MED600X3D

Reaction score
1.458
Απάντηση: MED600X3D

Η ελληνική μετάφραση εκ 1ης όψεως είναι πάρα πολύ καλή.Χρειάζονται μόνο μερικές μικροδιορθώσεις/συντομεύσεις για να δείχνουν καλύτερα στην τηλεόραση.Φυσικά κάποια πράγματα (λέξεις) που είχαμε συνηθίσει χρόνια να τα βλέπουμε στα αγγλικά μας ξενίζουν λίγο στην αρχή,αλλά συνηθιζονται εύκολα!

Reaction score
1.458

Παρακαλώ αν κάποιος διαπιστώσει κάποια δυσλειτουργία με την ελληνική μετάφραση ή αστοχία ή έχει κάποια καλύτερη ιδέα για μετάφραση στο ελληνικό μενού του Mede8er X3D να το γράψει στο παρόν νήμα ή να μου στείλει pm!

Reaction score
0

Μπορείς να γυρίσεις πίσω στο firmware δεν υπάρχει πρόβλημα.
Βάζοντας το official firmware V1.0.5 14/12/2012 , δεν είχα κανένα πρόβλημα στην ανάγνωση του δίσκου. Όλα δούλευαν περίφημα και χωρίς παγώματα. Μόλις έβαλα ξανά το καινούργιο 9/5/2013 πάλι τα ίδια πάγωμα της συσκευής και βγάλσιμο από ρεύμα για να ξαναδουλέψει. Άρα τί κάνω κρατάω το παλαιό firmware αλλά όμως με 24 hz και δίσκος red OK ή νέο firmware με 23.976 hz και δίσκος red στο ράφι μέχρι νεωτέρας ; Ή αλλάζω θήκη;

Reaction score
1.458

Βάζοντας το official firmware V1.0.5 14/12/2012 , δεν είχα κανένα πρόβλημα στην ανάγνωση του δίσκου. Όλα δούλευαν περίφημα και χωρίς παγώματα. Μόλις έβαλα ξανά το καινούργιο 9/5/2013 πάλι τα ίδια πάγωμα της συσκευής και βγάλσιμο από ρεύμα για να ξαναδουλέψει. Άρα τί κάνω κρατάω το παλαιό firmware αλλά όμως με 24 hz και δίσκος red OK ή νέο firmware με 23.976 hz και δίσκος red στο ράφι μέχρι νεωτέρας ; Ή αλλάζω θήκη;
Δοκίμασε κι αυτό πριν πας στο 1.0.5:

NOTE: All Hard drives must have a unique name for correct functionality with V2 firmware. Connect the Hard Drive to your Windows PC and in My Computer right click the Drive icon and you can give the Hard Drive a name. Remember that each drive must have a unique name example Hard Drive1, Hard Drive2 etc etc

Reaction score
1.458

Δοκίμασε κι αυτό πριν πας στο 1.0.5:

NOTE: All Hard drives must have a unique name for correct functionality with V2 firmware. Connect the Hard Drive to your Windows PC and in My Computer right click the Drive icon and you can give the Hard Drive a name. Remember that each drive must have a unique name example Hard Drive1, Hard Drive2 etc etc
Οταν έκανες τη μετάβαση από v1.0.x σε v2.0.x έκανες πιστεύω και αναβάθμιση του bootloader (μια φορά αρκεί,δεν το ξαναπερνάς):

STEP1 IF YOU ALREADY INSTALLED V2 YOU CAN SKIP STEP1
Install X3D_Series_V2_Bootloader_17Jan2013
Install using the Emergency Procedure - After Installing this Bootloader updater your Bootloader should read as foll under Info in Setup Menu - KIIE.0402.0065
Warning: Do Not Unplug Power during the Bootloader updating process as this could result in a 'bricked' Mede8er.
http://www.mede8er.org/beta/Firmwares_Beta/MED1000X3D/2013/X3D_Series_V2_Bootlaoder_17Jan2013.zip

Δοκίμασε κι αυτό αν δεν το έχεις κάνει!

Reaction score
0

Οταν έκανες τη μετάβαση από v1.0.x σε v2.0.x έκανες πιστεύω και αναβάθμιση του bootloader (μια φορά αρκεί,δεν το ξαναπερνάς):
Το έκανα και αυτό και ο δίσκος έχει μοναδικό όνομα RED δυστυχώς! Λεωνίδα πάντως σε ευχαριστώ για τισ συμβουλές σου.

Reaction score
1.458

Τοτε δοκίμασε να μετονομάσεις το δίσκο π.χ σε Red Drive ή Red Drive 1 να δεις τι γίνεται.Το κουτι σου είναι τελευταίας τεχνολογίας και δε νομίζω να φταίει!
Καμιά φορά αν ονομάσεις δίσκο με 2 λέξεις δηλ. με κενό,πχ Red Disk κλπ αλλάζει πολλά πράγματα σε ορισμένα συσtήματα που βασίζονται σε linux.Δες το,δε θα χάσεις δεδομένα.
Πάντως τα red disk της wd συστήνονται για nas servers,σε κουτιά που τα συνδέεις σε router,για usb disk σε media players προτιμούνται οι Green.

Reaction score
0

Τοτε δοκίμασε να μετονομάσεις το δίσκο π.χ σε Red Drive ή Red Drive 1 να δεις τι γίνεται.Το κουτι σου είναι τελευταίας τεχνολογίας και δε νομίζω να φταίει!
Καμιά φορά αν ονομάσεις δίσκο με 2 λέξεις δηλ. με κενό,πχ Red Disk κλπ αλλάζει πολλά πράγματα σε ορισμένα συσtήματα που βασίζονται σε linux.Δες το,δε θα χάσεις δεδομένα.
Πάντως τα red disk της wd συστήνονται για nas servers,σε κουτιά που τα συνδέεις σε router,για usb disk σε media players προτιμούνται οι Green.
Θα το δοκιμάσω το απόγευμα κι αυτό. Όταν πήρα τον red τον πήρα με προοπτική στο μέλλον να πάρω άλλον ένα 3T και με ένα nas synology μαζί να νιώθω ασφαλής για τα αρχεία μου. Μόλις αγόρασα έναν green 2T στον οποίο θα περάσω όλα τα αρχεία του red που είχα για να δώ αν φταίει τελικά ο δίσκος red ή κάτι που υπάρχει (κρυφό) στα αρχεία. Λεωνίδα πάλι ευχαριστώ για τις συμβουλές.

Reaction score
7
Εκανα αποθηκευση ρυθμισεων σε usb. Πως κανω το load αυτων των ρυθμισεων παλι;

Και κατι για την μεταφραση. Οταν κανεις αποθηκευση ρυθμισεων, πανω αριστερα λεει verifying firmware στα αγγλικα κι οχι στα ελληνικα.

Reaction score
1.458

Στα αγγλικά είναι restore configuration,δε θυμάμαι πως είναι η ελληνική μετάφραση στο μενού του med.

Reaction score
7
Re: Απάντηση: MED600X3D

Παρα πολυ καλο το final firmware. Μπραβο στην εταιρεια για την υποστηριξη!

Reaction score
39
Καλησπέρα παίδες!
Το player δεν το πολυχρησιμοποιω αλλα εχω παρατηρήσει το εξής. Οταν είναι κλειστό δέχεται παρεμβάσεις απο αλλα τηλεκοντρολ (και της nova και του otetv τώρα) κ ενεργοποιείται, με αποτέλεσμα να του εχω αποσυνδεθεί το καλώδιο τροφοδοσίας κ να το ξανασυνδέω μόνο όταν θέλω να το χρησιμοποιήσω. Εχει κάποιος αντίστοιχο θέμα;

Reaction score
1.458

Στο δικό μου το 1000X3D δεν έχω τέτοιο πρόβλημα πάντως.Περίεργο είναι αυτό που λες!
Δημήτρη πήρες Mede8er?:geek:

Reaction score
171

Στο δικό μου το 1000X3D δεν έχω τέτοιο πρόβλημα πάντως.Περίεργο είναι αυτό που λες!
Με το τ/χ του Popcorn A-300 ενεργοποιείται το MED 600. Το δε Egreat R6S όχι μόνο ενεργοποιείται αλλά εκτελεί και κάποιες λειτουργίες, δηλαδή ανταποκρίνεται και σε άλλα πλήκτρα. Αντίθετα το Α-300 δεν επηρεάζεται καθόλου από τα τ/χ των άλλων δύο. Αυτό είναι περίεργο..

Reaction score
1.458

Η μόνη φορά που μου έχει παρουσιαστεί κάτι τέτοιο,ήταν όταν είχα το Dune Prime 3.0.To οποίο όταν το άνοιγα με το remote μου άναβε και το…air condition μάρκας Samsung!

Reaction score
7
Ερωτηση: ενω ειμαι οκ με το scrapper, στις σειρες μου βγαζει εικονα jpeg για καθε επειςοδιο και διπλα του την ιδια εικονα που ειναι του αρχειου βιντεο. Γιατι το κανει αυτο; Εγω θελω να μου βγαζει εικονα μονο στο αρχειο βιντεο κι οχι την ιδια εικονα δίπλα σε jpeg. Τι κανω λαθος;

Reaction score
1.458

Μπορείς να ανεβάσεις φωτό με τα παραπάνω,γιατί δεν καταλαβαίνω τι εννοείς ακριβώς!

Reaction score
7
Ενταξει την βρηκα την ακρη. Βαζω στο view μονο ταινιες και δεν μου δειχνει διπλη φωτο. Ολα οκ.

Μια αλλη απορια. Στην περιληψη απο κατω σε καθε ταινια οταν ειναι μεγαλη μου δειχνει μεχρι ενος σημειου. Δεν μπορω να παω πανω κατω να διαβασω ολη την περιληψη της ταινιας ή της σειράς;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.511
Νεότερο μέλος
ztv