1. Καλώς ήρθατε στο AVsite! Ελάτε στην παρέα μας κάνοντας εγγραφή!
    Απόκρυψη ανακοίνωσης

Marantz SR7010 - SR7011

Συζήτηση στο φόρουμ 'ΠΟΛΥΚΑΝΑΛΟΙ ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ, ΠΡΟΕΝΙΣΧΥΤΕΣ, ΤΕΛΙΚΟΙ' που ξεκίνησε από το μέλος blackbirdxx, στις 26 Απριλίου 2016.

  1. gager

    Εγγραφή:
    20 Φεβρουαρίου 2007
    Μηνύματα:
    138
    Likes:
    52
  2. ankokdog

    Εγγραφή:
    21 Αυγούστου 2017
    Μηνύματα:
    1.998
    Likes:
    3.064
    Δεν κατάλαβα, σου δούλεψε? Δε λέω στο menu speakers να βάλεις το lfe + main. Οταν διαλέξεις stereo. Στο menu audio να ενεργοποιήσεις το sub στο surround parameters.
     
    gager likes this.
  3. gager

    Εγγραφή:
    20 Φεβρουαρίου 2007
    Μηνύματα:
    138
    Likes:
    52
    Αυτό δεν το είχα πειράξει. Μόλις το έκανα. Όποτε πιθανότατα να ήταν αυτό το πρόβλημα μου ε;
    Auto merged
    Από εδώ πάντως λειτουργεί αλλά πρέπει να μπαίνω κάθε φορά
     
  4. gager

    Εγγραφή:
    20 Φεβρουαρίου 2007
    Μηνύματα:
    138
    Likes:
    52
    Τελικα το προβλημα παραμενει. Το sub ειναι stand by και δεν αναβει μεχρι να παω απο options>all stereo. Αγνωστος ο λογος!
     
  5. bonepeeler2

    Εγγραφή:
    9 Μαϊου 2007
    Μηνύματα:
    206
    Likes:
    274
    Πρέπει κάποια στιγμή να το δούμε. Εγώ δεν έχω κανένα θέμα απολύτως.
     
  6. daharis666

    daharis666 Crystalator - ΔΑΠάκι

    Εγγραφή:
    12 Μαρτίου 2013
    Μηνύματα:
    13.414
    Likes:
    23.908
    το sub έχει απενεργοποίηση του stand by?
    έχεις άλλο καλώδιο rca να δοκιμάσεις?
    το audyssey το έχεις τρέξει?
    η ένταση του sub πόσα db είναι στον μαραντζ?
    την ρυθμιστικό έντασης του Klipsch που το έχεις?
    έκανες τα update του μαραντζ μήπως έχεις κάποιο Bug?
    κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στον ενισχυτή και ξανα τρέξε το setup
     
  7. bonepeeler2

    Εγγραφή:
    9 Μαϊου 2007
    Μηνύματα:
    206
    Likes:
    274
    Μπορεί και να κάνω και λάθος αλλά μου φαίνεται πως δεν έχει τρέξει το setup μμε το μικρόφωνο κλπ.
     
    gager likes this.
  8. daharis666

    daharis666 Crystalator - ΔΑΠάκι

    Εγγραφή:
    12 Μαρτίου 2013
    Μηνύματα:
    13.414
    Likes:
    23.908
    αν όχι ΚΑΚΩΣ!!>:(
    Αλλά ας μας πει...πριν του βάλουμε τις φωνές:p:laugh:
    μια φορά θυμάμαι είχε συμβεί σε κάποιον και έφταιγε η χαμηλή στάθμη του sub
     
    gager likes this.
  9. gager

    Εγγραφή:
    20 Φεβρουαρίου 2007
    Μηνύματα:
    138
    Likes:
    52
    Ισχυει οτι δεν εχω τρεξει το audyssey γιατι ειμαι σε φαση μετακομισης και δεν το χω σπιτι! Θα προσπαθησω αυριο να το φερω μηπως βοηθηθει η κατασταση.
     
  10. daharis666

    daharis666 Crystalator - ΔΑΠάκι

    Εγγραφή:
    12 Μαρτίου 2013
    Μηνύματα:
    13.414
    Likes:
    23.908
    τσάμπα τυραννιέσαι τότε...:)
     
    Dimifoot and gager like this.
  11. gager

    Εγγραφή:
    20 Φεβρουαρίου 2007
    Μηνύματα:
    138
    Likes:
    52
    το ελεγε και ο bonepeeler για να ειμαι ειλικρινης και απλα δεν βρηκα χρονο να το βρω και να το εγκαταστησω. λαθος μου λοιπον! Με τη πρωτη ευκαιρεια θα το τρεξω και θα ενημερωσω ;)
     
    Kostas Kefalas and daharis666 like this.
  12. marios

    Εγγραφή:
    16 Αυγούστου 2004
    Μηνύματα:
    531
    Likes:
    638
    Έχεις δηλώσει τα κυρίως ηχεία small;
    Όταν ενεργοποιείς κάποιο dsp παίζει το sub;
     
  13. Vakis2000

    Vakis2000 Κλιψ κλαψ

    Εγγραφή:
    2 Σεπτεμβρίου 2014
    Μηνύματα:
    3.727
    Likes:
    3.475
    To yamaha Μου Yst 515 που δεν μπορούμε να το πούμε και σοβαρό ή ισχυρό τέλος πάντων, ο marantz απαιτεί κατά την μέτρηση το volume να βρίσκεται κάτω από το 1/4!!! αλλιώς δεν προχωρά στην διαδικασία.
     
  14. gager

    Εγγραφή:
    20 Φεβρουαρίου 2007
    Μηνύματα:
    138
    Likes:
    52
    Τα ηχεία είναι δηλωμένα small και 1 sub ενεργοποιημένο
     
  15. Kostas Kefalas

    Εγγραφή:
    20 Ιουνίου 2006
    Μηνύματα:
    18.264
    Likes:
    9.614
    καλα κανει....αν θες εσυ λιγο χαμηλο ακομα, ανεβασε το λιγο (εννοειτε μετα την ισοσταθμιση που θα κανει )
     
    Vakis2000 likes this.
  16. Vakis2000

    Vakis2000 Κλιψ κλαψ

    Εγγραφή:
    2 Σεπτεμβρίου 2014
    Μηνύματα:
    3.727
    Likes:
    3.475
    Ευχαριστώ!
     
  17. gager

    Εγγραφή:
    20 Φεβρουαρίου 2007
    Μηνύματα:
    138
    Likes:
    52
    Έτρεξα (επιτέλους) το audyssey αλλά το πρόβλημα παραμένει! Όποτε θεωρώ ότι έχω κάνει κάποιο λάθος σε κάποια ρύθμιση παρόλο που τις ξανά κοιτάω και δεν βρίσκω κάτι. Όποτε, για να μην κουράζω και τους υπόλοιπους με το ίδιο θέμα, αν κάποιος έχει αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα και έχει καμμία ιδέα, ήρθε η ώρα! :help::lolsign:
     
  18. melina

    melina Unabomber

    Εγγραφή:
    27 Ιουλίου 2007
    Μηνύματα:
    15.132
    Likes:
    22.269
    βγάλ' το από stand by και άσ' το στο on. Δουλεύει τότε;
     
  19. gager

    Εγγραφή:
    20 Φεβρουαρίου 2007
    Μηνύματα:
    138
    Likes:
    52
    Όχι! Και ανοιχτό να είναι πάλι δεν λειτουργεί αν δεν επιλέξω στέρεο
     
  20. melina

    melina Unabomber

    Εγγραφή:
    27 Ιουλίου 2007
    Μηνύματα:
    15.132
    Likes:
    22.269
    stereo ή all stereo που έγραφες πριν;
     

Μοιραστείτε τη σελίδα