Marantz SR7002

Reaction score
0
Καλησπερα σε ολους!!

Απο χτες ειμαι ευτυχης κατοχος του Marantz SR7002 ο οποιος ηδη στολιζει το σαλονι/home theater μου.

Εννοειται οτι ισα που τον εχω συνδεσει, εχω δει οτι παιζει και τιποτα παραπανω. Ουτε καν την αυτοματη ρυθμιση με το μικροφωνακι δεν εχω προλαβει να κανω. Παρ ολα αυτα ειμαι ενθουσιασμενος με τον ηχο του - εστω και που ειναι ακομα αρυθμιστος. Επανω στα HDMI-in του εχω συνδεδεμενο ενα PS3, ενα Sony Bluray Player BDP - S350 και ενα Toshiba HD – E30 HD DVD Player. Ο Marantz με τη σειρα του δινει εικονα σε μια Sony Bravia KDL-52W4500 και σε εναν BenQ W5000, δινοντας κρυσταλλινη εικονα.

Η απορια μου ειναι η εξης: Οταν παιζει δισκακι bluray με ηχο True DolbyDigital δεν θα επρεπε η οθονουλα του ενισχυτη να εμφανιζει το αντιστοιχο εικονιδιο? Δηλαδη να εμφανιζεται οτι παιζει True DolbyDigital? Αντιθετως βλεπω οτι δειχνει οτι παιζει PCM. Ο ηχος που ακουγεται ειναι πολυκαναλος αλλα νομιζω οτι δεν ειναι σωστος.

Βοηθεια κανεις????

Ευχαριστω εκ των προτερων

Χρηστος

Reaction score
802
Δεν ξερω αν υποστηριζει τα νεα φορματ, αλλα τα γραμματακια θα τα δεις μονο μεσω bitstream και ΑΝ ο ενισχυτης κανει decoding.
Ξερω σιγουρα ομως οτι ο 7002 τα δεχεται σαν lpcm και στην οθονη του θα δειξει multichannel η κατι παρομοιο.

Reaction score
6
Τα υποστηρίζει κανονικά. Τσέκαρε τις ρυθμίσεις της εξόδου HDMI του Sony γιατί το PS3 τα βγάζει μόνο ως PCM. Για το Toshiba δεν γνωρίζω.
Με ενδιαφέρει άμεσα γιατί έχω έναν SR8002 και πρόκειται να πάρω Blu-Ray player και μάλλον το 550 της Sony.

Reaction score
802
A ναι!Εχει δικιο ο pleo...
Απο ps3 μονο μεσω lpcm θα παρεις hd audio οποτε ο ενισχυτης σου θα γραφει μονο multichannel.

Reaction score
0
Τελικα ειχες δικιο φιλε Pleo, ηθελε ρυθμιση το BDPlayer. Παιζει κανονικα και βγαζει καταπληκτικο ηχο!!

Reaction score
6
Τελικα ειχες δικιο φιλε Pleo, ηθελε ρυθμιση το BDPlayer. Παιζει κανονικα και βγαζει καταπληκτικο ηχο!!
Κι εγώ ήρθα πιο κοντά στην απόκτηση ενός 550 τότε.:138:

Reaction score
802
Απάντηση: Marantz SR7002

o 7002 δεχεται και αποκωδικοποιει κανονικα bitstream hd audio formats?H μονο μεσω lpcm?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis