- Reaction score
- 1
Απάντηση: Mede8er - The Greatest Show on Earth
Αυτό λέμε:
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701152
Αυτό λέμε:
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701152
Λοιπόν επανέρχομαι στο πρόβλημα για να ενημερώσω όποιον τυχόν αντιμετωπίσει το ίδιο.Μετά από ψάξιμο για το παραπάνω πρόβλημα βρήκα ότι ο δίσκος δεν κλείνει (ενώ κλείνουν όλες οι άλλες λειτουργίες του mede8er) όταν το έχω συνδεμένο με καλώδιο HDMI to DVI (είτε σε PC monitor είτε σε προβολέα) ακόμα και αν η συσκευή προβολής είναι κλειστή (ακόμα και χωρίς ρεύμα)
Μόλις αποσυνδέσω το HDMI από το mede8er ή το DVI από την οθόνη, τότε το mede8er κλείνει κανονικά - κόκκινο λαμπάκι - και σταματά να τροφοδοτεί τον δίσκο.
όταν είναι συνδεμένο με HDMI-HDMI δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα
ακριβως
Ρε kazabubu εχεις μπλεξει με τους μεντεσεδες:139::143:Σημερα δοκιμασα να αλλαξω την εξοδο ηχου και να το στειλω απο spdif αλλα παλι ατα ιδια.
Μετα αλλαξα και καλωδιο hdmi αλλα παλια τα ιδια .
Μετα δοκιμασα και ολεσ τισ ματροσκες που εχω και ξανα παλι τα ιδια.......
Το bluray player τα αναπαραγει ολα τελεια αρα η τιβι ειναι οκ..........ΑΡΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ???????
Εγω χρησιμοποιω το MovieGui αλλα ολα γινονται απο εμενα τιποτε αυτοματο,δηλ.παιρνω την υποθεση στα ελληνικα και την κανω επικολληση,επισης ψαχνω τα covers και το ιδιο κανω και με μεγαλες εικονες για background.Θελει δουλεια αλλα ειναι καλυτερο το αποτελεσμα απο το TiVixie.Ναστε καλά παιδιά (lessaros + apotheker) για την αμεση ενημέρωση.
Εδώ διαφημίζουν το νέο 400 mede8er με δήθεν καινουργια βερσιον 4 software που λένε οτι ειναι ιδια με του 500, και εάν κάποιος αγοράσει το 400 πως θα παίζει ;;; με όλα αυτά τα bugs που εχει η beta 4 του 500.;;;
Τέλος πάντων συμφωνώ και εγώ με την ιδέα ότι πιο σπουδαίο ειναι να παίζει ολα τα αρχεία οπως λέει και ο apotheker και οχι το video wall. αλλά ελα ντε που εδώ και καιρό δεν δουλευει και το πρόγραμμα με το οποίο φτιάχναμε μια εικόνα + συνοψη εργου κλπ το Movie GUI Builder !!!!!! Η τελευταία εκδοσή του η 1.404 (July 2010) δουλεύει αλλά δεν κατεβάζει τίποτα (δεν κάνει parsing οπως λέγεται τεχνικά) απο το ιντερνετ ουτε τίτλους ουτε συνοψη ουτε φωτογραφία ......
Εχει κανείς κάποιο άλλο προγραμμα να μας προτείνει που να δουλευει όμως για σίγουρα στο Mede8er ;;;;
Μανο καλησπερα,Νεος και ευτυχης κατοχος και εγω πλεον αλλα......................Γιατι δεν κανει <<ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ>>passtrough απο coaxial......To εχει παρατηρησει κανεις?????Λεω οτι δεν κανει πραγματικο γιατι δουλευει παντα το volume απο το remote ακομα και απο την coaxial ενω σε ολα τα forum λεει οτι δεν πρεπει.firmware εχω το τελευταιο επισημο το 3.0.4 δηλαδης.....για............βοηθατε <<συμαχοι>>...........
Αυτο κανω,απλα δεν ξερω εαν πρεπει να ειναι στο max η φωνη.......Πολυ ωραιο μηχανακι παντως,το ευχαριστιεμαι ηδη......πραγματικο media player.......Μανο καλησπερα,
Ολες οι συσκευες που εχουν volume, το ιδιο κανουν.
Αυτο δεν μεταφραζεται σε πραγματικο η μη, pass-through.
Αυτο που εχεις να κανεις εσυ, που το συνδεεις σε DAC, ειναι να εχεις παντα το volume στο max.
Στις νοτιες κατηγοριες, που παιζουν στο 500-αρι μουσικη μεσω DAC, μπορεις να ενημερωθεις.
link : Mede8er η απολαυση του χαιεντα!
Με το θεμα του volume αλλαξε κατι???Με το νεο beta firmware ολα τα hd format περνανε κανονικοτατα.......και απο iso και απο m2ts,ts.....kai matroska....
Δοκιμαστε παιδια και πειτε μας.....
Η αληθεια ειναι οτι κι εγω εκανα καποιες δοκιμες πριν λιγο καιρο σε θεματα εικονας και απογοητευτηκα. Τα HD επαιζαν σαν SD! Ειχα την ελπιδα οτι οταν με το καλο βγει καποιο φιρμγουερ θα λυνοταν τα προβληματα. Δυστυχως μεχρι τωρα η εταιρια επισημο φιρμγουερ δεν εβγαλε, και λιγο αισθανομαστε κρεμασμενοι. Ας ελπισουμε (τι αλλο μπορουμε να κανουμε) οτι θα μας το φερει για Χριστουγεννιατικο δωρο!Με το νεο beta firmware ολα τα hd format περνανε κανονικοτατα.......και απο iso και απο m2ts,ts.....kai matroska....
Δοκιμαστε παιδια και πειτε μας.....