McIntosh MTI100 Πικάπ all-in-one

Rosinante

Dark Nιάου
Reaction score
5.609
..ε λοιπόν μ' έπεισες! Θα τον δώσω τον παλιοMacintosh (απευθύνω ανοικτή προσκληση: ας οριστεί μια συμβολική τιμή, και ας προσέλθει όποιος θελει), και θα πάω να αγοράσω... crown. Μη σε δω πρώτο στη λίστα όμως, ετσι;

.
Βαλε Νικο, βαλε βαλε!!! Αλλά να ξερεις οτι οσοι ενδιαφερθουν θα ειναι σιγουρα ''λαμπατοι'' και ''πικαπακηδες''. Κανενας αλλος. Δε μιλαω για κανενα ''λαμογιο'' που θα ψωνισει για να μεταπωλησει.:)

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008
Ένιωσα τωρα μια ηδονή...:D:p
(Τρικυμία στους class-D σου σ'έχει πιάσει τρομερή...) :p
Έχω. Ένα ζευγάρι creative συνδεδεμένα σε μια TV LG 24", και ένα ηχειάκι bluetooth samsung για να ακούω με το κινήτό μου tidal.
Eιμαι εντάξει;
Εγώ να δεις,αφού του λείπουν μόνο καλά ακουστικά και αφιερωμένο στην οδήγησή τους ενισχυτικό στάδιο για να είναι αυτό που λένε ΄΄τζάμι΄΄.:D
(Μπορεί όμως να διαθέτει ήδη,οπότε μην τον αδικούμε...)

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Bhutia χαίρομαι που επιτέλους αποφάσισες να "κατέβεις" στο επίπεδό μας, ώστε να σε καταλαβαίνουμε!

Τώρα είσαι... "Τζάμι" που λένε!!
Εύγε..

Reaction score
1.380
...Έτσι, έφτασαν σιγά σιγά να απευθύνονται αποκλειστικά σε υψηλά οικονομικά προφίλ καταναλωτών...
Συμφωνώ.. Όταν το βιβλίο τους κοστίζει $150 παίρνεις μια ιδέα πόσο κοστίζουν οι ηχητικές κατασκευές τους.

...Θα τον δώσω τον παλιοMacintosh...
Καλά κάνεις κι έχεις McIntosh, κι εγώ θα ήθελα τα δυνατά (σε watt) ενισχυτικά τους. Αυτός, μιας και η φωτογραφία του είναι πιο πάνω κοστίζει 30 χιλιάρικα. Ακόμα και μονοφωνικά να άκουγα (μιας και είναι monoblock) προτιμώ να τα δώσω για σπίτι παρά για ενισχυτή. Δικαίωμα της κάθε εταιρείας να απευθύνεται σε λίγους, δικαίωμα μου να θεωρώ ότι είναι εκτός λογικής η κοστολόγηση των προϊόντων τους. Όχι μόνο για τη McIntosh αλλά για τη μεγάλη πλειοψηφία των Hi-Fi εταιρειών.

Για το θέμα, το συγκεκριμένο πολυμηχάνημα, Κινέζικο ή Αμερικάνικο, είναι καθαρά lifestyle προϊόν και απευθύνεται κυρίως σε αυτούς που έχουν $6500 να διαθέσουν και τους ενδιαφέρει περισσότερο η εμφάνιση και το status που προσδίδει μια αγορά σαν αυτή παρά η ποιότητα ήχου. Δε νομίζω να διαφωνεί κανείς ότι με τα ίδια χρήματα μπορείς να κάνεις πολύ καλύτερες επιλογές.

Reaction score
745
Η Μήπως να δώσω και το πικάπ, και να πάρω ένα dac των 100€ και να ακούω spotify;

Ή τελικά να πάρω μια άδεια μεγάλης διάρκειας από το site, αισθάνομαι αρκετά κουρασμένος τελευταία με αυτά που διαβάζω..[/QUOTE
Εχετε υποβαθμιση μηχανακια οπως Mcintosh,Luxman, Leben κ.α..Αντιθετα γραφετε διθυραμβικα σχολια για τους Crown.Πρεπει να αποτελει παγκοσμια πρωτοτυπια σε σχεση με αλλα παρομοια sight.
Η πολυ παπαρολογια βλαπτει.
Παρτε αδειες......

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Συμφωνώ.. Όταν το βιβλίο τους κοστίζει $150 παίρνεις μια ιδέα πόσο κοστίζουν οι ηχητικές κατασκευές τους.
..τυγχάνει να το έχω Κώστα, μου το δώσαν δώρο βέβαια. Είναι ένας υπερπολυτελής τόμος με ιλουστρασιόν χαρτί, με άριστη βιβλιοδεσία, και πολύ καλές φωτογραφίες.
Η περιγραφή του περιεχομένου αναφέρεται στο link που παρέθεσες.
Για το θέμα, το συγκεκριμένο πολυμηχάνημα, Κινέζικο ή Αμερικάνικο, είναι καθαρά lifestyle προϊόν και απευθύνεται κυρίως σε αυτούς που έχουν $6500 να διαθέσουν και τους ενδιαφέρει περισσότερο η εμφάνιση και το status που προσδίδει μια αγορά σαν αυτή παρά η ποιότητα ήχου. Δε νομίζω να διαφωνεί κανείς ότι με τα ίδια χρήματα μπορείς να κάνεις πολύ καλύτερες επιλογές.
..εδώ συμφωνώ. Εγώ δε θα το αγόραζα, φυσικά και μπορεί κανείς να βρει καλύτερες επιλογές, ούτε συζήτηση. Δε θα επιτεθώ όμως σ' όποιο διαθέσει τα χρήματα για να το αγοράσει. Για όποιο λόγο. Δικαίωμά του. Αντίθετα θα επεδίωκα να το δω και να το ακούσω.
Οχι γιατί είναι ΜcIntosh, το ίδιο θα έκανα , από όποια εταιρία και αν είχε κατασκευαστεί.

Να πω μόνο ότι η συγκεκριμένη εταιρία είναι από τις λίγες που δεν έχει μεταφέρει τις γραμμές παραγωγής της στην Κίνα. Και αυτό το εκτιμώ. Σ' όλα τα προϊόντα που αγοράζω..

ika

News
Reaction score
16.780
....
Μπορούμε να τη βγάλουμε και φτηνότερα, πχ με μια πετσέτα και μόλις 45USD.

Και χωρίς να ξέρουμε την ώρα.

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Μπορούμε να τη βγάλουμε και φτηνότερα, πχ με μια πετσέτα και μόλις 45USD.

Και χωρίς να ξέρουμε την ώρα.
Ika πριν από περίπου δύο μήνες κοιτούσα για ένα χειμερινό μπουφάν red bull στο official f1 store. Εάν δεις ποσο πωλούνταν απλά φουτερ μπλουζάκια, θα εφριττες! Από περιέργεια, και για του λόγου το αληθές ρίξε μια ματιά. Συμβαίνει φίλε..
Εχετε υποβαθμιση μηχανακια οπως Mcintosh,Luxman, Leben κ.α..Αντιθετα γραφετε διθυραμβικα σχολια για τους Crown.Πρεπει να αποτελει παγκοσμια πρωτοτυπια σε σχεση με αλλα παρομοια sight.
Η πολυ παπαρολογια βλαπτει.
Παρτε αδειες......
Εγώ Jim δεν υποβαθμίζω κανένα από τα μηχανήματα που ανέφερες. Ειδικά τη Luxman, τι και ποιος μπορεί να πει κάτι γ' αυτή την εταιρία; Ένα όνομα θρύλος στο χώρο. Αξια σεβασμού.

Εάν εννοείς εμένα, αυτά που έγραψα ήταν χάριν αστεισμού προς τον καλό φίλο Εar.

Καλοί και οι Crown, αλλά...
[DOUBLEPOST=1548780784][/DOUBLEPOST]
με μια πετσέτα και μόλις 45USD.
..εγώ θα την αγόραζα, αλλά δεν έχω..πισίνα. Οπότε δεν..

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.461
.. ενα λεπτο, ειπαρχει διαφορα. Αν το συγκεκριμενο μηχανημα/συσκευη *κατηγοριας lifestyle (αρα αγοραζεις το ταμπελακι)* ηταν στη μιση τιμη ή στο 1/3ο της τιμης (οσο και το πικαπ το απλο -αλλα αυτο το τρεχει μαλλον με την clearaudio), δεν θα ηταν τοσο δικαιολογημενο το αστειο. Μην επεκταθω, νομιζω δεν χρειαζεται.
ΥΓ: πιθανοτατα η McIntosh, μπορει να δικαιολογισει το ταμπελακι της τιμης. Εμενα δεν με πειθει.

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Νικο εγώ μαζί σου 1000% .Όπως έγραψα παραπάνω μακάρι να είχα Mcintosh.Είναι από τις αγαπημενες ...
Είναι καλή εταιρία, όχι όμως η μόνη. Σίγουρα.
Δε θα πω για τον ήχο της, επιμελώς το απέφυγα. Θα πω όμως για την απαράμιλλη ποιότητα κατασκευής, respect. Δε θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά όταν μια εταιρία σέβεται τον πελάτη της. Στο χρεώνει βεβαια, δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα. Έπειτα κοίτα και τα brands που έχει στον όμιλό της. Εν πολλοίς, αυτή είναι που υποχρέωσε τη Sonus Faber να τα "μαζεψει" από την Κίνα και να κατασκευάζει όλες τις σειρές των ηχείων της στην Ιταλία, και όχι από τη σειρά Olympica και πάνω..
[DOUBLEPOST=1548782145][/DOUBLEPOST]
μαλλον με την clearaudio),
..όχι μάλλον, είναι clearaudio. Και τα δύο πικάπ που έχει στη γκάμα της.

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Τυχερός μέσα στην ατυχία, την βγάζεις και φτηνότερα (20USD το Τ-shirt)
:drinks:
Τώρα κοιτούσα τη σελίδα τους. Ωραία merchandise, αλλά μ' αφήνουν παγερά αδιάφορο!

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
34.058
Δε θα επιτεθώ όμως σ' όποιο διαθέσει τα χρήματα για να το αγοράσει.
Είδε κανείς τέτοια επίθεση?? Εγώ τουλάχιστον όχι. Εκτός κι αν φταίει η ηλικία μου και κάτι μού διέφυγε. Ου γαρ έρχεται μόνον... Προσωπικά πάντως, αποκλειστικά για το συγκεκριμένο μηχάνημα σχολίασα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas