LG BD390 Bluray & Mkv Player !!!

Reaction score
0
φιλε sorath για να δεις τα αρχεια σου οπως τα εχεις στον δισκο, εγω (στην samsung B650 παντα) πηγαινα στο φιλτρο που λεει "media recources folders'!! Εκει σου δειχνει τους φακελους οπως ακριβως τους εχεις στον δισκο! Για τις πολλες ρυθμισεις εχεις δικιο, και εγω τις αφηνω default!( καποια μερα θα τις ψαξω και αυτες) Αλλα θελω περισσοτερο να μας πεις αν κανει σπασιματα στις ματροσκες και στα avis( που εχεις προβλημα)

Reaction score
0
Απάντηση: LG BD390 Bluray & Mkv Player !!!

Στις μακτρόσκες και στα avi δεν είχα σπασίματα. Μια χαρά έπαιζαν. Μόνο σε ένα avi που είχε συμπίεση εικόνας H264(x264) μου έκανε τρελά σπασίματα αλλά αυτό το video κάνει τα ίδια ακόμα κι αν το παίξω απο usb stick.

Το περίεργο είναι οτι το BD370 το παίζει άριστα.

Reaction score
0
Οντως ειναι πολυ καλο. Στο φιλτρο media recources folders τα βλεπεις ολα κανονικα. Ειναι πολυ καλο. Μαλλον αν το βρω σπασμενο θα σταματησω το Nero Media Home

Reaction score
0

Να ανακοίνωνε κιολας η LG τι διάολο φτιάχνει με αυτά τα updates καλά θα ήταν.

Reaction score
0
Και εγώ συμφωνώ μαζί σου αλλά εκείνο που μου κάνει εντύπωση είναι ότι δεν βρίσκω να βάζει τις ανανεώσεις στο site

L

LLLEFTERIS

Guest

Ναι με το A.C.Ryan 76120 πηρα και ενα BD εγραφης για τον υπολογιστη και πλεον κανω rip τις ταινιες.

Το επομενο θα ειναι το Dune MAX που θα παρω αλλα μετα την γεννηση του δευτερου παιδιου μου και εχουμε καιρο γιατι ειναι μολις 17 βδομαδων εγκυος η γυναικα μου.

Reaction score
1.458

Με το καλό λοιπόν,πρώτα το 2ο παιδί και μετά το Max!

Reaction score
60

Το πρωτο δισκακι που δεν παιζει το 390 ειναι η ταινια EAGLE EYE.

Ενω η ευρωπαικη εκδοση που δεν περιεχει ελληνικους υποτιτλους παιζει κανονικα, η εκδοση με τους ελληνικους υποτιτλους δεν παιζει !!

Δειχνει το σημα της εταιρειας DREAMWORKS και μετα που παει να δειξει το menu απλα κολαει.

Νοικιασα και αλλο δισκακι ( λεω μπας μου ετυχε ελλατωματικο αυτο που αγορασα ) αλλα και παλι τα ιδια !!!!!:141:

Reaction score
1

Ωρα να πάρεις το 560 να γίνεις άνθρωπος :116:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.957
Re: Απάντηση: LG BD390 Bluray & Mkv Player !!!

Το πρωτο δισκακι που δεν παιζει το 390 ειναι η ταινια EAGLE EYE.

Ενω η ευρωπαικη εκδοση που δεν περιεχει ελληνικους υποτιτλους παιζει κανονικα, η εκδοση με τους ελληνικους υποτιτλους δεν παιζει !!

Δειχνει το σημα της εταιρειας DREAMWORKS και μετα που παει να δειξει το menu απλα κολαει.

Νοικιασα και αλλο δισκακι ( λεω μπας μου ετυχε ελλατωματικο αυτο που αγορασα ) αλλα και παλι τα ιδια !!!!!:141:
Μου μοιάζει για δάκτυλος της τρόικας! :114:

Δεν έχουν αποφασίσει ακόμα αν ανήκουμε στην Ευρώπη...:138:

Reaction score
1

Σιγά μη το παίξει :204::142:

Το είδα προχτΕ στο προβόλι...απίθανο εργάκι !

Reaction score
60

Σιγά μη το παίξει :204::142:

Το είδα προχτΕ στο προβόλι...απίθανο εργάκι !
1. 1) The new firmware will improve the Playability of BD disc.
(Inception, Prince of Persia, Sherlock Holmes, Avatar)
2) The new firmware will improve the BD Playbility (AV Stuttering)
3) The new firmware will improve the file playback (The Pacifier)

Kαι ομως ΔΕΝ το παιζει παλι !!!:141:

Αρχιζει και δειχνει το Logo της εταιρειας και μετα αναβοσβηνει η εικονα σε πρασινο μαυρο και μετα απο 7 - 8 αναβοσβησιματα κλεινει το player !!! Μα ειναι δισκακι αυτο ε ?? Το ευρωπαικο που δεν περιεχει ελληνικους υποτιτλους το παιζει μια χαρα !!!

Reaction score
60

Αστα νικο τι να σου λεω !
Βαζω χτες ενα δισκακι και εκανε τα ιδια ! Βαζω δευτερο τριτο παλι τα ιδια !

Εδιχνε το αρχικο logo της εταιρειας μετα γινοταν η οθονη πρασινο - μαυρο αναβοσβηνε 7 - 8 φορες και εκλεινε το player !!!

ΕΒΑΛΑ 7 - 8 δισκακια και σε ολα το ιδιο εκανε.:141:

Παταω λοιπον κι εγω να γυρισει σε εργοστασιακες ρυθμισεις και ξαναβαλα το προηγουμενο filmware και εφτιαξε !

Παλι καλα !

Εχει προβλημα το τελευταιο filmware !! ( λες να μην εγινε καλη εγκατασταση ? )

Reaction score
1

Κάτι μου έλεγε πριν λίγους μήνες ο Κώστας, Δημήτρη ότι με ένα fw που κατέβηκε αυτόματα στο 390 του είχε χαλάσει όλες τις ρυθμίσεις και είχε κάνει την αναπαραγωγή προβληματική...τι κάνουν οι προγραμματιστές εκεί στην Κορέα δεν μπορώ να καταλάβω ρε γμτ, παιδεύουν τον κόσμο οι ανώμαλοι ;;; !!!!!!! Γνώμη μου, αν παίζουν καλά τα μηχανήματα δεν προχωράω σε update και τα αυτόματα τα έχω απενεργοποιήσει σε όλα τα μηχανήματα...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members
38.534
Νεότερο μέλος
Drizzt