LG BD390 Bluray & Mkv Player !!!

Reaction score
0
παιδια παιζει τα παντα.το εχω στα χερια μου αγορασμενο απο ελλαδα στοα φεξη "τατσης" 260ε και παιζει τα παντα.τα mkv φυσανε χωρις κανενα προβλημα.απιστευτο player και ομως αληθινο.το περιμενα πως και πως.χτυπηστετο παιδια με κλειστα τα ματια.παιζει και εξωτερικους υποτιτλους,απιστευτος ηχος και οικονα.η lg ξεφυγε τελειως.καλη αγορα παιδια
Χαθηκες.
Περιμενουμε νεα σου απο τις δοκιμες που εχεις κανει. Ειναι αρκετα τα ερωτηματα μας

L

LLLEFTERIS

Guest
Απάντηση: LG BD390 Bluray & Mkv Player !!!

Εγω εχω προβλημα λεει πως παιζει Divx HD (καταληξη σε .mkv) και τελικα βλεπει το αρχειο απλα παταω play και δεν ξεκιναει και εχω κανει και την τελευταια αναβαθμιση.

L

LLLEFTERIS

Guest

Λοιπον εκανα μετατροπη με το προγραμμα Divx 7 σε Divx HD και το LG ναι μεν το βλεπει το αρχειο αλλα δεν το παιζει!

Divx 1080p το βλεπει κανονικα!!! Divx HD δεν βλεπει! :101:

Εκανα και με το mkvmerge και παλι δεν το παιζει αλλα κατεβασα απο το ιντερνετ mkv αρχειο και το παιζει κανονικα!

Αυτο που θελω εγω ειναι τα βιντεο απο την καμερα μου (SonyHDR-SR10 Full HD) που εχουν καταληξη .MTS να τα κανω mkv υπαρχει καποιο προγραμμα?

L

LLLEFTERIS

Guest

Για ρίξε μια ματιά εδώ.
Το βρηκα και κανω μετατροπη ευχαριστω!

Τελικα τιποτα! Με οτι και να εχω κανει mkv αρχειο δεν μπορει να το παιξει αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι αυτο που κατεβασα απο το νετ το παιζει κανονικα?

Η πλακα ειναι πως στο site www.divx.com ειχε το BD390 σαν player που παιζει Divx HD και τελικα μουφα παλι καλα που παιζει Divx 1080p

L

LLLEFTERIS

Guest

Απο που μπορω να δω αν η LG εχει βγαλει καινουρια αναβαθμιση γιατι μου ειναι λιγο δυσκολο να βγαζω ολη την ωρα το DVD απο το σαλονι και να το φερνω στο γραφειο για να το συνδεω με το lan για να δω αν εχει! Αυτη την στιγμη εχω την BD.8.08.526.B version

Reaction score
0
Re: Απάντηση: LG BD390 Bluray & Mkv Player !!!

Λοιπον εκανα μετατροπη με το προγραμμα Divx 7 σε Divx HD και το LG ναι μεν το βλεπει το αρχειο αλλα δεν το παιζει!

Divx 1080p το βλεπει κανονικα!!! Divx HD δεν βλεπει! :101:

Εκανα και με το mkvmerge και παλι δεν το παιζει αλλα κατεβασα απο το ιντερνετ mkv αρχειο και το παιζει κανονικα!

Αυτο που θελω εγω ειναι τα βιντεο απο την καμερα μου (SonyHDR-SR10 Full HD) που εχουν καταληξη .MTS να τα κανω mkv υπαρχει καποιο προγραμμα?
Ο φιλος ο pistos αναφερει οτι τα MKV τα παιζει καταπληκτικα. Τι συμβαινει;

L

LLLEFTERIS

Guest
Απάντηση: Re: Απάντηση: LG BD390 Bluray & Mkv Player !!!

Ο φιλος ο pistos αναφερει οτι τα MKV τα παιζει καταπληκτικα. Τι συμβαινει;
Μαλλον εχει προβλημα το προγραμμα της Divx γιατι και εγω οσα mkv κατεβασα απο το νετ μια χαρα τα παιζει και αυτα τα x264 πως τα λενε αλλα και 1080p!

Και ειναι πολυ γρηγορο σαν player εβαλα εχθες εναν σκληρο εξωτερικο 2.5 250GB που εχω και οταν βαζεις μια ταινια να δεις ξεκιναει αμεσως!!!

Παιζει και κανονικα AVCHD αυτο που θελω εγω ειναι αν υπαρχει καποιο προγραμμα να κανω τα βιντεο μου απο την καμερα μου mkv?

Παντως σε ενα γνωστο μαγαζι που αγορασε και καποιος απο δω μεσα μια Panasonic 46G10 πηγαν να μου πουλησουν το Panasonic 60 και μου ελεγαν σιγουρα πως παιζει mkv και Divx HD.

Φυσικα δεν το πηρα γιατι ημουν σιγουρος πως αν δεν τα παιζει οπως τελικα δεν τα παιζει δεν θα μου το επερναν πισω οπως δεν πηραν και του ανθρωπου την τηλεοραση!:141:

Επαγγελματισμος μηδεν!

Reaction score
2

Παιζει και κανονικα AVCHD αυτο που θελω εγω ειναι αν υπαρχει καποιο προγραμμα να κανω τα βιντεο μου απο την καμερα μου mkv?
Δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα κοντέινερ (MKV ή Divx ή AVCHD). Αφού τα αναγνωρίζει ως μορφές αρχείων άρα τα βλέπει κανονικά. Μάλλον είναι θέμα αλγόριθμου συμπίεσης-format. Για πέρνα ένα βιντεάκι της κάμεράς σου από το MediaInfo για να δεις σε τι φορμάτ συμπιέζει η κάμερα.
Από κει και πέρα, αν δεις ότι χρησιμοποιεί φορμάτ που δεν υποστηρίζει το LG, με το tsMuxeR κάνεις extract to video kai to audio stream από το MTS και με το RipBot264 το μετατρέπεις σε MKV με φορμάτ χ264 που το υποστηρίζει το LG

L

LLLEFTERIS

Guest

Δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα κοντέινερ (MKV ή Divx ή AVCHD). Αφού τα αναγνωρίζει ως μορφές αρχείων άρα τα βλέπει κανονικά. Μάλλον είναι θέμα αλγόριθμου συμπίεσης-format. Για πέρνα ένα βιντεάκι της κάμεράς σου από το MediaInfo για να δεις σε τι φορμάτ συμπιέζει η κάμερα.
Από κει και πέρα, αν δεις ότι χρησιμοποιεί φορμάτ που δεν υποστηρίζει το LG, με το tsMuxeR κάνεις extract to video kai to audio stream από το MTS και με το RipBot264 το μετατρέπεις σε MKV με φορμάτ χ264 που το υποστηρίζει το LG
Εβαλα το RipBot264 και βλεπει κανονικα τα αρχεια της καμερας μου που ειναι AVCHD και εχουν καταληξη .MTS

L

LLLEFTERIS

Guest

Οκ πηρα ενα αρχειο απο την καμερα μου το εκανα mkv το βλεπει το player αλλα απο 230mb που ηταν το αρχειο τωρα ειναι 270mb γιατι βγηκε τοσο μεγαλο?

Σαν Divx 1080p μου ειναι σχεδον το μισο μεγεθος και το παιζει δεν παιζει το Divx HD

Reaction score
0

Μπορεί και παίζει και ελληνικούς υπότιτλους σε srt το BD390?

Reaction score
0

Ριπαρισμένα dvd (video/audio ts folder, αρχεία ifο, vob) παίζει από usb εξωτερικό δίσκο (κυρίως) ή δίκτυο?

L

LLLEFTERIS

Guest

Μπορεί και παίζει και ελληνικούς υπότιτλους σε srt το BD390?

Ναι κανονικοτατα και φυσικα τα Ελληνικα Mp3 τα γραφει Ελληνικα!

mackgr Απάντηση: LG BD390 Bluray & Mkv Player !!!
Ριπαρισμένα dvd (video/audio ts folder, αρχεία ifο, vob) παίζει από usb εξωτερικό δίσκο (κυρίως) ή δίκτυο?
Να σου πω δικτυο δεν εχω κανει γιατι δεν με ενδιαφερει αλλα θα ριπαρω μια ταινια για να δω αν παιζει ifo vob κλπ

L

LLLEFTERIS

Guest

Τελικα με το καινουριο firmware που κατεβασα πριν λιγο παιζει και vob αλλα δεν βλεπει τα αρχεια ifo οποτε βλεπουμε την ταινια αλλα δεν μπορουμε να δουμε υποτιτλους

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.134
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop