Longhorn (Vista) Beta 1

NLS

Reaction score
1
λέγεται ότι αυτό θα είναι το τελευταίο build που θα κυκλοφορήσει πριν το release-to-manufacture

επίσης καλό θα είναι να ξέρουν κάποιοι ότι τα Vista θα ζητούν activation ΚΑΙ στις corporate release (που btw θα βγουν πρώτες όπως πάντα)

πάντως το λειτουργικό δεν μου φαίνεται έτοιμο, πράγμα που επιβεβαιώνεται από... κάτι άλλο που έχει ακουστεί (πολλά πουλάκια στο δέντρο έξω από το παράθυρο μου), ότι δηλαδή τα Vista περισσότερο από κάθε OS της MS μέχρι τώρα θα έχει ανάγκη τα επερχόμενα patches του (ίσως το ίδιο μπορώ να πω και για τα NT 4.0 πριν το SP3 βέβαια, αν και τώρα το internet έχει κάνει πολύ ευκολότερη την κατάσταση)

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Express upgrade to Windows Vista program
Η Microsoft δίνει την δυνατότητα, σε όποιον αγοράσει PC μεταξύ 26-10-2006 και 15-03-2007 με λογότυπο Vista Capable, να αναβαθμίσει τα προεγκατεστημένα Windows XP σε Vista με μικρή χρέωση.

http://www.microsoft.com/windowsvista/getready/expressupgrade.mspx

minas

Πισιά
Reaction score
4.437
Έχω δει ήδη διαφήμιση γνωστής αλυσίδας που προσφέρει την αναβάθμιση δωρεάν όταν θα είναι διαθέσιμα τα Vista.

Reaction score
6
Προχτές μας ζητήσανε (τους Vista Beta Testers) να συμπληρώσουμε το "Beta Satisfaction Survey"...... Αυτό σημαίνει ότι η Beta τελείωσε.... :(

Η χθεσινή ανακοίνωση επιβεβαιώνει ότι σε 7 ημέρες (!!!) το πολύ η τελική (RTM) version των Vista θα είναι διαθέσιμη για download από το MSDN ....!!! :D

Reaction score
119
Προσωπικα δεν με εχει εντυπωσιασει ΤΙΠΟΤΑ απο τα καινουρια χαρακτηριστικα και δυνατοτητες των sVista.Ουτε βλεπω καποιο ιδιαιτερο λογο να τα εγκαταστησω,εκτος αν θελω να νοιωσω ασχημα για τις δυνατοτητες του συστηματος μου επειδη δεν θα αποδιδει την τρισδιαστατη κινηση των παραθυρων του Word με ικανοποιητικα fps...

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Η Microsoft έδωσε την τελική έκδοση των Vista στο MSDN και το TechNet.

File
en_windows_vista_x86_dvd_X12-34293.iso ISO-9660 DVD Image

File Size
2555 MB

SHA-1 Hash
b71e04564ca22e4d9928e59298eff87cf62b382b

Description
This single download includes the following Windows Vista editions:

Windows Vista Business
Windows Vista Business N
Windows Vista Home Basic
Windows Vista Home Basic N