LOST! Μόνο για όσους βλέπουν τα καινούρια!!!!

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: LOST! Μόνο για όσους βλέπουν τα καινούρια!!!!

M@m@kia το 3.10 ή ήταν ιδέα μου?

GTX

Reaction score
39
Οι τύποι στα 10 επισόδεια του τρίτου κύκλου καταφέρανε μετά από τόση επιτυχία να δώσουν ένα καλό επισόδειο και αυτό ήταν το 8. Για ένα season ακόμα τους βλέπω και μετά τέλος, αλλιώς θα το βλέπουν μόνοι τους!

Reaction score
5
το 10 ηταν οντως μαμακια...
ενω ξεκινησε καλα με τον γκαντεμη... εγινε ενα επεισοδιο οικογενειακης τραγωδιας,πατερας-τερας κλπ... ελεος!

Reaction score
6

Εγω παντως δεν το βρηκα κακο.
Μπορει να ηταν ένα ακόμη διάλειμμα για τα αναπάντητα ερωτήματα που εχουν δημιουργήσει και να μην ειχε σχέση και συνεχεία με το 3.08 αλλα το διασκέδασα.
Ισως επειδή μου είναι συμπαθείς ο Χιουγκο και στα επεισόδια που πρωταγωνιστή ριχνω πολύ γελιο.
Η ατάκα του επεισοδίου από τον Σογιερ όταν μάθαινε αγγλικά στον κινέζο.
-Με συγχωρείς
-Είχες δικιο.
- Αυτό το φορεμα δε σε παχαίνει καθόλου
.

Αυτά τα τρια θέλουν να ακουν οι γυναίκες.
Από τα γελια πρεπει να με άκουσαν τρια οικοδομικά τετράγωνα.

Reaction score
5
πριν αρχησουμε τα spoilers για το 11ο επισοδιο... θα ηθελα να ρωτησω...
τα μαζευει κανεις σε HD να τον κανω κολλητο μου φιλο? :p :p :p
προτιμω h264 αλλα και x264 θα μου εκανε...!

Reaction score
6

Εγω μεν τα κατεβάζω αλλα μετα τα σβήνω.
Εχουν πήξει οι σκληροί .
Δεν παει άλλο.

Reaction score
6

Επεισόδιο 3-14
Εξαιρετικό επεισόδιο εμεινα χαζος στο τέλος.

Στο 3x12 Par_Avion ειχα ψιλο-ξενερώσει με την ιστορία και τα ετεροθαλή αδερφια ( πολύ τόλμη και γοητεία το επεισοδιο)
Ακολούθησε όμως το 3x13 The_Man_From_Tallahassee και ήταν από αυτά που ξαναβλέπεις.
Το τελευταίο όμως που μόλις ειδα ηταν απλα τέλειο .
Μου θυμισε επεισόδιο από μια παλια τηλεοπτική σειρα ο Αλφερντ Χιτσκοκ παρουσιάζει ( για όποιους θυμούνται)
Κατι τέτοιες ιστοριες έπαιζε και κείνο με παρόμοια φιναλε.
Ας ελπίσουμε ότι ξύπνησαν και θα πατήσουν γκαζι δω από και μπρος

Reaction score
2
Παιδια, εμενα το τελευταιο δεν μου αρεσε και πολυ, αλλα το τελος του οντως σε αφηνει λιγο...

Την εχουν τραβηξει παντως απ' τα μαλλια τη σειρα, ας την τελειωσουν καποια στιγμη συντομα...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: LOST! Μόνο για όσους βλέπουν τα καινούρια!!!!

Το τελευταίο όμως που μόλις ειδα ηταν απλα τέλειο .
Μου θυμισε επεισόδιο από μια παλια τηλεοπτική σειρα ο Αλφερντ Χιτσκοκ παρουσιάζει ( για όποιους θυμούνται)
Πρέπει να εννοείς το επεισόδιο με τη φυλακή και το φέρετρο :)

Reaction score
0
Αυτό το επεισόδιο ήταν το αγαπημένο μου και το μόνο που θυμάμαι τόσο καλά. Ήταν πολύ καλή σειρά......

Reaction score
5
Μικρα overview για τα επομενα επεισοδια μεχρι το τελος της season 3...

3.15
Kate and Juliet are stranded in the jungle after Kate learns that there is a traitor in the survivor's midst. Meanwhile, Sawyer's poor attitude and selfish ways towards the beach community may earn him a vote of banishment if he doesn't have a change of heart.

3.16
The celebration of Jack's return is cut short when he arrives at the beach with an Other, Juliet, whose flashbacks pick up from where they left off, showing us how she got onto the island and became an other. Meanwhile, Claire is threatened by a strange illness.

3.17
Desmond convinces Hurley, Jin, and Charlie to follow him on a trek through the jungle. Flashbacks reveal more of Desmond's Army career. Meanwhile, a despondent Kate turns to Sawyer after seeing Jack and Juliet together.

3.18
Flashbacks reveal Sun and Jin as newlyweds as the mysterious island will begins to effect Sun in strange ways.

3.19
Locke enters into a long-anticipated confrontation with his father.

3.20
This episode will show us the life of Horace and Olivia, who are teachers. We will see them back in the 70's and how they are connected to the Dharma initiative.

3.21
Charlie's fate will be decided. We will also find out more about Charlie's father.

οπως βλεπω, μας εφαγαν 3 επεισοδια αυτη τη χρονια... :pc:

Reaction score
6

Ο τρίτος κυκλος εκανε αρκετούς να ξενερώσουν από την στατικότητα των εξελίξεων.
Εγω πάντως συνεχισα και στα τελευταία επεισόδια χαίρομαι που το εκανα.
Μπορει σχεδόν το πρωτο μισο του τρίτου κυκλου να ηταν φλύαρο, αλλα εδώ και 5 περίπου επεισόδια εχουν πατήσει το γκάζι με αποκορύφωμα το τελευταίο.
Σε αυτό έχουν δοθει κάποιες απαντήσεις όχι βεβαια τρελά πραγματα, αλλα με αυτές εχω πεισθεί πως οι δημιουργοί δεν πάνε στα τυφλα και πως δεν κάνουν απλως επεισόδια στο άγνωστο με βαρκα την ελπίδα.
Υπάρχει σχεδιο .
Υπάρχουν πατήματα και απαντήσεις που τις αποκαλύπτουν όταν κρίνουν πως ήρθε η ωρα .
Περιμενω με περισσότερο ενδιαφερον και το επομενο.
Η σειρα πλησιάζει προς το τελος του τριτου κυκλου και όπως είναι φυσικο το γκαζωμα θα συνεχιστεί.
Μάλλον τελικα ο τρίτος κυκλος τείνει να αφήσει καλύτερες εντυπωσεις από τον δευτερο.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.211
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney