- Μηνύματα
- 5.437
- Reaction score
- 6.591

Denon AVC-X3800H ab 1.025,85 € (Juni 2025 Preise) | Preisvergleich bei idealo.de
Bereits ab 1.025,85 € ✓ Große Shopvielfalt ✓ Testberichte & Meinungen ✓ | Jetzt Denon AVC-X3800H günstig kaufen bei idealo.de
Πάρτε από electrowelt 24 , έχω αγοράσει ηχεία πριν δυο χρόνια από εκεί .![]()
Denon AVC-X3800H ab 1.025,85 € (Juni 2025 Preise) | Preisvergleich bei idealo.de
Bereits ab 1.025,85 € ✓ Große Shopvielfalt ✓ Testberichte & Meinungen ✓ | Jetzt Denon AVC-X3800H günstig kaufen bei idealo.dewww.idealo.de
Μη βιάζεστε , βάλτε τα στο καλάθι με τοποθεσία αποστολής να προσαρμοστεί η τιμή με το ελληνικό φπα συν τα μεταφορικά που έχουν ανέβει εξωφρενικά, τις περισσότερες φορές μια η άλλη έρχεται.Ναι οι τιμές είναι αυτό που λέμε καμία σχέση! Λες και πουλάνε κάτι άλλο εδώ!
Τα ελληνικά μαγαζιά hifi παρακαλουν πότε θα πάει κάποιος αθώος που πιστεύει περί ευρωπαϊκών εγγυήσεων μηχανάκι με πρόβλημα για να πάρουν την ρεβάνς και να βάζουν μυαλό σε αυτούς που ψωνίζουν από έξω!Πριν από χρόνια ήθελα να αγοράσω τον Marantz 7012 από γνωστό κατάστημα των νοτίων προαστίων. Είχε τιμή 1420. Τους παίρνω λοιπόν τηλ. και ρωτάω ποια είναι η καλύτερη τιμή που μπορούν να μου κάνουν. Α μου λένε, αυτά από κοντά. Κατεβαίνω λοιπόν και μου λέει τελική τιμή 1400, δεν είχε άλλο περιθώριο κλπ. 20 ολόκληρα ευρώ! Του απαντάω ότι από εξωτερικό τον βρίσκω στα 1.100, συμπεριλαμβανομένων των μεταφορικών. Παρ'τον από εκεί μου λέει. Όπως και έπραξα.
Συμφωνώ απόλυτα για τον Integra αν και κάτοχος του nad t778. Όταν τον πήρα δεν υπήρχε ο integra βέβαια.Ανάλογα την εταιρία και τον αντιπρόσωπο, υπάρχουν διαφορές.
Ας φροντίσουν οι αντιπροσωπείες να είναι ανταγωνιστικές και να συμβαδίζουν με την υπόλοιπη Ευρώπη.
Δεν υπάρχει καμία απολύτως δικαιολογία σε αυτό.
Κατ'εμε η εμπειρία μου με 4 αντιπροσωπείες ήταν άριστη (Νάκας, Ορφέας, Ultimate Audio, Chameleon Audio) και σε τιμές και σε αντιμετώπιση.
Με άλλες δε, ήταν κάκιστη όχι τόσο για το θέμα των τιμών, αλλά για το θέμα του pre-sales αλλά και του after sales support στα ίδια τα προϊόντα που πουλάνε (για την ώρα δε θέλω να κατονομάσω ποιές).
Τέλος σε Dirac, αξιόλογη λύση θεωρώ τον Integra DRX 8.4 AVR, που είναι ο μόνος πραγματικά AVR που με δελέασε (για κάτω από 4000 ευρώ) στa Ι/Ο Preouts και στο γενικό Integration μετά την απόκτηση του RX-A8A.
Ηχητικά δε τον έχω ακούσει ακόμα για να έχω πλήρη εικόνα, αλλά λογικά θα κυμαίνεται στα επίπεδα του VSX-LX805 με μικροβελτιώσεις?
Σε Marantz-Denon δε θα πήγαινα για λόγους ποιότητας κατασκευής vs κόστους απόκτησης (προσωπική μου άποψη πάντα).
Αυτό, τότε δεν υπήρχε (και στη δική σου και στη δική μου περίπτωση)...Αξίζει μόνο και μόνο λόγω της διόρθωσης της φάσης που κάνει το Dirac. Δεν ξέρω βέβαια από τι αποτέλεσμα το υπόλοιπο σύστημα και σε τι χώρο είναι. Γιατί αν μιλάμε για ένα βασικό σύστημα σε ένα σαλόνι ίσως να είναι αρκετά εντάξει και με το aydyssey και τα λεφτά του dirac να αξίζει να πάνε ας πούμε σε παραπάνω σαμπ ή passive treatment.
Συμφωνώ απόλυτα για τον Integra αν και κάτοχος του nad t778. Όταν τον πήρα δεν υπήρχε ο integra βέβαια.
Χάθηκε στον AV1H να βάλουν μια ακόμη XLR να έχεις L+R+C+2 SUBS όπως στον Integra?Ο 8.4 είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση.
Και πολύ καλό VFM.
Το Dirac vs Audyssey στον Denon A1H έδειξε νικητή το Dirac.
Βεβαίως, και στα 2 χρειάστηκε παρέμβαση μου γιατί κανένα από τα 2 δεν έφερε τα πάντα σωστά, σίγουρα όχι στην εντέλεια, πάντως το Dirac έφτανε πιο κοντά στην "τελειότητα" σε σχέση με το Audyssey.
Αφού τρέξει το dirac σε αφήνει ο denon να πειράξεις ρυθμίσεις σε gain και αποστάσεις;Ο 8.4 είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση.
Και πολύ καλό VFM.
Το Dirac vs Audyssey στον Denon A1H έδειξε νικητή το Dirac.
Βεβαίως, και στα 2 χρειάστηκε παρέμβαση μου γιατί κανένα από τα 2 δεν έφερε τα πάντα σωστά, σίγουρα όχι στην εντέλεια, πάντως το Dirac έφτανε πιο κοντά στην "τελειότητα" σε σχέση με το Audyssey.