lord of the rings

Reaction score
80
Απάντηση: lord of the rings

too good to be true.
Για παραγγείλετε να δούμε

Reaction score
152

για μισο λεπτό....
η ντοπια κοπια ειναι ιδια με του ιταλικου αμαζονιου,που εχει τιμη 76ε, ή μηπως ειναι "περιποιημενη" απο την Ελλ. εταιρια διανομης,οποτε αξιζει να δωσεις κατι παραπανω υπερ της Ιταλικης φινετσας και ποιοτητας;

Reaction score
1

Οι ίδιες πρέπει να είναι, τόσο ψιλικατζήδες πια ;;; !!!! μάλλον το ελληνικό site πήρε πολλά αντίτυπα και ίσως να πέτυχε καλύτερη τιμή.Βέβαια αν δεν το δούμε πρώτα...

Reaction score
59

Η εκδοση ειναι η ιδια με αυτη που κυκλοφορει στην Iταλια.

Το καταστημα εχει αψογη εξυπηρετηση ( εχω κανει καμποσες αγορες απο αυτο ) και σε εμαιλ που τους εστειλα ΞΑΝΑεπιβεβαιωσα και την τιμη !!!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422

Εν τω μεταξύ γίνεται της κακομοίρας σε διάφορα forum με την εικόνα των 2 διαφορετικών εκδόσεων,ειδικά στο Fellowship.
Θα ανοίξω θεματάκι:137:

loyis7

Movies
Reaction score
4.142

Εν τω μεταξύ γίνεται της κακομοίρας σε διάφορα forum με την εικόνα των 2 διαφορετικών εκδόσεων,ειδικά στο Fellowship.
Θα ανοίξω θεματάκι:137:
Το διάβασα και εγώ εχτές, και σου σχολίασα ήδη στο θεματάκι που άνοιξες...

Reaction score
1.269
Re: Απάντηση: lord of the rings

Ρε Γιώργο,να'σαι καλά ρε φίλε που μας άνοιξες τα μάτια (αν και το ψιλιάστικα) έχω 30 blu rayκαι τα μισά είναι απο Ελλάδα και με την πρώτη οικονομική ευκαιρία θα τα αντικαταστήσω με ξένα και ας έχουν και κινέζικους υπότιτλους!Πληρώνω μηχανήματα για να λάβω τη μέγιστη απόδοση και μου τη χαλάνε τα blu ray?Μπα δύσκολα,θα φάνε σούτι απο το παράθυρο!

Reaction score
1

Ωδυσσέα για τις ξένες κόπιες extended edition μιλάμε όχι για τις ελληνικές της εν λόγω ταινίας...:126: αφού δεν υπάρχει ακόμα εδώ η extended...

Reaction score
19

εδωσα και εγω σιγα μην το εχανα(αν και το βρηκα 204gb)αλλα μερικα πρεπει να ειναι γνησια:120:

Reaction score
1

εδωσα και εγω σιγα μην το εχανα(αν και το βρηκα 204gb)αλλα μερικα πρεπει να ειναι γνησια:120:
Συμφωνώ απόλυτα, ειδικά για το έπος, αλλά και το 204GB που βρήκες κουτσουρεμένο είναι :116: στα 237GB full HD 1080p με DTS HD-MSTR είναι κανονικά :126:

Reaction score
19

ναι μετα απο 10 ωρες δουλεια καποια πραγματα που σε γεμιζουν πρεπει να ειναι,διοτι θα καταντησουμε σαν και αυτους που μας κυβερνανε ........κενοι

Reaction score
1

Μαζί με τα extra ή μόνο οι ταινίες;
Μόνο οι ταινίες Γιώργο σε φουλ μορφή με όλες τις μπάντες και το commentary.Τρείς μέρες κατέβαζα φωτιά πήρε το νετμπουκ :143:

Reaction score
39
Αυτή τη στιγμή στο blurayshop (κυκλοφορία 22/6, με ελληνικούς υπότιτλους και 53,90Ε) μη διαθέσιμο...

Reaction score
39
Αυτή τη στιγμή στο blurayshop (κυκλοφορία 22/6, με ελληνικούς υπότιτλους και 53,90Ε) μη διαθέσιμο...
Και συμπληρώνω. Μετά απο επικοινωνία μέσω email πληροφορήθηκα ότι προς το παρόν και μέχρι να έχουν νεότερα για την ποσότητα που θα τους παρέχει ο προμηθευτής τους, το προϊόν ειναι μη διαθέσιμο. Όποιος ενδιαφέρεται τσεκάρει εδώ http://www.blu-rayshop.gr/product_info.php?products_id=3093 αν αλλάξει κάτι.

Τουλάχιστον να παραλάβουν όλοι όσοι πρόλαβαν να παραγγείλουν...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.753
Members
38.490
Νεότερο μέλος
c01l