτι ολα αυτα που παρεθεσες ειναι οτι καλιτερο μπορει να επιδειξη η αυτοκινητοβιομηχανια

Ιδιαιτερα οσον αφορα τις porche που ανεφερες εδω ι γνωμες διχαζονται.Επι παραδειγματι για εμενα η porche (οσο καλο αυτοκινητο (αναμφυσβητητα) και αν ειναι, και δωρο να μου την εκαναν θα την πουλαγα να παρω μια ferrari η μια bugatti (δεν ειναι χαρμα οφθαλμων και τα δυο???)...

Και να σκεφτειςοτι οδηγω japanικο :107::107::107:

Attachments

Reaction score
264
Απάντηση: Re: LANCIA DELTA HPE (2008). Όμορφη!

Δεν νομιζω οτι ολα αυτα που παρεθεσες ειναι οτι καλιτερο μπορει να επιδειξη η αυτοκινητοβιομηχανια

Ιδιαιτερα οσον αφορα τις porche που ανεφερες εδω ι γνωμες διχαζονται.Επι παραδειγματι για εμενα η porche (οσο καλο αυτοκινητο (αναμφυσβητητα) και αν ειναι, και δωρο να μου την εκαναν θα την πουλαγα να παρω μια ferrari η μια bugatti (δεν ειναι χαρμα οφθαλμων και τα δυο???)...

Και να σκεφτειςοτι οδηγω japanικο
Εσυ δεν παιρνεις χαμπαρι με τιποτα:142::203:.Μονος σου ρωτησες για αυτοκινητα που ειναι πανεμορφα,διαχρονικα και γρηγορα και τωρα,παρολα τα ΕΡΓΑΛΕΙΑ που σου φεραμε στην οθονη σου επιμενεις στα ιταλικα.Δεν λεμε οτι τα ιταλικα δεν ειναι φοβερα στη σχεδιαση τους,απλα οτι εχει και αλλα γαι'δουρια στο παζαρι.

Reaction score
8
Το ποιος δεν χαμπαριαζει θα το κρινεις μονος σου αν διαβασεις προσεκτικα τι γραφω περι των αυτοκινητων.

Και επειδη δεν θελω να σε κουραζω,γραφω:<<πανεμορφο, ντελικατο, γρηγορο αυτοκινητο>>. Εδω περι ορεξεως ...κολοκυθοπιττα

Και παρακατω γραφω για την porche : οτι οσο καλο αυτοκινητο και να ειναι (αναμφισβητητα)........

Βλεπεις λοιπον οτι δεχομαι οοοοοολα τα μουλαρια που κυκλοφορουν σε οοοοοολα τα παζαρια...Μπορω ομως να εχω τις προτιμησεις μου και το δικο μου γουστο............Αν μου επιτρεπεις

Reaction score
5

Δεν ξερω τι λετε παιδαροι, αλλα θεωρω οτι το ιταλικο disign ηταν ειναι και θα ειναι αξεπεραστο.
Μηπως μπορειτε να μου πειτε καποιο πανεμορφο, ντελικατο, γρηγορο αυτοκινητο που να μην ειναι ιταλικου σχεδιασμου???
Εμενα παντος οσο και να στιψω το τσερβελο μου (παρτε τροφη:105:) δεν μου ερχετε κανενα.
Εκτός από την Aston, που ως γνωστόν έχω αδυναμία :)144:), πάρτε κι άλλο ένα:

Reaction score
264

Το ποιος δεν χαμπαριαζει θα το κρινεις μονος σου αν διαβασεις προσεκτικα τι γραφω περι των αυτοκινητων.

Και επειδη δεν θελω να σε κουραζω,γραφω:<<πανεμορφο, ντελικατο, γρηγορο αυτοκινητο>>. Εδω περι ορεξεως ...κολοκυθοπιττα

Και παρακατω γραφω για την porche : οτι οσο καλο αυτοκινητο και να ειναι (αναμφισβητητα)........

Βλεπεις λοιπον οτι δεχομαι οοοοοολα τα μουλαρια που κυκλοφορουν σε οοοοοολα τα παζαρια...Μπορω ομως να εχω τις προτιμησεις μου και το δικο μου γουστο............Αν μου επιτρεπεις
Με το σημπαθειο αδερφε μου αλλα,εσυ οπως το εθεσες το ολο πραγμα εδειχνες εντελος απολυτος με την αποψη οτι,μονο τα ιταλικα αυτοκινητα ειναι ''ομορφα και ντελικατα''.Αλλα βλεπω οτι εκανες την σωστη κινηση και εγραψες την φραση .....''μπορω να εχω και το δικο μου γουστο''...... Και μιας και λεμε για προσωπικα γουστα ........το δικο μου γουστο λεει οτι απο το πιο ωραιο αυτοκινητο ειναι το HONDA NSX.Τι να κανουμε γουστα ειναι αυτα :612:

Reaction score
0
Για να λέμε αλήθειες τώρα, δε μπορεί να θεωρηθεί design icon κάτι που πρωταγωνιστεί στις "Fast'n'Furious" ταινίες.

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Re: LANCIA DELTA HPE (2008). Όμορφη!

Με το σημπαθειο αδερφε μου αλλα,εσυ οπως το εθεσες το ολο πραγμα εδειχνες εντελος απολυτος με την αποψη οτι,μονο τα ιταλικα αυτοκινητα ειναι ''ομορφα και ντελικατα''.Αλλα βλεπω οτι εκανες την σωστη κινηση και εγραψες την φραση .....''μπορω να εχω και το δικο μου γουστο''...... Και μιας και λεμε για προσωπικα γουστα ........το δικο μου γουστο λεει οτι απο το πιο ωραιο αυτοκινητο ειναι το HONDA NSX.Τι να κανουμε γουστα ειναι αυτα :612:
Μαλλον δεν εγινα κατανοητος ( και προσαπαθω να γραφω οσο πιο απλα γινετε)

Σαφως πιστευω οτι το ιταλικο design ειναι αξεπεραστο χωρις ομως να αποκλειω οτι υπαρχουν και αλλα ωραια αυτοκινητα.Το ραφινατο ομως γουστο των ιταλων σχεδιαστων ειναι το κατι αλλο.

Οσο για το NSX ...δεν θα διαφωνισω μονο ως προς το Veilside Aero .

Reaction score
5
Απάντηση: LANCIA DELTA HPE (2008). Όμορφη!

Αν και αξίζει δικό της θέμα, ας πάρουμε μια γεύση εδώ...

Ναι, βγαίνει παραγωγή, για πολύ λίγους...

Reaction score
1
Απάντηση: LANCIA DELTA HPE (2008). Όμορφη!

πωπω , τρέχουν τα σάλια μου για όλα αυτά τα αυτοκίνητα , αλλά μόνο η Δέλτα είναι προσιτή ... Παραδέχομαι την Lancia-FIAT , έχουν κάνει θαύματα !

Reaction score
8
Μα δεν μου ειπατε οτι εισατε εκατομμυριουχοι ???
Για μερικα ψωροχιλιαρικα κανετε ετσι ???

Reaction score
0
καλησπερα
εγω θα διαφωνησω καθετα μαζι σας περι lancia delta
ημουν κατοχος ενος alfa romeo 146 1,4 ts
και το εδωσα παιρνωντας μια χλιδατη σε ολα της ιταλιδα
που οταν το οδηγεις χαιρεσαι σε ολους τους τομεις
ενα ειναι σιγουρο εχει κλεψει πολλες καρδιες το συγκεκριμενο μοντελο
απο γυναικες και ενω το εχω 3 εβδομαδες που το κυκλοφορω
το εχουν βγαλει φωτογραφιες απειρες
οι φωτο που δειχνεται οπως και εμενα οταν το ειδα σε απογοητευουν
αλλα οταν το οδηγεις και το βλεπεις απο κοντα δικαιωνεσαι
προσφερει απλοχερα οτι απλα δεν προσφερουν οι αλλοι
εγω προσωπικα ειχα μεινει αφωνος με αυτα που κανει το αυτοκινητο σε ολους τους τομεις
την ελαστικοτητα του κινητηρα!! και το τραβηγμα σε ανηφορες που ουτε καν ονειρευεσαι οτι θα ησουν με μεγαλυτερα κιβισμου αυτοκινητα
ειναι εντελως διαφορετικη η φιλοσοφια του αυτοκινητου
απλα δεν ειναι για πιτσιρικαδες
προσφερει ενα σαλονι που ομοιο του δεν βρισκεις στην κατηγορια του παρα μονο σε λιμο
ειναι εντελως αθορυβο υσηχο σε ολους τους τομεις πλην της δυναμης του κινητηρα που εκει σε αφηνει αφωνο με το τι μπορει να κανει

καποιος ειχε πει οτι γερνει αρκετα
αλλος οτι γλυστρας απο το καθισμα
αλλος οτι τριζει

ενα εχω να πω
οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια

και ας μην μακρυγορω
10 χρονια ειχα την αλφα 185000χιλιομ. και δεν εδωσα τσακιστη δεκαρα σε συνεργεια
6 χρονια seicento 117000 καμια βλαβη
18 χρονια panta 750cc 232000χιλιομ μια αντλια βενζινης αλλαξα μονο

ή τελικα εγω πετυχαινω τα καλυτερα που δεν χαλανε ή οι αλλοι
τα ρημαζουν χωρις οικτο
τι να πω ρε παιδια
ευχαριστω που με ακουσατε αλλα εδω και μια ωρα διαβαζω ολο το θρεντ και μενω αφωνος απο αυτα που ακουω
οποιος καταφερει και το δει απο κοντα και το ζησει το οδηγησει σε ολους τους τομεις θα με καταλαβει οτι ειναι ενα αυτοκινητο που πραγματικα σε συναρπαζει με απειρα ηλεκτρονικα βοηθηματα που ειναι στανταρ!!!!
μερικα απο αυτα τα βρισκεις μονο σε μεγαλου κυβισμου και τιμης οχηματα

Reaction score
1
καλησπερα
εγω θα διαφωνησω καθετα μαζι σας περι lancia delta
ημουν κατοχος ενος alfa romeo 146 1,4 ts
και το εδωσα παιρνωντας μια χλιδατη σε ολα της ιταλιδα
που οταν το οδηγεις χαιρεσαι σε ολους τους τομεις
ενα ειναι σιγουρο εχει κλεψει πολλες καρδιες το συγκεκριμενο μοντελο
απο γυναικες και ενω το εχω 3 εβδομαδες που το κυκλοφορω
το εχουν βγαλει φωτογραφιες απειρες
οι φωτο που δειχνεται οπως και εμενα οταν το ειδα σε απογοητευουν
αλλα οταν το οδηγεις και το βλεπεις απο κοντα δικαιωνεσαι
προσφερει απλοχερα οτι απλα δεν προσφερουν οι αλλοι
εγω προσωπικα ειχα μεινει αφωνος με αυτα που κανει το αυτοκινητο σε ολους τους τομεις
την ελαστικοτητα του κινητηρα!! και το τραβηγμα σε ανηφορες που ουτε καν ονειρευεσαι οτι θα ησουν με μεγαλυτερα κιβισμου αυτοκινητα
ειναι εντελως διαφορετικη η φιλοσοφια του αυτοκινητου
απλα δεν ειναι για πιτσιρικαδες
προσφερει ενα σαλονι που ομοιο του δεν βρισκεις στην κατηγορια του παρα μονο σε λιμο
ειναι εντελως αθορυβο υσηχο σε ολους τους τομεις πλην της δυναμης του κινητηρα που εκει σε αφηνει αφωνο με το τι μπορει να κανει

καποιος ειχε πει οτι γερνει αρκετα
αλλος οτι γλυστρας απο το καθισμα
αλλος οτι τριζει

ενα εχω να πω
οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια

και ας μην μακρυγορω
10 χρονια ειχα την αλφα 185000χιλιομ. και δεν εδωσα τσακιστη δεκαρα σε συνεργεια
6 χρονια seicento 117000 καμια βλαβη
18 χρονια panta 750cc 232000χιλιομ μια αντλια βενζινης αλλαξα μονο

ή τελικα εγω πετυχαινω τα καλυτερα που δεν χαλανε ή οι αλλοι
τα ρημαζουν χωρις οικτο
τι να πω ρε παιδια
ευχαριστω που με ακουσατε αλλα εδω και μια ωρα διαβαζω ολο το θρεντ και μενω αφωνος απο αυτα που ακουω
οποιος καταφερει και το δει απο κοντα και το ζησει το οδηγησει σε ολους τους τομεις θα με καταλαβει οτι ειναι ενα αυτοκινητο που πραγματικα σε συναρπαζει με απειρα ηλεκτρονικα βοηθηματα που ειναι στανταρ!!!!
μερικα απο αυτα τα βρισκεις μονο σε μεγαλου κυβισμου και τιμης οχηματα
πέστα χρυσόστομε!!!

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.958
Members
38.631
Νεότερο μέλος
Manosmathiou