- Μηνύματα
- 18.046
- Reaction score
- 60.008
Αδίκως θ'αντιμετωπίζονταν με απαξιωτικό τρόπο...Οι περισσότεροι αντιρρησίες δεν παύουν να είναι χρήστες με ειδικές δεξιότητες αλλά και...ειδικές ανάγκες.Είσαι πολύ συγκαταβατικός, δε ξέρω, μπορεί να φταίει ο Ερντογάν κι ο κορονοϊός, η ανεργία στον τουριστικό τομέα και η αβεβαιότητα για το φθινόπωρο που μας έρχεται, οπότε συγκριτικά βλέπεις το ασήμαντο του θέματος για το οικιακό Hi-Fi, και δεν έχεις άδικο.
Ωστόσο, οι παπαριές ολκής που γράφονται με υφάκι καρδιναλίου υπό το λάβαρο της "άποψης" και η απαίτηση για "σεβασμό" αυτής της ”άποψης", σόρρυ μαν, στα 3 μου.
Άϊντε με τις κοτσάνες, το ωραίο το σούπερ μπάσο από τα 3,5-4μ με τα 6-αρακια, που "έκατσε" λόγω των ματσαρισμένων καβλωδίων και του γλυκόηχου συνδυασμού κεφαλοβελόνας.
Π@ύτσες μπλε.
Τους έχει όλους στην...ποίηση.
