Mεγάλη παρουσίαση Crystallio II και HD MEDIA BOX!!!

Reaction score
0
ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ :shock:ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ!ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ,ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ Η ΝΥΦΗ ΜΟΥ:"ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΔΕΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑ,ΜΕ ΚΑΡΤΑ ΤΟ ΠΗΡΑ!"

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Παιδια , οσοι δηλωσαμε δηλωσαμε.
Εαν θελουμε να απολαυσουμε αυτο που θα δουμε δεν μας παιρνει για παραπανω ατομα.
Οσοι δεν προλαβαν...τους υποσχομαι πως η επομενη φορα δεν προκειται να αργησει :wink:

NIX

Reaction score
0
Δεν ντρέπεστε καθόλου?Επίτηδες το κάνετε?
Τώρα που δεν μπορώ να μετακινηθώ τα κάνετε αυτά τα ωραία?
Πάντως δεν κρατάω κακία.Σας εύχομαι με αυτά που θα δείτε να σας βγούν τα μάτια :lol:

Reaction score
0
Πιστεύω ότι το hd mediabox μοιάζει πάρα πολύ με το ελληνικής καταγωγής ΙΖΑΚ μόνο που μπορεί να δεχθεί πολύ μεγάλους δίσκους αλλά κ να μεταδίδει 1080p. Το ΙΖΑΚ δίνει μέχρι 1080i. Κ τα 2 είναι καταπληκτικά μηχανήματα, έχω παίξει πολύ με το ΙΖΑΚ ενός φίλου κ μόνο τα καλύτερα λόγια μπορώ να πω. Υποθέτω λοιπόν ότι κ το παραπάνω θα είναι εξίσου καλό αλλά κ καλύτερο. Το μόνο που μένει να μάθουμε είναι η τιμή του... :):):)

Reaction score
6
Σας ανακοινώνω ότι μόλις τελείωσα το "γέμισμα" του σκληρού δίσκου που θα φιλοξενηθεί στα σωθικά τα HD media box ....!!!!!

500GB High definition υλικό θα είναι στη διάθεσή σας το Σάββατο.... (να φέρετε μαζί σας sleeping bag, σκηνές, ράντζα κλπ.....!!!) 8)

Προβλέπεται να είναι πολύ μακρύ το Σάββατο αυτό....

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
deliol said:
Σας ανακοινώνω ότι μόλις τελείωσα το "γέμισμα" του σκληρού δίσκου που θα φιλοξενηθεί στα σωθικά τα HD media box ....!!!!!

500GB High definition υλικό θα είναι στη διάθεσή σας το Σάββατο.... (να φέρετε μαζί σας sleeping bag, σκηνές, ράντζα κλπ.....!!!) 8)

Προβλέπεται να είναι πολύ μακρύ το Σάββατο αυτό....
Πολλά συγχαρητήρια deliol!!!

Reaction score
152
ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΡΘΩ, ΣΙΓΑ ΜΗ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΩΝ 15!!!

ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΘΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΩ, ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ!!!

ΑΛΗΘΕΙΑ,ΑΝ ΤΟ MEDIA BOX ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ ΤΟ KISS???

Reaction score
164
Ζητώ εκ των προτέρων συγγνώμη, αλλά λόγω κάποιων επαγγελματικών υποχρεώσεων της τελευταίας στιγμής, υπάρχει περίπτωση να μην παραβρεθώ.
Προκειμένου να μην τα καταφέρω τελικά, παραχωρώ (όχι ευχαρίστως πάντως :) ) τη θέση μου σε κάποιον που σίγουρα θα παραβρεθεί.

(με μόνη υποχρέωση να αγοράσει το Kiss μου σε περίπτωση που το media box είναι αστέρι :lol: :lol: )

Reaction score
5
Παίδες, είμαι εκτός Αθηνών από χθες το βράδυ, εκτάκτως :twisted:, ας πάρει κάποιος άλλος τη θέση μου :(

Συγγνώμη για την αναστάτωση.

Reaction score
164
Μπράβο βρε Άκη... Τώρα θα λέει ο καφάτος ότι την κάναμε για αστακομακαρανόδα! :lol: :lol:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.116
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead