LG BD390 Bluray & Mkv Player !!!

Reaction score
640
Λοιπον το πηρα και εγω .
Εντυπωσεις σαν blu ray ολα καλα παιζει ολα τα φορμα με συνδεση hdmi και σε 1080p 24 hz.
Οταν το βαζεις 24 hz ομως το zoom του onkyo 876 δεν δουλευει ενω στο samsoung 1500 δουλευε στα 50 hz δουλευει κανονικα.
Τα mkv τα παιζει μια χαρα με εξωτερικους Ελληνικους υποτιτλους στους οποιους ομως δεν εχεις επιλογες αυξομειωσης του μεγεθους ουτε της αλλαγης του χρωματος οπως εχεις στο καλαμποκι.
Και εδω οταν επιλεγεις συχνοτητα 24 hz στην αναλυση δεν δουλευει το zoom του onkyo.
Η απογοητευση ηρθε απο τα m2ts αρχεια δυστυχως δεν βλεπει με τιποτα τα νεα φορμα στον ηχο και δεν σε αφηνει να κανεις αλλαγες αναμεσα στα φορμα ηχου που εχει ενσωματωμενους η ταινια .
Επισης ταινιες με καδρο 16/9 τις παιζει με μαυρες μπαρες πανω κατω το ιδιο ομως προβλημα ειχα και με το καλαμποκι .

Reaction score
20
Kαλορίζικο Στέργιε!
Μια που έχεις και το καλαμπόκι, διαπίστωσες διαφορές στην ποιότητα της εικόνας στην αναπαραγωγή .mkv (ανάμεσα στο popcorn και το lg);
Eπίσης μήπως είδες αν διαβάζει smb ή nfs shares από ΝΑS; Ή μόνο από streaming;

Σκέφτομαι να πάρω το lg ή να περιμένω για το Dune. Το τελευταίο πάντως παίζει σίγουρα τα m2ts...

Reaction score
640
Απογοητευση μερος δευτερον δεν βγαζει ηχο στα ριπαρισμενα dvd απο σκληρο δισκο.
Απο δισκο μονο mkv και αυτα χωρις επιλογες για τους υποτιτλους .
Σε blu ray δισκους ολα οκ .
Χαρη περιμενε λιγο και για τα δυο μην γινεις και εσυ beta tester που θα παει θα βγαλει νεα firmware .

Reaction score
640
Re: Απάντηση: LG BD390 Bluray & Mkv Player !!!

Δοκιμασα και παιζει και αρχεια video ( με HD αναλυση ) ΤS, M2TS, AVI, MP4 και απο δισκακι και απο εξωτερικο σκληρο !!
Τι ηχο παιρνεις απο τα m2ts γιατι εμενα μου τα βγαζει μονο dolby digital 2.0 ?
Το εχεις συνδεσει με hdmi και σου βγαζει τα νεα φορμα ηχου?

Reaction score
0
Να προσθέσω και εγώ κάποιες ερωτησούλες που με ενδιαφέρουν?

α) Ξέρει κανείς εαν παίζει αρχεία *.mov ?

β) Έχει κάνει κανείς σύγκριση ποιότητας εικόνας σε *.mkv αρχείο του LG390 με το WD TV side-by-side?

γ) Τελικά έχει Mediatek ή Broadcom chip ?

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Reaction score
60
Απάντηση: Re: LG BD390 Bluray & Mkv Player !!!

Να προσθέσω και εγώ κάποιες ερωτησούλες που με ενδιαφέρουν?

α) Ξέρει κανείς εαν παίζει αρχεία *.mov ?
Eγραψα σε δισκακι αρχεια mov (hd) και wmv (hd) και δεν τα παιζει !

Reaction score
640
Re: Απάντηση: LG BD390 Bluray & Mkv Player !!!

Τελικα παιζει με συνδεση pass thru και hdmi τα ριπαρισμενα m2ts με τα νεα φορμα ηχου π.χ. DTS-HD Master και Dolby TrueHD ?

Reaction score
60
Απάντηση: LG BD390 Bluray & Mkv Player !!!

LG BD390 is the new reference player in speed, beats the OPPO and PS3

According to the Home theater review the LG BD390 is the fastest standalone BLU-RAY player every used by the reviewer. The LG BD390 is faster at loading java based BLU-RAY discs compared to the OPPO and PS3 BLU-RAY players. The LG BD390 is the new reference player in the area of speed. The LG video processor passed all the important tests but the DVD upscaling quality is not as good as the OPPO and modern 2009 Panasonic models. Also the Pioneer BDP-320 BLU-RAY player DVD scaling outperforms the LG BD390. The LG player also lacks a legacy 480I S-Video output.

The LG BLU-RAY player includes 1GB of built in memory for BD-LIVE and also offers built in wireless network connection for those consumers that do not have wired LAN's. The LG BD390 is ideal for people that want the fastest speed in navigation and loading discs. Also people that like Netflix, YouTube, CinemaNow, and VUDU streaming content would be interested in the LG.

"The BD390 is the fastest Blu-ray player I’ve ever used. Its startup time rivals the PS3 and the OPPO BDP-83 at less than 20 seconds. Even with the most Java-intensive titles, you’ll be at the main menu in less than a minute—now that’s fast."

"Blazing-fast loading of discs, even on Java-intensive titles"

"Netflix, YouTube, and CinemaNow streaming"

"The BD390 is BD-Live compliant with 1 gigabyte of internal memory, which can be expanded by using the USB port on the front panel."

"My only beef with the rear panel is the lack of a second USB input to attach an external drive."

"It offers internal decoding of Dolby TrueHD and DTS-HD Master Audio and sends it via HDMI as PCM or analog from the 7.1-channel output to a receiver or surround processor. For newer AVRs that offer onboard decoding of the advanced codecs, the LG can also send lossless bitstreams, but the secondary audio with PiP and the clicks and beeps in the menu will be lost in the translation."

"Configuring the player to connect to my wireless network was a snap. Unlike the Samsung BD-P4600, the LG found my network on its first try. Wireless performance is spotty in my home theater because of its distance to my wireless router. Once I tested the connection, I decided to hook up an Ethernet cable for the remainder of my time with the BD390 to ensure the fastest possible hookup."

"The BD390 was an excellent performer in all of our HD video processing tests, even on difficult 1080i 2:2 content found on most concert discs."

"The only downside to the BD390’s video performance is its scaling ability, which is only average when going from 480i to 1080p"

"The BD390 has improved its video processing over the BD300, but its scaling of DVDs doesn’t measure up to the category leaders, Pioneer and OPPO. But if you’re looking for a player that’s lightning fast in its user interface and offers a bevy of media streaming options (now including VUDU, which was announced as we went to print), this one is worth a look. Recommended."

full review !

http://hometheatermag.com/discplayers/lg_bd390_blu-ray_player/

Reaction score
0

Γεια σας και πάλι,

διάβασα κάπως γρήγορα το user manual του θέματος και έχω τις εξής ερωτήσεις (συγχωρέστε με κάποιες από αυτές δείχνουν την άγνοιά μου...):

α) ..από όσα λέει, μέσα στη συσκευή υπάρχει αποκωδικοποιητής για τον ήχο (DTS-HD κλπ) τον οποίο μεταφέρει αναλογικά μέσω του 7.1 analog output ή ψηφιακά με PCM μέσα από το HDMI και τις SPDIF. Αυτό συμαίνει ότι αν εγώ το συνδέσω στον ενισχυτή μου μέσω του 7.1 ΘΑ ΠΑΡΩ ΟΛΟ ΤΟΝ ΗΧΟ, ΣΩΣΤΑ??????
β) Από το youtube μπορείς μόνο να δεις ή μήπως μπορείς και να κατεβάσεις σε κάποιο USB storing device βιντεάκια?
γ) Μπορείς να κάνεις searching και σε άλλα παρόμοια internet site και να δεις βιντεο, πχ redtube :137: :137:
δ) Οι ενοικιάσεις ON-line ταινιών τι ακριβώς είναι;
ε) στο τελευταίο link που παραθέσατε μιλάει για ΟΧΙ τόσο καλή ποιότητα στο upscaling όσο στα επίπεδα που πραγματώνει η συσκευή τα υπόλλοιπα καλούδια της. Όπως είπα σε προηγούμενο post έχω το LG HT-503th :623: λέτε να έχει καλύτερο ή χειρότερο upscalling από αυτό?

Συγχωρέστε με για τις πολλές και ιδιαίτερες ερωτήσεις μου

χαιρετώ σας.

L

LLLEFTERIS

Guest

Λευτερη επειδη δεν του εχω βαλει ακομα νεο filmware για δωσε στοιχεια και πως το περναμε στο player ?
Απλο με δυο τροπους!

Ο ενας ειναι να εχουμε το Player συνδεμενο στο ιντερνετ η ασυρματα η με Lan και στις ρυθμισεις εχει αναβαθμιση.

Ο αλλος ειναι να κατεβασουμε το αρχειο απο εδω! Παμε "Λογισμικο συσκευων" και στο "Προιον" βαζουμε "dvd & video" στο "O/S" καλο ειναι να βαλουμε XP και στο "Θεμα" γραφουμε BD390 και παταμε αναζητηση. :107:

Αυτο που θα κατεβαζουμε το ξεζιπαρουμε και το βαζουμε σε ενα στικακι usb με το που το βαλουμε στο player μας ρωταει μονο του για την αναβαθμιση.

Εγω αυτη την αναβαθμιση την εκανα μεσω Wireless αλλα την προηγουμενη μεσω usb.

Reaction score
60

ΛΕΕΙ ομως για windows xp !!

Υπαρχει προβλημα που εχω vista ??

H το γραφω κανονικα σε ενα flashaki και το περναω ???

L

LLLEFTERIS

Guest

ΛΕΕΙ ομως για windows xp !!

Υπαρχει προβλημα που εχω vista ??

H το γραφω κανονικα σε ενα flashaki και το περναω ???
Οχι κανενα προβλημα και εγω Windows 7 Ultimate εχω απλα οταν βαζεις Vista δεν σου βγαζεις τις αναβαθμισεις!

Το "O/S" μπορεις να το αφησεις και στο "all"

Reaction score
60

Ευχαριστω για τη βοηθεια !

Η αναβαθμιση ολοκληρωθηκε επιτυχως !!!!:137:

Reaction score
0

Βλέπω οτι το BD 370, είναι σημαντικά φθηνότερο (177€). Η μόνη του διαφορά είναι οτι δεν έχει Wi-Fi και δεν παίζει HD DivX; Ή έχει κι άλλες διαφορές;

Γιατί αν είναι μόνο αυτά, τότε πάω και το παίρνω σήμερα κιόλας. :)

L

LLLEFTERIS

Guest

Βλέπω οτι το BD 370, είναι σημαντικά φθηνότερο (177€). Η μόνη του διαφορά είναι οτι δεν έχει Wi-Fi και δεν παίζει HD DivX; Ή έχει κι άλλες διαφορές;

Γιατί αν είναι μόνο αυτά, τότε πάω και το παίρνω σήμερα κιόλας. :)
Εχει! Βλεπει κανονικα σκληρο δισκο σε ntfs ενω ολα τα αλλα βλεπουν μονο fat32 που εχει το εξης μειονεκτημα, δεν μπορεις να φορμαρεις σε fat32 δισκο πανω απο 32gb και δεν μπορει να δει αρχεια πανω των 4gb

Φυσικα παιζει και mkv και εχει και youtube (με εχει τρελανει η γυναικα μου με τα βιντεακια του Πλουταρχου:141:)

Και παιζει κανονικα divx 720p 1080p

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.122
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead