Mede8er - The Greatest Show on Earth

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Τώρα έχει έναν 320GB WD (πρέπει να έχει αγοραστεί πριν 3 χρόνια) , πριν είχα έναν WD 1TB που τον άγόρασα εφέτος, και πάλι το είχα το πρόβλημα. Η σύνδεση με την τηλεόραση είναι HDMI.
FW έχω βάλει το 4 αλλά μου το έκανε και πριν

Στο web βρήκα ότι και άλλοι έχουν αντίστοιχο πρόβλημα αλλά πουθενά δεν μπόρεσαν να βρουν τι φταίει. Σχετικα Links:
http://www.mede8erforum.com/index.php?topic=3649.0
http://www.mede8erforum.com/index.php?topic=1034.0

ευχαριστώ για την ανταπόκριση

Reaction score
1
Απάντηση: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Νομίζω Αρι πως πρέπει να το πας από την αντιπροσωπία, θα βρεθεί η λύση σίγουρα !

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Έχω μια απορία! Στον 500Χ με σκληρό δίσκο, μπορω να κάνω transfer αρχεία από το USB ή από το δίκτυο στον εσωτερικό του δίσκο; Ευχαριστώ!

Ωχ συγνώμη! Βιάστικα να postάρω! Τώρα είδα ότι το κάνει! Συγνώμη και πάλι!

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Έχω μια απορία! Στον 500Χ με σκληρό δίσκο, μπορω να κάνω transfer αρχεία από το USB ή από το δίκτυο στον εσωτερικό του δίσκο; Ευχαριστώ!

Ωχ συγνώμη! Βιάστικα να postάρω! Τώρα είδα ότι το κάνει! Συγνώμη και πάλι!
Οντως το κανει.

Αν θες ταχυτητα ομως, να το συνδεεις κατ ευθειαν στον υπολογιστη, ο οποιος βλεπει το MED σαν σκληρο δισκο και απλα κανεις copy/paste.
Αν δηλαδη εχεις πολυ πραγμα να μεταφερεις, αυτος ο τροπος ειναι ο πιο γρηγορος.

kss

Reaction score
0

Καλησπερα παιδια,
Εδω και λιγες μερες πηραμε στο σπιτι καινουργια τηλεοραση και συγκεκριμενα την sony kdl-40ex720 http://www.sony.gr/product/tv-102-40-lcd/kdl-40ex720και ειπα να βαλω το med500 να δοκιμασω την εικονα και τα σχετικα ελα ομως που κατι γινετε μεταξυ τηλεορασης και med500 και ο ηχος παιζει ασυγχρονηστα.
Εχω βαλει εναν wd 640gb black edition που ειχα στο med και εχω τις περισσοτερες ταινιες και σειρες μου εκει μεσα,αλλα δοκιμασα και απο το δικτυο και φλασακι αλλα το ιδιο.Επαιξα με τις ρυθμισεις του ηχου και στην τηλεοραση και στο med και το μονο που καταφερα ειναι σε καποια mkv αρχεια που εχω οταν βαζω τον ηχο στην επιλογη passthrough να συγχρονιζετε.
Το med ειναι συνδεμενω με hdmi και το δοκιμασα και σε μια αλλη μια sony που υπαρχει σπιτι και ολλα μια χαρα.
Αν καποιος ειχε καποιο αντιστοιχο προβλημα η γνωριζει τι φταει θα με βοηθουσε παρα πολυ.

Reaction score
1.458

Ελεγξε την τηλεόραση μήπως θέλει firmware update.
Το τελευταίο firmware θα το βρεις εδώ

kss

Reaction score
0

Ειδα τωρα την τηλεοραση και ειναι ενημερωμενη στο τελευταιο λόγισμικο.
Να πω επισης οτι εχω δοκιμασει με διαφορετικα καλωδια μηπως εφταιγε κατι τετοιο,εχω δοκιμασει με τις ρυθμισεις εικονας του med(1080p 24hz,hdmi auto και hdmi 1080p 60hz και τα λοιπα)και ξαναπερασα και το λογισμικο του med αλλα τιποτα δεν εγινε.

kss

Reaction score
0

Ναι δοκιμασα.Το προβλημα ειναι καθαρα της τηλεορασης,δεν συνεργαζεται σωστα με το med γιατι οπως ειπα το συνδεσα σε αλλη τηλεοραση και ολλα καλα.Ενω ο dreambox 8000 που ειναι συνδεμενος με την τηλεοραση δεν εμφανιζει καποιο προβλημα με τον ηχο μονο το med.

Reaction score
1.458

Περίεργο πρόβλημα!
Για πες μου στις ρυθμίσεις του ήχου του Med τι έχεις βάλει?
Γράψε μου ακριβώς όπως το βλέπεις στο μενού του.

kss

Reaction score
0

To night mode ειναι στο off
Η λειτουργια του hdmi ειναι στο 2ch downmix
Και η spdif ειναι στο passthrough.

Reaction score
1.458

Σωστά τα έχεις.Δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς φταίει!

kss

Reaction score
0

Ουτε εγω σπαω το κεφαλι μου τοσες μερες και δεν μπορω να βρω κατι.Εχω κλεισει τελειως και τις ρυθμισεις της τηλεορασης για μειωση θορυβου mpeg,κουκιδων και τα λοιπα αλλα δεν ειδα διαφορα.
Μονο σε καποια 720p αρχεια(ειναι τα επισοδεια του top gear αν αυτο βοηθαει) οταν βαζω τον ηχο στη λειτουργρια passthrough συγχρονιζετε.

Reaction score
1.458

Από ενισχυτή έχεις δοκιμάσει?Υπάρχει κι εκεί πρόβλημα?

kss

Reaction score
0

Διστυχως δεν εχω καποιο ενισχυτη για να δοκιμασω.

Reaction score
0

Απ’ ότι βλέπω στο forum του med8er λένε ότι για να λυθεί το πρόβλημα πρέπει στις ρυθμίσεις εικόνας να γυρίσεις σε 1080i 50hz ή 1080i 60hz.
Συγκεκριμένα λένε:
It looks like this issue comes with 3D TVs (όπως η ex720) with a HDMI 1.4 instead of a HDMI 1.3 interface.
If you google around you will find more simular issues with other equipment.
Setting to 1080i mode seems to solve it.
Αυτό το γνωρίζω γιατί είχα το ίδιο πρόβλημα με το xtreamer μου (που έχει και αυτό chipset της realtek) στην ίδια τηλεόραση. Μόλις γύρισα σε 1080i λύθηκε
Υ.Γ. Να και το link από το forum: http://www.mede8erforum.com/index.php?topic=4996.0

kss

Reaction score
0

Το απογευμα ξαναδοκιμασα ανοιγοντας το med μετα την τηλεοραση(τις προηγουμενες φορες το ανοιγα σηνηθως πριν ανοιξει τελειως η τηλεοραση)και ολλα ηταν μια χαρα θα το τεσταρο λιγο καλητερα οταν εχω χρονο και θα σας πω.ευχαριστω πολυ ολλους για το χρονο σας.

kss

Reaction score
0

Μολις δοκιμασα τη λυση του φιλου paulpap και το προβλημα λυθηκε με το που εβαλα την τηλεοραση στο 1080i 60hz ολλα καλα,δοκιμασα για σιγουρια μηπως ειναι κατι αλλο αλλα απο αυτο ειναι τελικα.
Ευχαριστω πολυ.

Reaction score
1.458

Οταν ξαναγυρνας μετα σε 1080p το προβλημα συνεχιζει ?

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.806
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός