Mede8er - The Greatest Show on Earth

Reaction score
0
Απάντηση: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Η έκδοση light σε τι διαφέρει, γιατί στην σύγκριση στο iboum δεν βλέπω καμμία διαφορά , πέρα απο το card reader.

Reaction score
10
Να ρωτήσω κάτι και εγώ ο νέος...
Πολύ το προτείνουν το μηχανάκι, αλλά δεν έχει ξεπεραστεί μετά από τόσο καιρο?
Περιμένουμε κάποιο νεότερο ?
Η έκδοση light σε τι διαφέρει, γιατί στην σύγκριση στο iboum δεν βλέπω καμμία διαφορά , πέρα απο το card reader.
Καλησπερα και χρονια πολλα.

Και τα 2 Mede8er, απο τη στιγμη που παιζουν τα παντα, φυσικο ειναι να μην εχουν ξεπεραστει. Οταν και αν βγει καποιο νεο φορματ, σιγουρα θα δουμε και νεα μοντελα.
Προς το παρον δεν εχω τετοια πληροφορηση.

Οσον αφορα το MED500X light, αυτο δεν κυκλοφορει στην Ευρωπη.
Τα player μπορεις να τα δεις εδω : link...
Ολα διαθεσιμα.

Reaction score
0

Χρόνια πολλά,
ώπα υπάρχουν και Ελλάδα ? Με γλίτωσες απο τα μεταφορικά του πιθανού service ! ΤΥ
Απλά το λέω λόγω ξεπερασμένου τσιπ-ακίου.
Τώρα είμαι με το wd το πρώτο, και το ουσιαστικό πρόβλημα μου είναι το dts, οπότε θα μου λύσει τα χέρια.

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Που ησουν τοσο καιρο....
Ειναι στην Ελλαδα απο τη πρωτη μερα κυκλοφοριας τους.

Οσο για σερβις...δε σπανε δε χαλανε !!!

Reaction score
0

Με έχετε προβληματίσει πολύ! :)
Σε 2-3 μήνες που θα μπω στο καινούργιο μου σπίτι σκέφτομαι να πάρω τον mede8er 500x αλλά βλέπω ότι τον Σεπτέμβριο θα βγουν καινούργια μηχανάκια! Τι να κάνω; Να περιμένω ή να το πάρω; Ευχαριστώ πολύ! Δεν έχω απαιτήσεις.....θέλω να απολαμβάνω τις ταινείες....να παίζουν δηλαδή όλες απροβλημάτιστα! :)

Reaction score
1.458

Και να βγουν καινούριοι players το Σεπτέμβριο,δε νομίζω να αλλάξει κάτι επί της ουσίας!
Πάρτο τώρα να απολαμβάνεις τις ταινίες σου πριν μετακομίσεις!

Reaction score
0

Να ρωτήσω κάτι άλλο.......αν πάρω τον mede8er 500x μπορώ να βάλω άλλη κάρτα WiFi USB εκτός της mde8er; Ευχαριστώ!

Reaction score
1

Να ρωτήσω κάτι άλλο.......αν πάρω τον mede8er 500x μπορώ να βάλω άλλη κάρτα WiFi USB εκτός της mde8er; Ευχαριστώ!
Οχι μόνο το δικό του, με τα άλλα δεν δουλεύει δυστυχώς ! με ενα DW 140 που έχω δεν δουλεύει...

Reaction score
0

Δεν μιλάω για κάποιο συγκεκριμένο στικάκι! Απλά ρωτάω αν μπορεί να παίξει με κάποιο άλλο εκτός απο εκείνο που προτείνεται στο site! Δηλαδή αν δοκιμάσω 5-6 υπάρχει περίπτωση να παίξει με κάποιο; :)

Reaction score
124

Δεν μιλάω για κάποιο συγκεκριμένο στικάκι! Απλά ρωτάω αν μπορεί να παίξει με κάποιο άλλο εκτός απο εκείνο που προτείνεται στο site! Δηλαδή αν δοκιμάσω 5-6 υπάρχει περίπτωση να παίξει με κάποιο; :)
Αν έχεις τα στικακια, δοκίμασε τα. Αν όχι, γιατί να παιδεύεσαι. 35€ έχει το δικό του

Reaction score
1

Μετά από 5 μήνες μαρτυρίων που το υπέβαλε όλη η οικογένεια, το πακετάρισα το 500Χ και το έστειλα πεσκέσι στο γαμπρό μου στη Θεσσαλονίκη να το χαρούνε και αυτοί.Πραγματικός βράχος το μηχανηματάκι, έπαιξε τα πάντα ότι και να του έβαζα μέσα ώρες ατέλειωτες, χωρίς σταματημό.Τα παιδιά και η γυναίκα βλέπανε τις ταινίες τους χωρίς να με ενοχλούν, ενώ εγώ απολάμβανα τη μουσική μου και τις φωτογραφίες μου μόνο από αυτό.Εμεινα μόνο με το 400Χ πλέον...

Reaction score
1.458

Τα 3 τελευταία μηνύματα μεταφέρθηκαν στο νήμα του Med400x

Reaction score
0

Επειδή δεν κατάφερα να βρω μια απάντηση στο web και μια γρήγορή ματιά στο forum δεν βρήκα κάτι παρόμοιο (αν υπάρχει ζητάω συγνώμη εκ των προτέρων), έχω το εξής πρόβλημα: ανοιγει από μόνο του!! Εκεί που το κλείνω και σταματάει ο σκληρός και ανάβει το κόκκινο λαμπάκι, ξαφνικά, ξεκινάει και μένει ανοικτό (με μπλε λαμπάκι). Για να κλείσει πρέπει να το βγάλω από τη μπρίζα. υπάρχει κάποια λύση?

Reaction score
1.458

Του έκανες firmware update και άρχισαν αυτά τα προβλήματα?

Reaction score
50

Επειδή δεν κατάφερα να βρω μια απάντηση στο web και μια γρήγορή ματιά στο forum δεν βρήκα κάτι παρόμοιο (αν υπάρχει ζητάω συγνώμη εκ των προτέρων), έχω το εξής πρόβλημα: ανοιγει από μόνο του!! Εκεί που το κλείνω και σταματάει ο σκληρός και ανάβει το κόκκινο λαμπάκι, ξαφνικά, ξεκινάει και μένει ανοικτό (με μπλε λαμπάκι). Για να κλείσει πρέπει να το βγάλω από τη μπρίζα. υπάρχει κάποια λύση?

Αντιμετώπισα κάτι παρόμοιο αλλά όχι το ίδιο. Το πρόβλημα μου προήλθε από την σύνδεση HDMI to DVI με παλαιό Monitor όπου έστελνε κάποιο return σήμα στο Mede8er και δεν το άφηνε να κλείσει τελείως (άφηνε το δίσκο ανοιχτό)

Reaction score
10

Καλημερα,
Θα ηθελα να μαθω τι δισκο εχεις μεσα καθως επισης που και πως συνδεεται το player.
Ειναι αναβαθμισμενο στην εκδοση 4.0.4 ?
Μπορεις επισης να το φερεις να το δουμε.

Reaction score
10

Αντιμετώπισα κάτι παρόμοιο αλλά όχι το ίδιο. Το πρόβλημα μου προήλθε από την σύνδεση HDMI to DVI με παλαιό Monitor όπου έστελνε κάποιο return σήμα στο Mede8er και δεν το άφηνε να κλείσει τελείως (άφηνε το δίσκο ανοιχτό)
Η συνδεση HMDI-DVI εχει δοκιμαστει και δουλευει χωρις προβληματα.
Αυτο το προβλημα παρουσιαστηκε και σε ενα αλλο μελος, που ομως ειχε βαλει ενα αρχαιο δισκο.
Με την αλλαγη σταματησε.

Reaction score
50
Απάντηση: Re: Απάντηση: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Η συνδεση HMDI-DVI εχει δοκιμαστει και δουλευει χωρις προβληματα.
Αυτο το προβλημα παρουσιαστηκε και σε ενα αλλο μελος, που ομως ειχε βαλει ενα αρχαιο δισκο.
Με την αλλαγη σταματησε.
Το πρόβλημα ήταν στο παλαιό monitor, τώρα παίζω πάλι με HDMI-DVI σε νέο monitor και μάλιστα μέσα από AV amp με Pass-through χωρίς πρόβλημα.

Οι δοκιμές για την λύση του δικού μου προβλήματος έγιναν στα γραφεία της twin digital, οπότε αν μπορείς πήγαινε από εκεί το med και θα βρείτε σίγουρα λύση.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.805
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός