Longhorn (Vista) Beta 1

Reaction score
7
δεν υπαρχει επισημο Beta να κατεβασεις οπως τα ΧΡ64?

περισσοτερο απο περιεργια, αν η GeForce3 μπορει να εγκατασταθει, γιατι στα ΧΡ64 δεν....

NLS

Reaction score
1
ήδη τα σηκώνω από την "ανοιχτή αγορά" (και τα δυο) - δεν ξέρω ποιός θα προλάβει ποιόν (θέλουν μέρες εμένα)
Έχω γράψει και στο παρελθόν ότι η ‘ελεύθερη αγορά’ δεν έχει θέση εδώ.
Θα παρακαλούσα να μην αφήνονται ούτε καν υπονοούμενα για την προέλευση των προγραμμάτων.
μόνο που κάνεις ένα λάθος - τα CD αυτά διακινούνται ελεύθερα ως υλικό (δες και τι γράφει μέσα στο MSDN)

το αν εγώ έχω κλειδί και μπορώ να κάνω validation (ή χρησιμοποιώ κάποιο άλλο τρόπο) είναι άλλο θέμα και δεν αναφέρεται εδώ

παρακαλώ και εγώ με τη σειρά μου για τη ΜΗ αντιμετώπιση κάθε φράσης μας σαν να είμαστε ο Μαυρογένης και ο Μπαρμπαρόσα

είμαι moderator, sysop, ιδρυτής και όπως αλλιώς θες πες το σε πολλά fora από... εμφασίσεως internet και παλιότερα BBS και μάλλον ξέρω μέχρι τι μπορώ να πω και μέχρι τι όχι

δεν θα απαντούσα δημοσίως αλλά όπως νομίζεις εσύ ότι η αναφορά στο emule ή στα torrent λες και είναι απαγορευμένα software (ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ) και εμείς οι κακοί, έτσι και εγώ νομίζω ότι η επανάληψη τέτοιας "παρατήρησης" δεν είναι σωστή

ας χαλλλαρώσουμε τώρα

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Το ξαναγράφω για μερικούς που δεν θέλουν να καταλάβουν.

Οι συζητήσεις αυτές νομίζω καταλαβαίνετε όλοι που καταλήγουν γι’ αυτό καλύτερα να μην αρχίζουν καθόλου.

Links για downloads που δεν είναι νόμιμα θα σβήνονται αμέσως.

Για το MSDN που αναφέρει ο NLS θα παρακαλούσα να διαβάσει καλύτερα το license agreement. Αν ήταν το MSDN ελεύθερο δεν θα σου έδινε τα κλειδιά των προγραμμάτων σε ειδική σελίδα και με τη χρήση passport για κάθε subscriber ξεχωριστά.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
δεν υπαρχει επισημο Beta να κατεβασεις οπως τα ΧΡ64?

περισσοτερο απο περιεργια, αν η GeForce3 μπορει να εγκατασταθει, γιατι στα ΧΡ64 δεν....
Είναι νωρίς ακόμη, πιστεύω να δώσει κάποια public beta version προς το καλοκαίρι.
Μέχρι στιγμής δεν είναι για τους άπειρους χρήστες.

NLS

Reaction score
1
Για το MSDN που αναφέρει ο NLS θα παρακαλούσα να διαβάσει καλύτερα το license agreement. Αν ήταν το MSDN ελεύθερο δεν θα σου έδινε τα κλειδιά των προγραμμάτων σε ειδική σελίδα και με τη χρήση passport για κάθε subscriber ξεχωριστά.
προφανώς δεν με κατάλαβες - δεν λέω πουθενά ότι το MSDN είναι ελεύθερο
φυσικά τα κλειδιά είναι στην ειδική σελίδα (θες να σου στείλω το δικό μου PDF;...) ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΩ

το να έχω εγώ (το "εγώ" είναι θεωρητικό) 100 CD (σαν υλικό) χωρίς κλειδί είναι πρόβλημα μου (μπορεί να τα κάνω συλλογή) - δεν μιλάμε για κανένα retail σε TETOIA software

αλλά και ανάποδα (εκεί το πάω)... αν εγώ έχω τα κανονικά κλειδιά μου αλλά (γούστο μου) κατεβάζω τα images από ΟΠΟΥ μου αρέσει επίσης δικαίωμα μου

τίποτα από τα δυο δεν είναι πειρατεία

και για να γενικεύσω και κάτι - δεν είδα κάποιος να έγραψε πουθενά κανένα link or whatever, οπότε το να κραυγάζουμε γιατί κάποιος είπε (μια και ΔΕΝ προσγειώθηκε από τον Άρη) αυτό που όλοι ξέρουμε (ότι υπάρχουν τα images και σε άλλα download locations) είναι μάλλον υπερβολή (ή κρύψιμο πίσω από δάχτυλο αν θες) και νομίζω κανείς δεν είναι μωρό εδώ μέσα για να μην του μολύνουμε τα αυτιά (ή μάλλον τα μάτια) με κουβέντες που (δήθεν) δεν έχει ξανακούσει

φυσικά από την άλλη θα γινόταν delete στο λεπτό κάποιο emule link ή κάποιο torrent - καμία σχέση το ένα με το άλλο

η "τρομοφοβία" είναι καμιά φορά χειρότερη από την ίδια την "τρομοκρατία" (αν φτάναμε να βγάλουμε την πειρατεία σαν τρομοκρατία)

φιλικά πάντα και λυπάμαι για το ελαφρώς off-topic αλλά δεν μου αρέσει να αιωρούνται σκιές (ΕΙΔΙΚΑ από πάνω μου)

---
on-topic το προηγούμενο beta "άκουσα" ότι ήταν καλό... άκουσα γιατί ΔΕΝ είδα... το δικό μου δεν στήθηκε ποτέ στα μηχανήματα μου (έκανε 2 μέρες setup και μετά δεν bootαρε) - το παρα-απλοποίησαν το setup (μέχρι αηδίας για τους πιο advanced users που θέλουν να ξέρουν τι γίνεται)... βελτιώθηκε αυτό στο τελευταίο;

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Προσπάθεια 2η στο XW6200.
Το μηχάνημα το παρέλαβα πριν δύο εβδομάδες, του έστησα 2003 server 64bit χωρίς κανένα πρόβλημα.
Τα Vista τα στήνω σε καινούργιο δίσκο (τουλάχιστον προσπαθώ)
Έγραψα νέο DVD το οποίο και έκανα verify, το πρώτο ( από το οποίο τα έστησα στο σπίτι κολλούσε χωρίς να έχει εμφανή σημάδια)
Θα αλλάξω και το DVD-R

NLS

Reaction score
1
είσαι εγκάθετος της Apple μου φαίνεται :D

μα δεν σου είπαν ότι τα BSOD έχουν σταματήσει από την εποχή των Windows 2000;

αυτό εξηγώ και εγώ στα μηχανήματα που διαχειρίζομαι όταν βγάζουν τέτοια, αλλά δεν με καταλαβαίνουν... τστστς κάθονται και κάνουν πράγματα που δεν υπάρχουν πια

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Με αφορμή το πρόβλημα στο setup ήρθαν στην επιφάνεια μερικές νέες δυνατότητες.

άλλα κόλπα

Reaction score
5
Μου φαίνεται ότι το Windows Disaster Recovery έπαθε ένα Disaster :D :D :D
Good old Windoze....never cease to amaze me...:mrgreen:
Ευτυχώς που είναι και beta, και έχουν την δικαιολογία ακόμα. Να δω όταν το αγοράσεις από το ράφι, το βάλεις στο PC σου και αρχίσει τα ίδια κόλπα τι θα γίνει :D
Η λέτε επιτέλους να έχουμε το αξιόπιστο λειτουργικό που μας είχαν υποσχεθεί εδώ και 20 χρόνια; (Τα XP ήταν "αρκετά" καλά, δεν λέω...)

mrw

Reaction score
0
Μια πού αυτό είναι HTPC Thread...

"....Media Center will no longer be a standalone SKU, instead it will be available on both the Windows Vista Home Premium and Windows Vista Ultimate SKUs. This is great because:

You can now upgrade your existing PC so that it has MCE capabilities!
32 and 64 bit versions will now be available
MCE and tablet, the two ‘out of band’ SKUs, are together at last
You can now use MCE in a domain joined environment
No more ’sonic encoders’, the burn engine is built in
MCE will now have incredible reach

Fall 2006 is going to be when MCE crosses over into the mainstream.

Αν δεν θέλετε προβλήματα, περιμένετε τα πρώτα Release Candidates

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Η Microsoft ενεργοποίησε το Windows Update και για τα Vista.
Δείτε τι έχει αυτή τη στιγμή.

NLS

Reaction score
1
μάλιστα...

αυτό τώρα έρχεται σε αντίθεση ή επιβεβαιώνει αυτά που είπαν για καθυστέρηση του vista;

μάλλον το δεύτερο, το 5342 ήρθε πολύ γρήγορα μετά το 5308 και είναι μάλλον το πέταμα προς τα έξω του τελευταίου build αυτού του trunk για να πάνε σε άλλο

θα δείξει

έρευνα αντιδράσεων σε ξένους χώρους (non-MS) έδειξε ΘΕΤΙΚΗ αντιδραση για την αναβολή και το ξαναγράψιμο του κώδικα (φράσεις σε στυλ "η MS δείχνει να σοβαρεύει" ακούστηκαν)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.643
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale