kalitsouni
Ακουστικά
- Reaction score
- 11.719

Schools bought millions of Chromebooks in 2020 — and three years later, they’re starting to break
A new investigation calls out Chromebooks for their short lifespans.
Όλα έχουν τρύπες. Δεν υπάρχει απόλυτη ασφάλεια στο δίκτυο. Να προσέχεις να μην κατεβάζεις software από δω κ από εκεί. Επίσης να έχεις το νου σου σε περιπτώσεις fishing. Σε τι χαλεπούς καιρούς ζούμε αδέλφια...Γνωρίζει κάποιος ποιό απο τα δυο λειτουργικά έχει περισσότερη ασφάλεια στο διαδίκτυο;
Το MacOs.Γνωρίζει κάποιος ποιό απο τα δυο λειτουργικά έχει περισσότερη ασφάλεια στο διαδίκτυο;
μήπως να άνοιγες ένα νήμα για linux, να μη χάνονται εδώ για όποιον ενδιαφέρεται;Αν και off topic, επανέρχομαι για εντυπώσεις απο το Gentoo, το οποίο εγκατέστησα με xfce4 τη Μ.Εβδομάδα και έκτοτε το βασανίζω που και που. Σε υπολογιστή με AMD GX424 και 8Gb ram μπορώ να πω ότι με εξαίρεση την αναπαραγωγή 4Κ υλικού, τα πάει πολύ καλά! Σίγουρα το compiling είναι λίγο πόνος στον πισινό λόγω των χαμηλών δυνατοτήτων του επεξεργαστή, αλλά όταν θα έχω χρόνο σύντομα, σκοπεύω να αναθέσω τη βρωμοδουλειά στον i5 10600 μου.
Προς το παρόν το μηχανάκι παίζει Kodi σε 1080 ανάλυση ως επί το πλείστον και παρατηρώ ότι ακόμα και όταν παίζει υλικό, η χρήση της ram παραμένει σε χαμηλά επίπεδα ( κάτω απο 1Gb ) ενώ ο επεξεργαστής ζήτημα να φτάνει στο 50% των δυνατοτήτων του, αρκετά εντυπωσιακό!
Και για να μπω λίγο on topic, για το xfce4 υπάρχουν πολύ ωραία macOS themes, οπότε σκοπεύω να εγκαταστήσω και ένα τέτοιο, να έχω την αίσθηση ότι χρησιμοποιώ mac βρε αδερφέ!!![]()
![]()
![]()
Μπα, απλά έκρινα σκόπιμο να κάνω ένα followback, φυσικά και δεν θα επεκταθώ περαιτέρω.μήπως να άνοιγες ένα νήμα για linux, να μη χάνονται εδώ για όποιον ενδιαφέρεται;
για όποιον ενδιαφέρεται;
μήπως να άνοιγες ένα νήμα για linux, να μη χάνονται εδώ για όποιον ενδιαφέρεται;
Μπα, απλά έκρινα σκόπιμο να κάνω ένα followback, φυσικά και δεν θα επεκταθώ περαιτέρω.![]()
εννοούσα γενικότερα για linux και όχι για Gentoo και compilers.
Σε τι άραγε...πολλές φορές είναι χρήσιμο
Τα περισσότερα πράγματα που συζητάμε στο φόρουμ είναι δουλειά κάποιου μάστορα.Δουλεια του μαστορα ειναι αυτη. Οχι του χρηστη.