LG BD390 Bluray & Mkv Player !!!

L

LLLEFTERIS

Guest
Απάντηση: LG BD390 Bluray & Mkv Player !!!

Καλιμερα hd ma δεν πεζει μονο dts.
Ναι το ειδα γιατι η ταινια μεσα εχει και dts απλο και dts ma αλλα απο δισκακια blu-ray παιζει κανονικα γιατι να μην παιζει απο mkv αρχεια.:101:

Reaction score
0

Εμένα σε μερικά MKV με DTS, μου έκανε σπασίματα στον ήχο. Τελευταία, μερικά DTS δεν τα παίζει καν. Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει. Να τους το πάω στην LG να το κοιτάξουν; Μέσα στην εγγύηση είναι ακόμα.

L

LLLEFTERIS

Guest

Σε τι συσκευη εχεις τα αρχεια μεσα σκληρο?

L

LLLEFTERIS

Guest

Μην περιμενεις απο δικτυο δοκιμασε σε σκληρο δισκο εμενα απο σκληρο δεν εχει προβλημα.

Reaction score
0

Δεν νομίζω να φταίει αυτό, δεν χάνω τίποτα να το δοκιμάσω βέβαια (αν και μπορεί να το είχα κάνει και παλιότερα).

Reaction score
0
Και εμένα μερικές ταινίες MKV με DTS και απο σκληρο δισκο και απο στικάκι και απο το δικτυο δεν τα παιζει. Αλλα τα παιζει κανονικα

Reaction score
0

ρε παιδια τα mp4 γιατι ειναι καλυτερη η εικονα τος απο τα mkv η εμενα μου φαινεται? τα mp4 μου τα παιζει αλλα αργει να τα φορτωσει οσο για τον ηχο το εχω παθει και εγω κανα 2 φορες μου εκανε σπασιματα αλλα ειναι καλο το μηχανημα

Reaction score
0

Είχαμε update στο firmware χθες. Δεν έχω ιδέα βέβαια τι έφτιαξαν/άλλαξαν μιας και προσωπικά δεν παρατήρησα κάτι διαφορετικό.

Reaction score
89
To 390 δεν παίζει flac.
Λοιπόν με το παρακάτω DLNA home entertainment software
http://www.conceiva.com/products/mezzmo/default.asp
έχουμε
Powerful transcoding: On-the-fly transcoding means your media files will be converted to video, audio or image formats that your DLNA-enabled devices can play. All popular video, audio and image file formats are supported. No special codec packs are necessary. No extra downloads are necessary.
Μόλις το δοκίμασα με flac...:114::114::114:
και mp4...

Reaction score
0

Ωραίος!

Θα το κατεβάσω και θα το δοκιμάσω σήμερα.

Reaction score
2
Απάντηση: Re: LG BD390 Bluray & Mkv Player !!!

To 390 δεν παίζει flac.
Λοιπόν με το παρακάτω DLNA home entertainment software
http://www.conceiva.com/products/mezzmo/default.asp
έχουμε
Powerful transcoding: On-the-fly transcoding means your media files will be converted to video, audio or image formats that your DLNA-enabled devices can play. All popular video, audio and image file formats are supported. No special codec packs are necessary. No extra downloads are necessary.
Μόλις το δοκίμασα με flac...:114::114::114:
και mp4...
Αυτο δηλαδη σημαινει οτι παιζει flac μονο απο δικτυο??? Απο σκληρο που εχει πανω του???

Reaction score
0
Εκανε και σε εμένα αυτόματα update. Τι έχει αλλαξει ομως;. Το site δεν το αναφερει το update. Γιατι;

Reaction score
89
Re: Απάντηση: Re: LG BD390 Bluray & Mkv Player !!!

Αυτο δηλαδη σημαινει οτι παιζει flac μονο απο δικτυο??? Απο σκληρο που εχει πανω του???
Μόνο από δίκτυο γιατί το software αυτό κάνει την μετατροπή ουσιαστικά για να παίξει στο LG.

Reaction score
0

Χρησιμοποιώ το Nero MediaHome για να βλέπω όλο το υλικό μέσω του Η/Υ μου. Δοκίμασα τελικά το Mezzmo και αρχικά μου φάνηκε αρκετά καλό λόγω της παραμετροποίησης που μπορείς να του κάνεις.

Τις φωτογραφίες μου τις έδειχνε μια χαρά σε αντίθεση με το Nero που μου δημιουργεί προβλήματα. Κι εκεί που ήμουν σχεδόν πεπεισμένος οτι είναι καλύτερο software, δοκιμάζω να δω τις ματρόσκες. Τζίφος! Δεν φόρτωνε ούτε μια. Κόλλαγε στην περιστρεφόμενη "κλεψύδρα" αιώνια.

Reaction score
0
Παιδια εγω δεν το εχω το μηχανημα. Απλως ενδιαφερομαι να το αγορασω.Αλλα για δυκτιο δοκιμαστε το www.wildmediaserver.com! Εχω μια samsung tv B650 και ηταν το μονο που επαιξε τελεια! Κατεβαστε την δοκιμαστικη εκδοση και αν σας κανει, τοτε σε αυτο το site http://homemediaserver.ru/ θα βρειτε ακριβως το ιδιο προγραμμα δωρεαν!! Μονο που ειναι στα ρωσικα....
Πεστε εντυπωσεις αν δουλευει....

Reaction score
0

Λοιπόν, Wild Media Server

Τα θετικά:

* Συνεργάζεται άριστα με το BD390 (διαθέτει βάση με πολλές νέες συσκευές) είδα και άκουσα τα πάντα.
* Στον browser του θα δείτε πολλές πληροφορίες για τα αρχεία που μοιράζετε κάτι που μου άρεσε ιδιαίτερα. Μπορείτε να επεξεργαστείτε αυτές τις πληροφορίες, είτε να προσθέσετε κι άλλες, με αποτέλεσμα τα default φίλτρα που έχει να γεμίζουν αυτόματα.
* Δημιουργεί μενού ακόμα και για τις ρυθμίσεις του server. Δηλαδή απο το BD390, μπορείτε να αλλάξετε ρυθμίσεις, να τον κάνετε restart και άλλα. Έξυπνη ιδέα θα έλεγα.

Τα αρνητικά:

* Έχει περίεργο μενού και πολλές επιλογές ρυθμίσεων που προσωπικά δεν τους βρίσκω κάποια χρηστικότητα. Δηλαδή, κανείς δεν πρόκειται να ασχοληθεί και θα μείνει με τις default επιλογές.
* Όσο και να έψαξα, δεν μπόρεσα να το κάνω να μοιράζει τα αρχεία με τον τρόπο που θέλω και είναι ο πιο απλός. Δεν θέλω κανένα φίλτρο, παρά μόνο να μου δείχνει την δομή έτσι όπως έχω τα αρχεία μου στο δίσκο. Τζίφος! Έχει μόνο φίλτρα, που χωρίς πληροφορίες στα αρχεία, δεν δουλεύουν και υπάρχει και το All Videos (ή Photos/Music), που στη ουσία σου δείχνει χύμα σε ένα φάκελο ότι έχει βρει!!! :111: Το απόλυτο χάος δηλαδή. Καμία σχέση με την άριστη παραμετροποίηση του Mezzmo.

Το τελευταίο αρνητικό είχε ως αποτέλεσμα να το έχω κάνει ήδη unistall.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members
38.534
Νεότερο μέλος
Drizzt