Matching B&W - Roksan

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008
Είσαι πολύ συγκαταβατικός, δε ξέρω, μπορεί να φταίει ο Ερντογάν κι ο κορονοϊός, η ανεργία στον τουριστικό τομέα και η αβεβαιότητα για το φθινόπωρο που μας έρχεται, οπότε συγκριτικά βλέπεις το ασήμαντο του θέματος για το οικιακό Hi-Fi, και δεν έχεις άδικο.

Ωστόσο, οι παπαριές ολκής που γράφονται με υφάκι καρδιναλίου υπό το λάβαρο της "άποψης" και η απαίτηση για "σεβασμό" αυτής της ”άποψης", σόρρυ μαν, στα 3 μου.

Άϊντε με τις κοτσάνες, το ωραίο το σούπερ μπάσο από τα 3,5-4μ με τα 6-αρακια, που "έκατσε" λόγω των ματσαρισμένων καβλωδίων και του γλυκόηχου συνδυασμού κεφαλοβελόνας.

Π@ύτσες μπλε.
Αδίκως θ'αντιμετωπίζονταν με απαξιωτικό τρόπο...Οι περισσότεροι αντιρρησίες δεν παύουν να είναι χρήστες με ειδικές δεξιότητες αλλά και...ειδικές ανάγκες.
Ear. Αυτός ο ποιητικός σου λόγος μας ταξιδεύει κάθε φορά...

View attachment 173942
Τους έχει όλους στην...ποίηση.:wink:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.210
ΟΛΑ κολοκυθόπιτα είναι
Τα 3 μου.
Δεν υπάρχει κολοκυθόπιτα, δεν υπάρχει άποψη, όλα αυτά είναι κοτσάνες.

Η αξία της άποψης είναι γτπκ και βγάλε.

Η έλλειψη επιχειρημάτων καλύπτεται δήθεν με τον μανδύα της άποψης.

Είναι γελοίο.

Όταν βλέπουν την πράξη από τον μπουτχια, τις μετρήσεις σε πραγματικά σεταπ να συνοδεύουν την θεωρία, όταν βλέπουν τον Τζιοβάνι με τα τέρατα της PMC να έχει γράψει αυτά που έγραψε για τη βελτίωση που βίωσε με την προσθήκη σαμπ, όταν βλέπουν τον φίλο μας στην Κύπρο με τα 802 σε μικρό χώρο να λέει αυτά που λέει με 2 σαμπ, όταν βλέπουν τις δικές μου μετρήσεις και του ντιμιφουτ με 4 σαμπ και τις δικές μας περιγραφές, με σχεδιαγράμματα και με την θεωρία και με εντυπώσεις ακροάσεων και και και, και συνεχίζουν να θέτουν ερωτήματα για την αναγκαιότητα του σαμπ, βάζοντάς τα μέχρι και με τον Κόγια που πάει να τους βοηθήσει, μόνο για ξύλο είναι.

Φιρι φιρι το πάνε για να τους πάρουμε στο ψιλό, ε, δεν είναι μακριά αυτό, μέχρι κι ο μπουτχιας ενημέρωσε περί τούτου, ποιο μπουλινγκ, τίποτα δεν είδαν, σε λίγο θα τους παίρνουμε στο ψιλό τόσο άγρια, μέχρι δακρύων. Γιατί το τραβάει η γούνα τους. 8-)

Να δεις που τριγυρνάνε
χτυπώντας του pawnshop οι καμπάναι...
Ντιν νταν Ντον, χτυπάνε τα μαλλιαρά μπαλακια.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008
Τα 3 μου.

Είναι γελοίο.

Όταν βλέπουν την πράξη από τον μπουτχια, τις μετρήσεις σε πραγματικά σεταπ να συνοδεύουν την θεωρία, ...
Χωρίς καν να διανοούνται ποιες άλλες πολυφορεμένες ΄΄απόψεις΄΄ αναμένεται να καταρριφθούν ακόμα...Στο δικό τους πάντα δικαναλικό γήπεδο,σε τυπικούς οικιακούς χώρους με αισθητική και συνθήκες που κάθε άλλο παρά σε...στούντιο - ή σε ΄΄σπηλιές΄΄ που έλεγε κάποια ψυχή - θα παρέπεμπαν.Γι αυτό και γίνονται οι παρουσιάσεις,όχι για...οφθαλμόλουτρο.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.210
Ear. Αυτός ο ποιητικός σου λόγος μας ταξιδεύει κάθε φορά...

View attachment 173942
Είμαι δω για να κουνάω το μαντήλι αποχαιρετώντας τα σούργελα στο πλοίο του αγύριστου.

Καλό ταξίδι.

:drinks:

Reaction score
15.548
Η πλάκα είναι ότι επέλεξα παρουσιάσεις από δικά μου setup με τα οποία επιδεικνύεται πως ούτε οι συσκευές χρειάζεται να διαφέρουν από τα παραδοσιακά δεδομένα,Το μόνο που χρειάζεται να διαφοροποιηθεί για το τερπνόν μετά του ωφελίμου είναι η νοοτροπία και μέθοδος διαχείρισης εκείνων.
ωραια κολοκυθοπιτα ;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.210
..ναι ρε ΑΥΤΙ αλλά είστε 3 και ο κούκος εδώ μέσα... οι άλλοι τρώνε άλλη πίτα..:geek:
Τεράστιο λάθος.

Όχι αρχηγέ. 3 κι ο κούκος είναι με την πίτσα.

Ματσινγκ ροξάν και άρωμα χαϊεντά. Μετρημένα ανέκδοτα.

Reaction score
3.628
Τα 3 μου.

Είναι γελοίο.

Όταν βλέπουν την πράξη από τον μπουτχια, τις μετρήσεις σε πραγματικά σεταπ να συνοδεύουν την θεωρία, όταν βλέπουν τον Τζιοβάνι με τα τέρατα της PMC να έχει γράψει αυτά που έγραψε για τη βελτίωση που βίωσε με την προσθήκη σαμπ, όταν βλέπουν τον φίλο μας στην Κύπρο με τα 802 σε μικρό χώρο να λέει αυτά που λέει με 2 σαμπ, όταν βλέπουν τις δικές μου μετρήσεις και του ντιμιφουτ με 4 σαμπ και τις δικές μας περιγραφές, με σχεδιαγράμματα και με την θεωρία και με εντυπώσεις ακροάσεων και και και, και συνεχίζουν να θέτουν ερωτήματα για την αναγκαιότητα του σαμπ, βάζοντάς τα μέχρι και με τον Κόγια που πάει να τους βοηθήσει, μόνο για ξύλο είναι.

Φιρι φιρι το πάνε για να τους πάρουμε στο ψιλό, ε, δεν είναι μακριά αυτό, μέχρι κι ο μπουτχιας ενημέρωσε περί τούτου, ποιο μπουλινγκ, τίποτα δεν είδαν, σε λίγο θα τους παίρνουμε στο ψιλό τόσο άγρια, μέχρι δακρύων. Γιατί το τραβάει η γούνα τους. 8-)

Ντιν νταν Ντον, χτυπάνε τα μαλλιαρά μπαλακια.

Μην συνεχιζετε να καταστρεφετε ΚΑΙ αυτο το θεμα.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008
ωραια κολοκυθοπιτα ;
Εσύ ειδικά που είσαι ΄΄ψημένος΄΄ σε εγκαταστάσεις και μετρητικά δεδομένα δεν θα έπρεπε να ζητάς τέτοιες εξηγήσεις.
Αντικειμενικός σκοπός στη διαχείριση καθενός από τα οριστικά setup ήταν ν'αποδίδουν υπό συνθήκες καθημερινότητας καλύτερα σε σύγκριση με την πλειοψηφία των setup που παρουσιάζονται στο Μόναχο.

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
33.964
Να κάνουμε ένα poll.
"Ποια είναι η ταχύτητα του ήχου"
Να αποφασίσει η πλειοψηφία.
Δημοκρατικά και ωραία.

Κι αν δεν τού αρέσει του ήχου, τόσο το χειρότερο γι αυτόν :gotcha::taunt:

Reaction score
15.548
Εσύ ειδικά που είσαι ΄΄ψημένος΄΄ σε εγκαταστάσεις και μετρητικά δεδομένα δεν θα; έπρεπε να ζητάς τέτοιες εξηγήσεις.
Αντικειμενικός σκοπός στη διαχείριση καθενός από τα οριστικά setup ήταν ν'αποδίδουν υπό συνθήκες καθημερινότητας καλύτερα σε σύγκριση με την πλειοψηφία των setup που παρουσιάζονται στο Μόναχο.
θελεις λιγο καλυτερη κολοκυθοπιτα....οκ δεν διαφωνω

C

chrispo

Guest
Εσύ ειδικά που είσαι ΄΄ψημένος΄΄ σε εγκαταστάσεις και μετρητικά δεδομένα δεν θα έπρεπε να ζητάς τέτοιες εξηγήσεις.
..¨αγριεμένο ¨, σε βλέπω τώρα τελευταία:vinsent:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll