Marantz SR7010 - SR7011

Reaction score
27
Ο δικός μου έχει σταλεί από την Παρασκευή σε πρακτορείο για Κρήτη αλλά φορτώθηκε τη Δευτέρα και τώρα βρίσκεται στο αμπάρι κάποιου πλοίου περιμένοντας τη λήξη της απεργίας της ΠΝΟ...
Δηλαδή καλό ΣΚ και βλέπουμε αφού θα χρειαστεί και μερικές μέρες να συνέλθει από τη ...ναυτία!!!
Ελλάδα του 2016...

Reaction score
5.672
Ναι καλα ...
Σημερα παρέλαβα μετα απο 10 μέρες αναμονής για τον αδερφό μου .
Θα μείνει σφραγισμενος για κανένα μήνα ακομα όμως ...

Reaction score
27
Βρε άνοιξε τον να τσεκάρεις ότι δεν είναι DOA (χαχαχα πλάκα σου κάνω) να μας πεις και τις πρώτες εντυπώσεις...

Reaction score
104
Παρέλαβα χθές.
IMG_111.jpg Η πρώτη εντύπωση μόλις άνοιξα το κουτί ήταν οτι είναι μικρός σε μέγεθος σε σχέση με τον 3040 που είχα πριν...Μετά που τον σύνδεσα έκανε 2 φορές firmware update,αλλά δεν βρήκα τι αλλαγές έχει το νέο firmware.Τώρα διαβάζω γιά να εξοικειωθώ με τα μενού και με το aydussey.
IMG_222.jpg IMG_333.jpg

Reaction score
27
Καλοάκουστος...και χιλιόπαικτος ...
Άντε περιμένω εντυπώσεις αφού ο δικός μου συμμετέχει στην απεργία...

Reaction score
104
Ευχαριστώ. Με το καλό να παραλάβεις κι εσύ.
Εχω λίγη δουλειά ακόμη. Αυριο λέω να παραγγείλω τα άλλα 2 ηχεία για την οροφή και να τα ρυθμίσω όλα μαζί...

• Like
Reactions: PPG

Reaction score
97
Το εργαλειο αναβαθμιζεται συνεχως!!
Έχω αρχίσει να μπερδεύομαι με όλα αυτά τα format .....

DTS Surround
DTS + Dolby Surround
DTS + Neural:X

DTS HD Master
DTS-HD + Dolby Surround
DTS-HD + Neural:X

Dolby Digital
Dolby Digital + Dolby Surround
Dolby Digital + Neural:X

Dolby TrueHD
Dolby TrueHD + Dolby Surround
Dolby TrueHD + Neural:X

Στο 5.1.2 σύστημα μου, τι προτείνετε να χρησιμοποιώ κατά περίπτωση ?

Reaction score
73
μόνο μεταχειρισμένοι yamaha a-3050 φτάνουν το value for money του 7011, όποιος μπορεί να διαθέσει τα χρήματα ας τον αγοράσει με κλειστά μάτια!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.495
Έχω αρχίσει να μπερδεύομαι με όλα αυτά τα format .....

DTS Surround
DTS + Dolby Surround
DTS + Neural:X

DTS HD Master
DTS-HD + Dolby Surround
DTS-HD + Neural:X

Dolby Digital
Dolby Digital + Dolby Surround
Dolby Digital + Neural:X

Dolby TrueHD
Dolby TrueHD + Dolby Surround
Dolby TrueHD + Neural:X

Στο 5.1.2 σύστημα μου, τι προτείνετε να χρησιμοποιώ κατά περίπτωση ?
Στις ταινίες με ήχο Dolby True HD (και Atmos) χρησιμοποιώ το Dolby Digital + Dolby Surround.
Στις DTS HD-MA (και DTS:X) χρησιμοποιώ το DTS-HD + Neural:X

Reaction score
403
μόνο μεταχειρισμένοι yamaha a-3050 φτάνουν το value for money του 7011, όποιος μπορεί να διαθέσει τα χρήματα ας τον αγοράσει με κλειστά μάτια!
απο τους 2 αυτους ποιος θεωρείτε καλύτερος;

melina

Cargo 200
Reaction score
45.221
Γενικα και αοριστα..
αν ειναι στην ιδια τιμη και οι 2..
χρηση ταινιες, οχι μουσικη.
Αν υπήρχε σαφή υπεροχή του ενός έναντι του άλλυο δεν θα ψάχναμε για κριτήρια...επειδή όμως δεν είναι έχει σημασία τι προτεραιότητες βάζει ο καθένας.
Το ένα είναι καινούργιο μοντέλο μόλις 2 μηνών και ο άλλος προηγούμενο μοντέλο. Τον ένα θα τον πάρεις καινούργιο με εγγύηση 2 ετών και τον άλλο για να σου βγει (αν σου βγει) στα ίδια λεφτά θα είναι μεταχειρισμένος. Αν πας σε καινούργιο μοντέλο αντίστοιχα στον γιαμάχα θέλεις τα διπλά λεφτά σχεδόν. Ο γιαμάχα υπερέχει στη manual ιστοστάθμιση χωρίς όμως να έχουμε δει ακόμα την εφαρμογή της marantz που περιμένουμε και δεν ξέρουμε ακόμα τι εύρος δυνατοτήτων στη χεράτη ισοστάθμιση θα παρέχει. Ο μαραντζ θα έχει και τα 3 3d φορματ ήχου ο γιάμι μόνο τα 2 χωρίς αυτό να αποτελεί ξεκάθαρα πλεονέκτημα ή όχι (θέλει και 150 ευρώ ο μάραντζ για να βάλεις το auro). Ηχητικά δεν νομίζω ότι μπορεί με ασφάλεια να πει κάποιος κάτι, με τόσες κουβέντες που έχουμε κάνει εδώ μέσα για ήχο και ηχεία η κουβέντα για τον αν ο ένας ενισχυτής ακούγεται καλύτερα από τον άλλο είναι beyond my scope τουλάχιστον. Και εφόσον η χρήση είναι για ταινίες τελικά καταλήγει για μένα τα κριτήρια να είναι κόστος, manual ισοστάθμιση, αποκωδικοποιητές και με αυτή τη σειρά.
Κατέληξα στον μαραντζ για λόγους κόστους πρωτίστως. Με την ισοστάθμιση ότι καταφέρουμε, δεν έχω και τις απόλυτες απαιτήσεις, και απαλύνω τον πόνο μου που δεν είχα τα λεφτά να πάω στον γιαμαχα 5100 με το ότι θα έχω και auro3d να βλέπω καμιά ινδική ταινία :rolleyes::laugh::laugh::laugh:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss