Matching B&W - Roksan

Reaction score
3.628
Και όμως αγαπητέ εδώ είναι ένα ιδιότυπο δικαστήριο με γραπτούς και άγραφους νόμους,δικες, καταδίκες κλπ.
Για να μην πω θρησκευτική σέχτα με προφήτες, ιερείς και καντηλαναφτες.
maxresdefault.jpg

Κρατηστε την κομμωση απο την φωτογραφια...Ή την ελλειψη αυτης!

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.416
Και όμως αγαπητέ εδώ είναι ένα ιδιότυπο δικαστήριο με γραπτούς και άγραφους νόμους,δικες, καταδίκες κλπ.
Για να μην πω θρησκευτική σέχτα με προφήτες, ιερείς και καντηλαναφτες.
... σε αυτη τη περιπτωση, κατι τετοιο περισσοτερο σε λογοτεχνικο εργο (ακομη και,λογοτεχνικο ή μη, εργο ή οχι εργο) ομοιαζει.
απο τη δικη του Φαρς Καφκα εως στο Ιλουμιφαρσι.🐒

Reaction score
1.137
Ποιοι ΄΄φίλοι μου΄΄, που δεν έχουμε γνωριστεί καθόλου...
Και που να βίωνε καθένας ιδιαίτερα περιβάλλοντα,όπως σχολείο,στρατό,νέα πρόσληψη σε επιχείρηση ή οργανισμό,κ.ο.κ.

Κρατώ πάντα ό,τι θα με ενοχλούσε στη δική μου ΄΄ζώνη άνεσης΄΄ ακριβώς για να μην έμοιαζε εκείνη...απολύτως άνετη. :wink:
Διαλέχτε "ζώνη" άνεσης...

1595592334137.png

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
90.863
Δεν ξέρω για εσάς, πάντως, το δικό μου ζητούμενο σε κάθε είδους συνύπαρξη, είτε irl είτε διαδικτυακή, είναι η ανεκτικότητα, η κατανόηση και ο αλληλοσεβασμός.
Καλά τα λες, αλλά ο απόλυτος παραλογισμός είναι το ποιοι έβαλαν Like σε αυτήν την πρόταση.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.416
@daharis666 mode on :κατι τετχοια τα συναντας σε σαιτ γνωριμιων, βεβαια ακομα δεν εχω δει προσωπικες αγγελιες που χου ευτραφης χαλιεντας με λαμπατο ενισχυτικο αναζητα γνωριμια με καλωδιά για σοβαρη επικοινωνια με κλειστα ματχια. mode off. 🐒
Εμφανισημος Εραστης της Μουσικης, ερχεται στο χωρο σου με εχεμυθεια, για στρωσιμο καβλωδιων, ματσαρισμα συσκεβων, τυφλομυγα?! τεστ, μακρια κουλουρα και αλλα παιχνιδια.
(βεβαια ισως κατι τετχοιες αγγελιες κοβονται απο τον Μεσιε Στρουμφ, επειδη δε περιεχουν τιμες).

Last edited:

Reaction score
1.137
@daharis666 mode on :κατι τετχοια τα συναντας σε σαιτ γνωριμιων, βεβαια ακομα δεν εχω δει προσωπικες αγγελιες που χου ευτραφης χαλιεντας με λαμπατο ενισχυτικο αναζητα γνωριμια με καλωδιά για σοβαρη επικοινωνια με κλειστα ματχια. mode off. 🐒
Εμφανισημος Εραστης της Μουσικης, ερχεται στο χωρο σου με εχεμυθεια, για στρωσιμο καβλωδιων, ματσαρισμα συσκεβων, τυφλομυγα?! τεστ, μακρια κουλουρα και αλλα παιχνιδια.
(βεβαια ισως κατι τετχοιες αγγελιες κοβονται απο τον Μεσιε Στρουμφ, επειδη δε περιεχουν τιμες).
Αυτό!!

1595594450789.png

Reaction score
1.137
@ymz3606 μαιμου στον αερα... τι πρεπει να καταλαβω απο την εικονα ? .. εγω ειμαι του comfort-twilight-zone/ζωον.
ότι ιπτάμενα (βιολιά) πουλιά προσφέρουν απλόχερα δυο ώρες γέλιου, που τόσο μας λείπει. Και μετά ξανά στα καλώδια, στηρίγματα, ματσαρίσματα.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.416
... εμενα παλι δε μου λειπει κατι που δεν ειχα τη τυχη να συναντησω, το γελιο δηλαδη, αν του λειπω εγω, κσερει που θα με βρει αυτο, και δεν εχω παραπονο με επισκεφτεται, οποτε κοιταζομαι στο καθρεφτη. Στο παρασυνθημα, πραγματι το θεατρο το βρισκω απιθανο .... αλλα κατι με σταματα απο την πραγματικη ενασχοληση, περα απο το να ακουω παραστασεις στο γιουτιουμπ, ισως σε μια αλλη ζωη.

Ασχετο? αυτο καποια στιγμη το ειχα διαβασει, αλλα ο Μιλαν-Κουντερα 1-0 δεν μου παραμενει στη μνημη καιρο μετα το περας της αναγνωσης...

Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008
Όσον αφορά τα καλώδια, έπεσες διάνα. ;)
Παρέλειψε και τα...εξαπτέρυγα του immersive με τα οποία κάποιοι - να μη λέμε ονόματα και θίγονται υπολήψεις - μας τα έχουν ζαλίσει...όχι αδίκως,αλλά...το ζάλισμα παραμένει δεδομένον. :sneaky:
Διαλέχτε "ζώνη" άνεσης...

View attachment 173842
I stream
I scream
Ice cream
...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Παρέλειψε και τα...εξαπτέρυγα του immersive με τα οποία κάποιοι - να μη λέμε ονόματα και θίγονται υπολήψεις - μας τα έχουν ζαλίσει...όχι αδίκως,αλλά...το ζάλισμα παραμένει δεδομένον. :sneaky:

I stream
I scream
Ice cream
...
Δεν μπορεί, έχεις πάει Ληξούρι!
i scream.jpg

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008
iScream...Θα μπορούσε να ήταν προϊόν της Apple, αν κάποτε αποφάσιζε να κυκλοφορήσει sex gadgets...
Ice trim : εύστοχη ονομασία για...παγοκόφτες.
Δικαίως, ως προβλέπεται. 8-)

Άλλοι κι άλλοι, μας τα ζαλίζουν αδίκως, πολύ αδίκως όμως, τρατζικ. :lol:
...(βασικού ενστίκτου και...αβάσιμου) :D
Δεν μπορεί, έχεις πάει Ληξούρι!
View attachment 173855

Τόσο...΄΄ληγμένη΄΄ που είναι η κατάσταση...οι περισσότεροι από εκεί θα πάμε. ;)
For a fresh stream,the PC we trim.
(free of RAM)

Last edited:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.416
... ετσι ειναι οι Λαουντς, και οι Αουτς Λιζαρντς.... 🐒
απο την ταινια του Τζιμ Τζαρμους, συγκρατω κυριως το σημειο οπου η γκομενα του Τομ Ουειτς ...του πεταει τους δισκους απο το παραθυρο.... και ο Τομ Γουειτς καπνιζει σα να μη τρεχει τιποτα... της λεει μοναχα ενα "not the shoes..." αλλα η σκυλα του πεταει και τα παπουτσια στο δρομο..

Last edited:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm