LG 47LH9000

Reaction score
0
Ενημέρωση από perfectshop.gr

Καλησπέρα σας

Η παραγγελία σας έχει καταχωρηθεί στην LG στις 25/1/2010 και η ενημέρωση που έχουμε από την αντιπροσωπεία μόλις τώρα είναι ότι το προϊόν βρίσκεται σε έλλειψη και ότι αναμένεται παραλαβή της αντιπροσωπείας στο τέλος του μήνα – αρχές του Μαρτίου και επομένως 2-3 ημέρες μετά θα παραλάβετε και εσείς την τηλεόραση σας. Μια ημέρα πριν παραλάβετε θα υπάρξει και ανάλογη ενημέρωση και από εμάς. Σαν παραγγελία στην LG έχουμε καλή σειρά προτεραιότητας και θα εξυπηρετηθούμε σε αυτές τις ημερομηνίες.

Ευχαριστούμε

Οπότε 15 μέρες σίγουρα ακόμα, και την έχω παραγγείλει από 25-01-2010 όπως είδατε...
Αρα εγω που εχω κανει παραγγελια 14/01 απο το ιδιο μαγαζι μηπως παρω καλυτερη σειρα ??

Reaction score
0
Απάντηση: LG 47LH9000

'Οντως η ποιότητα εικόνας της LG 47LH9000 είναι εξαιρετική. Αν και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της σε προδιαθέτουν (όχι απόλυτα) για το τι περίπου θα συναντήσεις, ομολογώ ότι εξεπλάγην με την απόδοσή της. (Την έχει φίλος μου). Πράγματι, υπάρχει λίστα αναμονής. Ο αδελφός μου την περιμένει δύο περίπου μήνες. Οι ενδιαφερόμενοι ας προσέξουν να επιτύχουν (διαπραγματευθούν) καλύτερη τιμή, ιδίως στις μεγάλες αλυσίδες. Διότι, νομίζω είναι παράδοξο στην Ηγουμενίτσα να πωλείται φθηνότερα (1.149 Euro).--

Reaction score
0

Λοιπόν έχουμε εξελίξεις στο θέμα παράδοσης της τηλεόρασης!!!!!!!!!!!!!

Χθές το πρωί πήγα στο κατάστημα που παράγγειλα την lg, και μπαίνουν στο σύστημα των παραγγελιών που έχουν με την αθήνα και μου λέει πως η παραγγελία σου εκτελέστηκε. Οπότε απο δευτέρα-τρίτη θα έχει έρθει!!!!!!!!!!! (ελπίζω!!!)

Οπότε μπήκαμε στην τελική ευθεία παίδες!

Άντε γιατί μας έχει γκαστρώσει η lg με αυτήν την τηλεόραση!!!!

Reaction score
0
κι εμενα περιπου τα ιδια μου ειπανε .αλλα δε τους πιστευω.εγω λεω για τελη του μηνα.....

Reaction score
6
Εάν η παραγγελία έχει εκτελεστεί από την αντιπροσωπεία, τότε θα την έχετε μόλις την πάει η μεταφορική στα καταστήματα.

Οπότε βλέπω να βγαίνω σωστός στις προβλέψεις μου
Ότι είναι να γίνει θα γίνει ξαφνικά.
Εκεί που θα έχετε ακόμα μια εβδομάδα στο περίμενε ακόμα, θα σας πάρουν τηλέφωνο ότι ήρθε.

Υπομονή σύντροφοι... . :116:

Reaction score
8

Η απεργία έλαβε τέλος!

Πιστεύω πως θα αναμένουμε παραδόσεις μέχρι τα τέλη της εβδομάδας, καλώς εχόντων των πραγμάτων.

Το μόνο μελανό σημείο είναι ο ΦΠΑ! Αν ανακοινωθεί επίσημα η αύξησή του μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε κατάτι πιο ψηλές τιμές.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: LG 47LH9000

Η απεργία έλαβε τέλος!

Πιστεύω πως θα αναμένουμε παραδόσεις μέχρι τα τέλη της εβδομάδας, καλώς εχόντων των πραγμάτων.

Το μόνο μελανό σημείο είναι ο ΦΠΑ! Αν ανακοινωθεί επίσημα η αύξησή του μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε κατάτι πιο ψηλές τιμές.
Η αύξηση του ΦΠΑ δεν θα επηρεάσει προγενέστερες αγορές (ημερομηνία αγοράς είναι η ημερομηνία παραγγελίας, άσχετα εάν σου παραδοθεί το προϊόν μετά 1-2 μήνες), αφού ο νέος ΦΠΑ δεν θα έχει αναδρομική ισχύ (και πως θα μπορούσε άλλωστε...)
Οπότε όσοι έχουμε ήδη παραγγείλει δεν πρέπει να ανυσηχούμε.

Reaction score
0

Παιδιά βιαστείτε ή στραφείτε σε άλλο μοντέλο ή και σε άλλη μάρκα. Αναμένεται αύξηση του ΦΠΑ, πιθανόν από 1ης Απριλίου, ενδεχομένως και νωρίτερα. Κάτι γνωρίζω ........... .--

Reaction score
0
Τα τελευταια νεα εχουν ως εξης ,οι τηλεορασεις ερχονται απο Πολωνια στο τελος της αλλης βδομαδας ,το μεγαλο προβλημα ειναι οτι ερχονται 100 τεμαχια (ατομο μεσα απο LG ειπε δεν ξερουμε που να πρωτομοιρασουμε !!!!!!!) θελω να πιστευω με παραγγελια στις 14/1 να παραλαβω μια απο τις 100 .................

Reaction score
8

Ευχάριστα και δυσάρεστα νέα!!!

Ελπίζω ως 6ος στη λίστα στο κατάστημα που την παρήγγειλα, να παραλάβω κανονικά.

Reaction score
0
:141::141::141: μολις μιλησα με εκπροσωπο της lg....
λεει οτι υπαρχουν ετοιμοπαραδοτες.... και να μιλησω με το καταστημα αγορας.....πηρα στο καταστημα και μου ειπαν στην αρχη για ευθυνη της lg και οταν τους το ξεφουρνησα το οτι μιλησα ΄μ'αυτους........... περιμενω τηλεφωνο απο τον ''Κωτσο'' που ειναι στο ''Βολο''!!!!!!!

Reaction score
0
μηπως να σκεφτουμε και τον ΙΝΚΑ....πολυ κοροιδια ουτε αμαξι να επερνα
λεω εγω τωρα

Reaction score
8

Το παράξενο είναι ότι ο ένας τα ρίχνει στον άλλον. Δε καταλαβαίνω ποιος λέει ψέματα αλλά ο παρονομαστής είναι ο ίδιος. Ολοι θέλουν να πουλήσουν.
Βέβαια η μεν LG δε θέλει να χάσει παραγγελία αλλά και ο dealer δε θέλει να χάσει πελάτες. Αντε βγάλε άκρη!!!!

Reaction score
0
Καντε υπομονη και αυτη τη βδομαδα ,μετα απλα κανουμε ακυρωση ,μετα να δουμε ποιος θα εχει το προβλημα οταν δουν απανωτες ακυρωσεις !!
Τοσο καιρο χωρις τηλεοραση συνηθισα .....

Reaction score
0
Καντε υπομονη και αυτη τη βδομαδα ,μετα απλα κανουμε ακυρωση ,μετα να δουμε ποιος θα εχει το προβλημα οταν δουν απανωτες ακυρωσεις !!
Τοσο καιρο χωρις τηλεοραση συνηθισα .....
Εμένα μου κάνει εντύπωση ότι τα άλλα μοντέλα (SL8000,SL9000) υπάρχουν κανονικά μέχρι και στα stand. Η LH9000 ούτε σε φωτογραφία!

Reaction score
0

εγώ θα περιμένω μεχρι την άλλη εβδομάδα και μετά ακυρώνω...βαρέθηκα!

Reaction score
0
απο τη επισημη lg μου ειπαν στο τηλεφωνο οτι υπαρχουν ετοιμοπαραδοτες και περιμενουν απο τα καταστηματα τις παραγγελιες τους.... τηλεφωνηστε στη lg ..801 11 200 900

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.418
Members
38.696
Νεότερο μέλος
Spiromag