Mede8er - The Greatest Show on Earth

Reaction score
50
Απάντηση: Re: Απάντηση: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Μετά από ψάξιμο για το παραπάνω πρόβλημα βρήκα ότι ο δίσκος δεν κλείνει (ενώ κλείνουν όλες οι άλλες λειτουργίες του mede8er) όταν το έχω συνδεμένο με καλώδιο HDMI to DVI (είτε σε PC monitor είτε σε προβολέα) ακόμα και αν η συσκευή προβολής είναι κλειστή (ακόμα και χωρίς ρεύμα)
Μόλις αποσυνδέσω το HDMI από το mede8er ή το DVI από την οθόνη, τότε το mede8er κλείνει κανονικά - κόκκινο λαμπάκι - και σταματά να τροφοδοτεί τον δίσκο.

όταν είναι συνδεμένο με HDMI-HDMI δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα
Λοιπόν επανέρχομαι στο πρόβλημα για να ενημερώσω όποιον τυχόν αντιμετωπίσει το ίδιο.
Πήγα χθες από την Twin digital και δοκιμάσαμε με τον Απόστολο το mede8er μου και το καλώδιο μου σε οθόνη και προβολέα. Κάναμε το ίδιο και με δικό του καλώδιο.
Το πρόβλημα δεν παρουσιάστηκε άρα δεν έχει να κάνει με το Player αλλά με το μονιτορ που του συνδέω (το οποίο είναι και αρχαιολογία :107:)

Ευχαριστώ Απόστολε για το χρόνο σου :112:

Che

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Σημερα δοκιμασα να αλλαξω την εξοδο ηχου και να το στειλω απο spdif αλλα παλι ατα ιδια.
Μετα αλλαξα και καλωδιο hdmi αλλα παλια τα ιδια .
Μετα δοκιμασα και ολεσ τισ ματροσκες που εχω και ξανα παλι τα ιδια.......
Το bluray player τα αναπαραγει ολα τελεια αρα η τιβι ειναι οκ..........ΑΡΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ???????
Ρε kazabubu εχεις μπλεξει με τους μεντεσεδες:139::143:

Reaction score
50
Απάντηση: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Γινεται streaming από το mede8er σε BluRay player?

Αυτή την στιγμή μοιράζω αρχεία από το mede8er σε άλλο media player (playOn) μέσω τοπικού δικτύου χωρίς Upnp ή Nas server.
Απλά δηλώνω το όνομα της μιας συσκευής στην άλλη (ή την ip της) στο πεδίο Network shortcuts και συνδέονται.

Έχει κάνει κάποιος κάτι ανάλογο με mede8er και BluRay player?

Reaction score
32
Τι γίνεται τελικά με αυτή την περιβόητη αναβάθμιση λειτουργικού version 4.0 ;;;;;; που την παιδεύουν/παλευουν εδώ και αρκετές εβδομάδες ;;;;;;

Reaction score
0
Δεν ξερω κατι,απλα να πω την αληθεια δεν με απασχολει και πολυ,μιας και με ενδιαφερει βασικα να παιζει απροβληματιστα ο med και τα κολπα με videowall και τετοια ναι μεν θαναι ωραια,αρκει ομως να παιζει τα βιντεο που φορτωνω γιατι αυτη ειναι και η ουσια.

Reaction score
1.458

Κάπου έχουν σκαλώσει με το 4.0
Οταν έβγαλαν σε public beta το 4.0 μας είχαν πει ότι θα μας έδιναν για τεστ μια διορθωμένη private beta στις 15 Οκτωβρίου.Ηδη έχουμε φθάσει 4 Νοεμβρίου και ακόμη τίποτα,ενώ αποφεύγουν να απαντήσουν ξεκάθαρα πότε θα γίνει αυτό.
Το μόνο που μου είπαν είναι να μην προχωρήσω την μετάφραση του μενού στα ελληνικά,πριν βγει η τελική 4.0 γιατί θα υπάρχουν κάποιες αλλαγές και οι οποίες όταν θα είναι έτοιμες τότε θα μου στείλουν πάλι το μενού για μετάφραση.

Reaction score
32
Ναστε καλά παιδιά (lessaros + apotheker) για την αμεση ενημέρωση.

Εδώ διαφημίζουν το νέο 400 mede8er με δήθεν καινουργια βερσιον 4 software που λένε οτι ειναι ιδια με του 500, και εάν κάποιος αγοράσει το 400 πως θα παίζει ;;; με όλα αυτά τα bugs που εχει η beta 4 του 500.;;;

Τέλος πάντων συμφωνώ και εγώ με την ιδέα ότι πιο σπουδαίο ειναι να παίζει ολα τα αρχεία οπως λέει και ο apotheker και οχι το video wall. αλλά ελα ντε που εδώ και καιρό δεν δουλευει και το πρόγραμμα με το οποίο φτιάχναμε μια εικόνα + συνοψη εργου κλπ το Movie GUI Builder !!!!!! Η τελευταία εκδοσή του η 1.404 (July 2010) δουλεύει αλλά δεν κατεβάζει τίποτα (δεν κάνει parsing οπως λέγεται τεχνικά) απο το ιντερνετ ουτε τίτλους ουτε συνοψη ουτε φωτογραφία ......

Εχει κανείς κάποιο άλλο προγραμμα να μας προτείνει που να δουλευει όμως για σίγουρα στο Mede8er ;;;;

Reaction score
0
Το forum του mede8er δεν το διαβαζει κανεισ??????
Εκει θα δει οτι υπαρχει προβλημα με την αναπαραγωγη αρχειων mkv,m2ts,iso και οτι αλλο τρεχει με ρυθμο ανανεωσης 23,976.
Καντρε μια αναζητηση στο forum και θα δειτε.........οτι το μονο που μενει ειναι να περιμενουμε το νεο sdk στο καινουργιο firmware......
http://www.mede8erforum.com/index.php/topic,935.0.html

Reaction score
1.458

Πάντως εγώ αν και έχω πολλά αρχεία 23.976 είναι ελάχιστα τα προβλήματα που μου παρουσιάζονται.Οταν συμβαίνει γίνεται με κάποια παλιά .avi
Ποτέ σε 720p ή 10890p .mkv
Ωστόσο πολλοί είναι οι χρήστες που έχουν αναφέρει προβλήματα...αλήθεια είναι αυτό!

Reaction score
0
Ναστε καλά παιδιά (lessaros + apotheker) για την αμεση ενημέρωση.

Εδώ διαφημίζουν το νέο 400 mede8er με δήθεν καινουργια βερσιον 4 software που λένε οτι ειναι ιδια με του 500, και εάν κάποιος αγοράσει το 400 πως θα παίζει ;;; με όλα αυτά τα bugs που εχει η beta 4 του 500.;;;

Τέλος πάντων συμφωνώ και εγώ με την ιδέα ότι πιο σπουδαίο ειναι να παίζει ολα τα αρχεία οπως λέει και ο apotheker και οχι το video wall. αλλά ελα ντε που εδώ και καιρό δεν δουλευει και το πρόγραμμα με το οποίο φτιάχναμε μια εικόνα + συνοψη εργου κλπ το Movie GUI Builder !!!!!! Η τελευταία εκδοσή του η 1.404 (July 2010) δουλεύει αλλά δεν κατεβάζει τίποτα (δεν κάνει parsing οπως λέγεται τεχνικά) απο το ιντερνετ ουτε τίτλους ουτε συνοψη ουτε φωτογραφία ......

Εχει κανείς κάποιο άλλο προγραμμα να μας προτείνει που να δουλευει όμως για σίγουρα στο Mede8er ;;;;
Εγω χρησιμοποιω το MovieGui αλλα ολα γινονται απο εμενα τιποτε αυτοματο,δηλ.παιρνω την υποθεση στα ελληνικα και την κανω επικολληση,επισης ψαχνω τα covers και το ιδιο κανω και με μεγαλες εικονες για background.Θελει δουλεια αλλα ειναι καλυτερο το αποτελεσμα απο το TiVixie.

Reaction score
1.458

Κι εγώ το ίδιο με τον apotheker κάνω.Είναι άλλωστε η μόνη επιλογή για mac το Movie Gui Builder οπότε είναι μονόδρομος για μένα.Ας ελπίσουμε να δούμε σύντομα μια αναβάθμιση και να δουλεύει όπως και πριν,αν και μου φαίνεται ότι το έχει ψηλοπαρατήσει αυτός που το φτιάχνει.

Reaction score
2

Νεος και ευτυχης κατοχος και εγω πλεον αλλα......................Γιατι δεν κανει <<ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ>>passtrough απο coaxial......To εχει παρατηρησει κανεις?????Λεω οτι δεν κανει πραγματικο γιατι δουλευει παντα το volume απο το remote ακομα και απο την coaxial ενω σε ολα τα forum λεει οτι δεν πρεπει.firmware εχω το τελευταιο επισημο το 3.0.4 δηλαδης.....για............βοηθατε <<συμαχοι>>...........

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Νεος και ευτυχης κατοχος και εγω πλεον αλλα......................Γιατι δεν κανει <<ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ>>passtrough απο coaxial......To εχει παρατηρησει κανεις?????Λεω οτι δεν κανει πραγματικο γιατι δουλευει παντα το volume απο το remote ακομα και απο την coaxial ενω σε ολα τα forum λεει οτι δεν πρεπει.firmware εχω το τελευταιο επισημο το 3.0.4 δηλαδης.....για............βοηθατε <<συμαχοι>>...........
Μανο καλησπερα,

Ολες οι συσκευες που εχουν volume, το ιδιο κανουν.
Αυτο δεν μεταφραζεται σε πραγματικο η μη, pass-through.

Αυτο που εχεις να κανεις εσυ, που το συνδεεις σε DAC, ειναι να εχεις παντα το volume στο max.

Στις νοτιες κατηγοριες, που παιζουν στο 500-αρι μουσικη μεσω DAC, μπορεις να ενημερωθεις.
link : Mede8er η απολαυση του χαιεντα!

Reaction score
2
Απάντηση: Re: Απάντηση: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Μανο καλησπερα,

Ολες οι συσκευες που εχουν volume, το ιδιο κανουν.
Αυτο δεν μεταφραζεται σε πραγματικο η μη, pass-through.

Αυτο που εχεις να κανεις εσυ, που το συνδεεις σε DAC, ειναι να εχεις παντα το volume στο max.

Στις νοτιες κατηγοριες, που παιζουν στο 500-αρι μουσικη μεσω DAC, μπορεις να ενημερωθεις.
link : Mede8er η απολαυση του χαιεντα!
Αυτο κανω,απλα δεν ξερω εαν πρεπει να ειναι στο max η φωνη.......Πολυ ωραιο μηχανακι παντως,το ευχαριστιεμαι ηδη......πραγματικο media player.......

Reaction score
0
Παντως εγω παντα στο maximum εχω τον ηχο και παιζω με την ενταση μονο απο το τηλεκοντρολ της τηλεορασης ή του ενισχυτη.

Reaction score
0
Με το νεο beta firmware ολα τα hd format περνανε κανονικοτατα.......και απο iso και απο m2ts,ts.....kai matroska....
Δοκιμαστε παιδια και πειτε μας.....

Reaction score
2

Με το νεο beta firmware ολα τα hd format περνανε κανονικοτατα.......και απο iso και απο m2ts,ts.....kai matroska....
Με το θεμα του volume αλλαξε κατι???

Reaction score
4.250

Η αληθεια ειναι οτι κι εγω εκανα καποιες δοκιμες πριν λιγο καιρο σε θεματα εικονας και απογοητευτηκα. Τα HD επαιζαν σαν SD! Ειχα την ελπιδα οτι οταν με το καλο βγει καποιο φιρμγουερ θα λυνοταν τα προβληματα. Δυστυχως μεχρι τωρα η εταιρια επισημο φιρμγουερ δεν εβγαλε, και λιγο αισθανομαστε κρεμασμενοι. Ας ελπισουμε (τι αλλο μπορουμε να κανουμε) οτι θα μας το φερει για Χριστουγεννιατικο δωρο!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.809
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός