- Reaction score
- 8
Ενα νεο μοντελο λαμπατων μονομπλοκ ενισχυτων παρουσιασε η γνωστη Αμερικανικη εταιρια MCINTOSH. Προκειται για τους MC 2301

Είπα κι εγώ! Στο τέλος το έσωσες γιατί διάβασα για πολυκάναλο και ετοιμαζόμουν να σε βάλω στη μαύρη λίστα! :136:Ας σημειωθει οτι το δικο μου χομ-σινεμα το χρησιμοποιω μονο για μουσικη ειτε αυτη ειναι απο πολυκαναλα SACD, DVD-A και οτι κατεβαζω, ειτε μουσικα DVD - ταινιες δεν βλεπω.
ωραια αντιμετωπιση πελατη.Θαναση τον ενισχυτη αυτο τον ακουσα στην Αθηνα πριν καταληξω στους Audio Valve. Μ αρεσε παρα πολυ αλλα τον απεριψα για αστειο λογο. Οι μπορνες για τα καλωδια ειναι στο πλαι και φαινονται. Ενω συνηθως παμε να κρυψουμε τα καλωδια για λογους αισθητικης στον εν λογω ενισχυτη δεν γινεται. Ο ενισχυτης γεφυρωνεται και μπορει να παρεις αλλο ενα και να δουλεψουν σαν δυο μονομπλοκ. Παντως γενικα η εταιρια αυτη δινει μαθηματα αισθητικης ενω κι απο ηχο παντα ειναι στην κορυφη. Οι τιμες απλως ειναι καοως τσιμπιμενες. Οταν πηρα στην αντιπροσωπεια στηνΑθηνα το πρωτο πραγμα που μου ειπαν ειναι οτι δεν προιον της McIntosh που να κοστιζει λιγωτερο απο 4.000 ευρω.
Τι λες βρε Βασιλη, αυτο ειναι το μεγαλυτερο προσον του. Σκεφτεσαι να εχεις το ιντερκονεκτ του 8χιλιαρου και να τοχεις κρυμμενο;Οι μπορνες για τα καλωδια ειναι στο πλαι και φαινονται. Ενω συνηθως παμε να κρυψουμε τα καλωδια για λογους αισθητικης στον εν λογω ενισχυτη δεν γινεται.
Με ηλεκτροκόλληση:405::612:Τα μπροστινα με τι τα οδηγεις?
Έτσι όπως το κατάντησε η McIntosh με αυτά τα χαζά επίχρυσα binding posts, το μηχανάκι έχει χάσει την αυθεντικίλα του. Να πας να το πετάξεις πάραυτα! :114:οχι αυτους βρε, οχι τουλαχιστον ακομα.
Πηρα ενα κλασσικο μηχανημα που παραγεται απο το 1961, τον MC-275
![]()