S2000
ΜπιΕμΝτάμπλγιου
- Reaction score
- 1.384
Μήπως μπορείς να μου πεις πως μπορώ να κάνω την μετατροπή?Θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω .
Μήπως μπορείς να μου πεις πως μπορώ να κάνω την μετατροπή?Θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω .
Σίγουρα τίποτα δεν είναι όπως παλιότερα και πλέον δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για να τα παρακολουθείς , ακόμα μια φορά πάντως σε ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθεια σουΔες και κάποιο άλλο release άλλου group,αυτά συμβαίνουν ακόμη και σε 2D movies και με διαφορετικά players.
Ποτέ δεν ξέρεις σε τέτοια θέματα τη ασυμβατότητα υπάρχει.Ανάλογα το media player που έχουμε,το τι βλέπουμε κλπ θα πρέπει να κάνουμε και κάποια πειράματα δυστυχώς!
Τίποτα δεν είναι όπως παλιότερα!![]()
ο.κ το βρήκα.Για τους υπότιτλους?Με το notepad των windows,ανοίγεις το .srt αρχείο και επιλέγεις save as utf-8
Δυστυχώς δεν δουλεύει ούτε έτσι,μένουμε στην λύση αναζήτησης 3d από άλλη πηγή.Σχετικά με τους υπότιτλους και για 3D αρχείο και μόνο,δοκίμασε να τους μετατρέψεις από το notepad,σε utf-8 από cp1253 που είναι το 99% των υπότιτλων που βρίσκουμε στο διαδίκτυο.Και κάνε και τις ανάλογες ρυθμίσεις για utf-8 και στα settings του med βέβαια.Ισως βοηθήσει στο 3D αυτό.
Έχω κατεβάσει το Avatar και παίζει κανονικά με υπότιτλους , το πρόβλημα το έχω στο Thor και Gravity.Επειδή το είχα αναφέρει και αλλού , κάθισα και το έψαξα , η ταινία που μου πρασίνιζε τα πάντα ήταν το avatar , το οποίο δίχως υπότιτλους ξεκινούσε καλά , μόλις επέλεγα τους ενσωματωμένους όλα green .
Με εξωτερικούς έπαιζε καλά.
Για δοκίμασε με εντελώς απενεργοποιημένους τους υπότιτλους , σε περίπτωση που ρύθμισες το med να ξεκινά με τους εσωτερικούς , βάλε το στο ανενεργό .