MED600X3D

Reaction score
1.458
Απάντηση: MED600X3D

Σε bd iso όχι,όπως ούτε και σε dvd.Μόνο σε εξωτερικούς υπότιτλους.Οι εσωτερικοί υπότιτλοι που υπάρχουν σε bd iso και dvd iso είναι glyphes κάτι σαν εικόνες/ζωγραφιές δηλ. και όχι fonts όπως οι εξωτερικοί υπότιτλοι και γι αυτό δεν μπορούν να τροποποιηθούν σε κανένα media player.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

δεν μπορούν να τροποποιηθούν σε κανένα media player.
Sure;Γιατί νομίζω ότι dune και κάποια blu ray της Philips μετακινούν υπότιτλους είτε σε iso είτε σε κανονικό δισκάκι.

Reaction score
1.458

Νομίζω ναι.Μιλάμε για iso ή δισκάκι που έχει σε bd pgs υπότιτλους ή dvd που έχει idx & sub υπότιτλους.Σε custom δισκάκια ή iso μπορούμε να προσθέσουμε εξωτερικούς srt που εκεί μπορούμε να κάνουμε αλλαγές.Τουλάχιστον σε Dune απ΄ότι θυμάμαι δεν γίνεται.Το ίδιο και LG & Samsung bd players που έχω τώρα.Αν κάνω κάνω λάθος και κάποια players έχουν αυτή τη δυνατότητα ας με διορθώσει κάποιος.Θα το δω πάλι με το Dune Lite 53D που έχω τώρα και θα αναφέρω αν γίνεται κάτι άλλο.

Reaction score
1.458

Τα Philips δεν τα ξέρω μιας και δεν είχα ποτέ.Σε LG και Samsung δεν γίνεται,στα μοντέλα που έχω εγώ τουλάχιστον.Το ίδιο και σε ένα bd player της Sharp που είχα παλιότερα.Απ'ότι θυμάμαι και σε Dune HD Center,Prime και Max το ίδιο.
Κάποια μοντέλα φαίνεται να έχουν αυτή τη δυνατοτητα.Γράψτε λάθος λοιπόν!:120:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.564

Νομίζω ναι.Μιλάμε για iso ή δισκάκι που έχει σε bd pgs υπότιτλους ή dvd που έχει idx & sub υπότιτλους.Σε custom δισκάκια ή iso μπορούμε να προσθέσουμε εξωτερικούς srt που εκεί μπορούμε να κάνουμε αλλαγές.Τουλάχιστον σε Dune απ΄ότι θυμάμαι δεν γίνεται.Το ίδιο και LG & Samsung bd players που έχω τώρα.Αν κάνω κάνω λάθος και κάποια players έχουν αυτή τη δυνατότητα ας με διορθώσει κάποιος.Θα το δω πάλι με το Dune Lite 53D που έχω τώρα και θα αναφέρω αν γίνεται κάτι άλλο.
Λεώ, στα Dune οι υπότιτλοι σε bluray disc, folder, iso μετακινούνται, αλλά θέλει κόλπο. Βάζεις μια ματρόσκα πριν με εξωτερικούς υπότιτλους και τους μετακινείς κατά βούληση. Αν βάλεις μετά το bluray, αντίστοιχα θα έχουν μετακινηθεί (προς τα πάνω ή κάτω) οι υπότιτλοι και σ' αυτό. Εκείνο που δεν αλλάζει είναι το μέγεθος με αντίστοιχο κόλπο, αλλά μικρό το κακό.

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
με τους εξωτερικούς υποτιτλους σε iso και bluray folder τι κανει το mede8er?

Reaction score
7
Καλημέρα και χρόνια πολλά. Εξαιρετικές εντυπώσεις απο το 600αρι.

Κάποιες ερωτήσεις. Ποια είναι τα καλύτερα settings για να έχουμε την καλύτερη fluid εμπειρία στις bluray ταινίες; Εννοώ επιλογή ανάλυσης, frame selection, bd menu κλπ; Κάτι auto frame που έχει τί κάνουν;

Πάντως παρατήρησα ότι δεν έχει chapter selection σε ts και mt2ts ταινίες...

Reaction score
0
Δυο τρεις γρήγορες ερωτήσεις που θα καθορίσουν την αγορά του η όχι...Πήγαινα για το A-400 αλλά τώρα πια ...στριβω κατα δώ μεριά...

1. HDMI passthrough υποστηρίζει;
2. Με το Synology 212+ που έχω θα "δέσει"; Αν εχει κάποιο Synology η άλλο NAS κάποιος εδω μπορει να τσεκαρει αν δουλεύει σωστά το stream απο Gigabit δίκτυο σε ματροσκες και (κυρίως) Bluray iso και rips που βρίσκονται στο NAS; Για την ώρα είμαι σε υλικό 2D αν και μέχρι το Πάσχα θα περάσω στο 3D...
3. Σε βαριά Bluray iso - rips χάνει καθόλου στιγμιαία τον ήχο (έχω ένα Boxee και αυτό συμβαίνει) ή τα παίζει νεράκι;

Σας κούρασα αλλα ελπίζω να προλάβω να μου το κάνω δώρο πριν την Πρωτοχρονιά...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: MED600X3D

Δυο τρεις γρήγορες ερωτήσεις που θα καθορίσουν την αγορά του η όχι...Πήγαινα για το A-400 αλλά τώρα πια ...στριβω κατα δώ μεριά...

1. HDMI passthrough υποστηρίζει;
2. Με το Synology 212+ που έχω θα "δέσει"; Αν εχει κάποιο Synology η άλλο NAS κάποιος εδω μπορει να τσεκαρει αν δουλεύει σωστά το stream απο Gigabit δίκτυο σε ματροσκες και (κυρίως) Bluray iso και rips που βρίσκονται στο NAS; Για την ώρα είμαι σε υλικό 2D αν και μέχρι το Πάσχα θα περάσω στο 3D...
3. Σε βαριά Bluray iso - rips χάνει καθόλου στιγμιαία τον ήχο (έχω ένα Boxee και αυτό συμβαίνει) ή τα παίζει νεράκι;

Σας κούρασα αλλα ελπίζω να προλάβω να μου το κάνω δώρο πριν την Πρωτοχρονιά...
Για το 1ο) Απάντηση : ΝΑΙ , έχει επιλογές HDMI output : auto, HDMI passthrough, HDMI downmix .
Για το 2ο) εγώ έχω μόνο αρχεία bd iso & 3d bd iso (πολύ μεγάλα 30 - 40gb) από δικτυακό wd 1000άρι σκληρό σε 1000άρι δίκτυο (ρούτερ,switch,cat6 καλώδια) και δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα. Προσοχή όμως θέλει απαραίτητα όλα στο δίκτυο χιλιάρια (ακόμα και τα καλώδια) γιατί αλλιώς θα σου κάνει διακοπές σε ήχο και εικόνα. Δες τα post μου 24 και 39 στο ίδιο νήμα.
)
)

Reaction score
1.458

Οσα λέει ο bagasas είναι σωστά.Δε θα έχεις πρόβλημα με όποιο NAS server στο streaming.To πιο σημαντικό είναι όλη η σύνδεση μεταξύ mede8er,router και nas server να είναι με καλώδια ethernet cat6 ή 6e καλής ποιότητος και όχι με cat5 ή 5e.

Reaction score
7
Ρε παιδια μια ερωτηση για το δικτυο. Παω στο media library μετα στο network, μετα στο workgroup που εχω δικτυο, βλεπει τα 3 pc που εχουμε συνδεσει αλλα σε οποιο κι αν μπω μου ζηταει username και password. Ποιους κωδικους βαζω εκει; Εκει κολλαω και δεν μπορω να μπω σε κανενα pc. Any help;

Reaction score
7
Δεν βγαζω ακρη απο το βιντεο. Παντως απο τα network settings του pc απενεργοποιησα τα passwords και τωρα στο network το med βλεπει τους δισκους που εχω share στο homegroup. Ομως και παλι οταν παω να μπω σε καποιο δισκο μου ζηταει παλι network login με username και password. Τι κωδικους ζηταει παλι ρε παιδια;

Reaction score
1.458

User:Guest
Password:Guest ή κενό
Επίσης δοκίμασε και guest/guest στα user & password ή guest στο user και κενό password
Ip θα βάλεις την ip του υπολογιστή σου που καλό θα είναι να είναι static για να μην αλλάζεις κάθε φορά(μπορείς να το ρυθμίσεις και από το router αυτό)
Στο τέλος του παράθυρου που ανοίγει για τις επιλογές,επέλεξε ok & add to my shortcut.
Μετά θα πηγαίνεις κάθε φορά στο φάκελλο Shortcut που θα βλέπεις το pc σου μέσα και δεν θα έχεις πρόβλημα.
Σημαντικό είναι η ip του υπολογιστή ή του nas server να είναι static για να μην κάνεις edit κάθε φορά που αλλάζει!

Reaction score
7
Φιλε δοκιμασα guest/guest και guest/κενο και μου λεει logon fail παλι...Δεν μπορω να καταλαβω. IP που βαζω;

Ο nfs client μπαινει στο pc; Aν ναι πως;

Reaction score
1.458

Guest/κενό δοκίμασες (G ΚΕΦΑΛΑΙΟ)?Για nfs θέλει να έχεις nfs server στο pc.Εχεις ενεργοποιήσει?Τι Windows έχεις?

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef