- Reaction score
- 1
Το έχει αγοράσει κάποιος για να μας πει εντυπώσεις? Εάν ναι, με πιο dac το σύνδεσε?
αστο μεγαλε...συνδεσου και ασε μας στην ησυχια μας...But I felt more connected to the music when listening through the EMU."
Δεν υπάρχει λόγος να κανιβαλίζουμε το φίλτατο...Τα Caraballs είναι ερασιτεχνικές υλοποιήσεις μπροστά στη...Βέσπα Professional.αστο μεγαλε...συνδεσου και ασε μας στην ησυχια μας...
που τους βρισκεις βρε καραβελε...
(χαζευoντας τον βρηκα και κατι ποδαρια που αλλαζουν τον ηχο στο dac σας!!! αφου ειμαστε στα ψηφιακα λιγο οφφτοπικ για διασκεδαση...
I rest my case.It could well be the other way around as the HiFace really is very accurate and neutral. But I felt more connected to the music when listening through the EMU.
You could say that the HiFace sounds more "impressive" and the EMU sounds more "musical". Whichever is best for you depends on your personal taste.
εγω ειμαι αυτος ή απλη συνονημια?κι ο Πεταλούδας ο Νίκος το HiFace στο δικό του.
Καλά δεν ντρέπεσαι, δεν έχεις Lynx η hiface? Έστω ένα behringer ρε παιδί μου....τσ τσ τσ :135:Όπου σε σύγκριση με την, ("ταπεινή" και εσωτερική σε pc και επηρεαζόμενη από ηλεκτρονικές παρεμβολές από το "βρώμικο" περιβάλλον του pc), και προ πολλού παρουσιασμένη, (2004, κάρτα ήχου ΕMU 1212M, το
HIFACE χάνει στα σημεία... Το σύστημα αναφοράς περιλαμβάνει, εκτός των άλλων, και Μg 3.6 R παρακαλώ... (Εντάξει υποκειμενικό είναι...).
CONCLUSION
"As regular readers know, I'm a sucker for harmonic richness and fluidity in the sound. Even at the cost of some attack. As such, I liked the EMU better, but as with all things in audio, this is relaive and especially in this case it really comes down to taste. I honestly can't say that the EMU is better and the HiFace is worse. It could well be the other way around as the HiFace really is very accurate and neutral. But I felt more connected to the music when listening through the EMU."
Εδώ:
http://www.hifi-advice.com/HiFace-review.html
![]()
Συνωνυμία. :136:εγω ειμαι αυτος ή απλη συνονημια?
Παίζει με Xonar o άνθρωπος που ήταν και στο εξώφυλλο του Stereophie.Καλά δεν ντρέπεσαι, δεν έχεις Lynx η hiface? Έστω ένα behringer ρε παιδί μου....τσ τσ τσ :135:
ΑΑΑΑΑ δεν ξέρω, αν δεν μιλήσει ο Harry Pearson εγώ κρατώ μικρό καλάθι. :143:Συνωνυμία. :136:
Παίζει με Xonar o άνθρωπος που ήταν και στο εξώφυλλο του Stereophie.
Tι έγινε Mike; Απεφάνθησαν στο Audiogon και στο AudioAsylum (ας τα λέμε και τα δύο άσυλα για συντομία :142ότι χάνει σε χροιές το HiFace; :138:
Οπότε, και με βάση το δεδομένο ότι η 1212M βρίσκεται στα 596 ps jitter, θα μπορούσε, λέω ίσως, ο εν λόγω κύριος να έχει κάποιο, έστω μικρό και απειροελάχιστο, δίκιο!CONCLUSION
"As regular readers know, I'm a sucker for harmonic richness and fluidity in the sound. Even at the cost of some attack. As such, I liked the EMU better .... But I felt more connected to the music when listening through the EMU."