Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Sure;Γιατί νομίζω ότι dune και κάποια blu ray της Philips μετακινούν υπότιτλους είτε σε iso είτε σε κανονικό δισκάκι.δεν μπορούν να τροποποιηθούν σε κανένα media player.
Τα Philips δεν τα ξέρω μιας και δεν είχα ποτέ.Σε LG και Samsung δεν γίνεται,στα μοντέλα που έχω εγώ τουλάχιστον.Το ίδιο και σε ένα bd player της Sharp που είχα παλιότερα.Απ'ότι θυμάμαι και σε Dune HD Center,Prime και Max το ίδιο.
Λεώ, στα Dune οι υπότιτλοι σε bluray disc, folder, iso μετακινούνται, αλλά θέλει κόλπο. Βάζεις μια ματρόσκα πριν με εξωτερικούς υπότιτλους και τους μετακινείς κατά βούληση. Αν βάλεις μετά το bluray, αντίστοιχα θα έχουν μετακινηθεί (προς τα πάνω ή κάτω) οι υπότιτλοι και σ' αυτό. Εκείνο που δεν αλλάζει είναι το μέγεθος με αντίστοιχο κόλπο, αλλά μικρό το κακό.Νομίζω ναι.Μιλάμε για iso ή δισκάκι που έχει σε bd pgs υπότιτλους ή dvd που έχει idx & sub υπότιτλους.Σε custom δισκάκια ή iso μπορούμε να προσθέσουμε εξωτερικούς srt που εκεί μπορούμε να κάνουμε αλλαγές.Τουλάχιστον σε Dune απ΄ότι θυμάμαι δεν γίνεται.Το ίδιο και LG & Samsung bd players που έχω τώρα.Αν κάνω κάνω λάθος και κάποια players έχουν αυτή τη δυνατότητα ας με διορθώσει κάποιος.Θα το δω πάλι με το Dune Lite 53D που έχω τώρα και θα αναφέρω αν γίνεται κάτι άλλο.
Για το 1ο) Απάντηση : ΝΑΙ , έχει επιλογές HDMI output : auto, HDMI passthrough, HDMI downmix .Δυο τρεις γρήγορες ερωτήσεις που θα καθορίσουν την αγορά του η όχι...Πήγαινα για το A-400 αλλά τώρα πια ...στριβω κατα δώ μεριά...
1. HDMI passthrough υποστηρίζει;
2. Με το Synology 212+ που έχω θα "δέσει"; Αν εχει κάποιο Synology η άλλο NAS κάποιος εδω μπορει να τσεκαρει αν δουλεύει σωστά το stream απο Gigabit δίκτυο σε ματροσκες και (κυρίως) Bluray iso και rips που βρίσκονται στο NAS; Για την ώρα είμαι σε υλικό 2D αν και μέχρι το Πάσχα θα περάσω στο 3D...
3. Σε βαριά Bluray iso - rips χάνει καθόλου στιγμιαία τον ήχο (έχω ένα Boxee και αυτό συμβαίνει) ή τα παίζει νεράκι;
Σας κούρασα αλλα ελπίζω να προλάβω να μου το κάνω δώρο πριν την Πρωτοχρονιά...