Mede8er - The Greatest Show on Earth

Reaction score
1.458
Απάντηση: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Κάτοχος κι εγώ πλέον αυτού του καταπληκτικού media player που με έκανε να...αλλαξοπιστήσω!
Να αναφέρω στους φίλους ότι δόθηκε πριν από λίγο η V3.0-beta1 έκδοση firmware στους beta testers. Σαν 1η εντύπωση τα προβλήματα ομαλής κίνησης με ορισμένα αρχεία 23.976 διορθώθηκαν,επιτέλους!
Περισσότερα αύριο που θα έχω χρόνο να τεστάρω το νέο firmware εκτενώς...

Reaction score
10
Για οσους δεν το γνωριζουν ,δυο μελη του avsite ειναι beta-testers της Mede8er.
Τα ντροπαλα παιδια που δεν το εχουν πει ακομα, ειναι οι κυριοι apotheker και lessaros.

Συγχαρητηρια και καλη δουλεια.....:615:.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Σαν 1η εντύπωση τα προβλήματα ομαλής κίνησης με ορισμένα αρχεία 23.976 διορθώθηκαν,επιτέλους!
Καλημερα,ακριβως την ιδια βελτιωση παρατηρησα και εγω με συγκεκριμενο αρχειο,που ειχε καποιο "προβλημα" στην ομαλη κινηση.Παντως εχει γινει πολυ καλη δουλεια στο νεο λογισμικο :107:.

Reaction score
1.458

Αύριο-μεθαύριο θα δοθεί και 2η beta v.3.0 για τεστ στους beta testers και αν όλα πάνε καλά αυτή τη φορά,την άλλη βδομάδα θα βγει για όλους.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

:626::626::626::626:

Αντε γιατι εκανα την ....μπιπ... να μην φορμάρω τον εσωτερικό δίσκο, πρίν να κάνω αναβάθμιση και επειδή βαριέμαι να κάνω ...πισωγυρίσματα, περιμένω το καινούργιο firmware να τον ...φορμάρω...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Mede8er - The Greatest Show on Earth

:626::626::626::626:

Αντε γιατι εκανα την ....μπιπ... να μην φορμάρω τον εσωτερικό δίσκο, πρίν να κάνω αναβάθμιση και επειδή βαριέμαι να κάνω ...πισωγυρίσματα, περιμένω το καινούργιο firmware να τον ...φορμάρω...
Υπομονη...

Reaction score
0
Μπαινω να ριξω τις καλησπερες μου και τις ευχες μου λιγο ετεροχρονισμενα ελεω μετακομισης:102:Βλεπω οτι η παρεα μεγαλωνει και μαλιστα με εκλεκτα μελη και χαιρομαι..Περιμενω και γω με ανυπομονησια το καινουργιο fm..απο οτι εχω δει απο τις εικονες μου αρεσει παρα πολυ..ειδικα στη μουσικη με τα εξωφυλλα και γενικα η εμφανιση του πιστευω θα γινει ακομα καλυτερη..Να ρωτησω και κατι..Εχω το mede8er με ενα εσωτερικο 1ΤΒ που πηρα απο τον αποστολη και ενα εξωτερικο WD my book 750GB..Για τον εσωτερικο δε το συζηταμε ολα μια χαρα γρηγορος κτλ.Με τον εξωτερικο σε ταινιες avi κολλαει οταν αρχιζει για 4 5 sec.και μου βγαζει ενα μυνημα unknown start code..μετα παιζει μια χαρα..οπως και στη μουσικη κανει κατι περιεργους θορηβους οταν τελειωνει το ενα κομματι και αρχιζει το αλλο..απο ενα USB που εχω 8GB ολα μια χαρα..λογικα εχει προβλημα ο εξωτερικος..Λετε με κανα format να στρωσει?Το εχει παθει κανας αλλος?
Υ.Γ.Σορρυ για το σεντονι..

Reaction score
1.458

Είναι παλιός ο δίσκος?γιατί αν σου κάνει θορύβους μάλλον κάτι δεν πάει καλά!Μήπως είναι στα τελευταία του!Κάνε ένα backup και κάντου format πάλι καλού κακού.Αν με το νέο format συνεχίζει ο θόρυβος πάει να πει ότι δεν έχει πολύ ζωή ακόμη.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

κανε ενα ελεγχο στο εξωτερικό σου δίσκο με checkdisk των windows και μετά εαν σου δείξει πρόβλημα , ρίξτου ενα format και μάλιστα όχι το γρήγορο...

Κατεβασε και κανα Disk utility για να το ελεγξεις καλύτερα....

Reaction score
32
Εχω ενα μουσικό αρχείο με επέκταση ονόματος .ape (δηλαδή το ονομα του αρχείου ειναι "classical.ape"), το αρχείο παιζει σαν μουσικό αρχείο στα PC αλλά ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ στον Mede8er !!!!! Αν γνωρίζει καποιος κάτι ας μας ενημερώσει.

Reaction score
1.458

Δεν παίζει στο mede8er τέτοιο αρχείο,απ'όσο ξέρω.Δοκίμασε με κάποιο πρόγραμμα (όπως το mediamonkey) να το μετατρέψεις σε flac.

Reaction score
1.458

Ενας πολύ δυνατός UPnP media server που κατέβασα πριν από λίγο και παίζω μαζί του τώρα,με το mede8er είναι ο Ps3mediaserver και εκτός του ότι είναι free,είναι για mac,windows & linux systems.Το μεγάλο ατού που έχει είναι ότι υποστηρίζει εξωτερικούς υπότιτλους.Ολη η δουλειά γίνεται με τον MEncoder που έχει ενσωματωμένο.Στις ρυθμίσεις transcoder,κλικ εκεί που λέει MEncoder και επιλέξτε στους υπότιτλους cp1253 για ελληνικούς υπότιτλους (το 90% και πλέον των ελληνικών υποτίτλων έχει αυτή την κωδικοποίηση).
Αφού εγκαταστήσετε το πρόγραμμα στον υπολογιστή σας,στο mede8er συνδέεστε στο UPnP.Ανοίγετε το ps3mediaserver στον υπολογιστή σας και θα εντοπίσει κάποιο popcorn hour που για μας είναι ο mede8er.Στη συνέχεια return με το remote του mede8er και ξανά σύνδεση UPnP.
Θα μπορείτε πλέον να δείτε τα αρχεία video,music,photos που έχετε ορίσει στα settings του προγράμματος να μοιράζονται!

Πιθανόν να παίζει κατευθείαν έτσι και αρχεία .api που ζήτησε ο alambi παραπάνω,δεν ξέρω γιατί δεν έχω τέτοια αρχεία!

Το interface του είναι λίγο...άγριο,άσχημο αλλά κάνει πολύ καλά τη δουλειά του.Σε mac δουλεύει άψογα πάντως :444:

Reaction score
1

Εγώ δουλεύω με τον ps3 mediaserver και τα dune, 5090Η & oppo. Αν εξαιρέσει κανείς ότι σε ματρόσκες 1080p με υψηλό bitrate κάνει σπασίματα στην αναπαραγωγή τους, κατά τα άλλα είναι άψογος.

Reaction score
1.458

Εμένα πάντως με το dune που το δοκίμασα μου έκανε πολλά σπασίματα σε sd αρχεία divx και το παράτησα αμέσως.Αντίθετα με το mede8er μου τα παίζει όλα νεράκι!

Reaction score
0
Να πω και γω οτι μετα το format ολα ενταξει με τον εξωτερικο:109:Αντε να βγει και το καινουργιο fw να δουμε τι θα δουμε!!!!

Reaction score
10
Εχω ενα μουσικό αρχείο με επέκταση ονόματος .ape (δηλαδή το ονομα του αρχείου ειναι "classical.ape"), το αρχείο παιζει σαν μουσικό αρχείο στα PC αλλά ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ στον Mede8er !!!!! Αν γνωρίζει καποιος κάτι ας μας ενημερώσει.
Δεν θυμασαι...εχεις ξαναρωτησει περι ape και σου εχω απαντησει...
Link.....

Το pc σου το διαβαζει γιατι ειναι pc.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Το δικό μου δικτυακό setup είναι:

1x Windows Home Server PP3 σε P4/3,6Ghz,2GB RAM (δεν παίρνει αλλο), 3TB HDD (θα προσθέσω και άλλα...),
2x σταθερά PC Core2duo quad,
1x HTPC core2duo,
2x WiFi (1 router, ενα Access point),
1x Mede8ter MED 500x,
2x PS3,
2x Xbox360,
1x Nintendo Wii,
1x Ellion MR-3100E,
1X Dreambox 8000 HD,
1x AzboxHD Elite,
1x QBoxHD,
1x SpiderBox 9000HD...
1x Εκτυπωτη, πολυμηχάνημα Laser color

να θυμηθώ έχω τίποτα άλλο επάνω στο δίκτυο ...???:109:

οχι αυτά... Απλώς όλα τα Hub δεν είναι 1Gb switch, παρα μόνο τα 2 απο τα 4... Θα τα αλλάξω όλα με 1 Gbps όμως...:126:

Πάντως παίζουν όλα μια χαρά μεταξύ τους και όλα βλέπουν τον Windows Home Server κανονικότατα....
παίζουν όλες τις ταινίες χωρίς πρόβλημα ακόμη και τις HD, όχι όμως ολοι ταυτόχρονα γιατι δεν φτάνει το bandwidth και η ισχύς του server...
Οταν θα βάλω οπτική ίνα και βαρβάτο server...:126:

Πάντως την πιο άμεση και γρήγορη σύνδεση μετά τα PC, το έχει το Medie8tor, με εχει εξυπηρετήσει πάρα πολύ και το έχω σαν κύριο player στο σαλόνι... Βεβαια με εξωτερικό δίσκο 1TB USB και δικτυακά, λόγω του εσωτερικού δίσκου που δεν κάνει format με την υπάρχουσα εκδοση και δεν τον χρησιμοποιώ...
Πάντως εντύπωση μου έκανε η μεταφορά και αντιγραφή αρχείων απο οποιοδήποτε σημείο σε οποιοδήποτε....πολύ γρήγορα και χωρίς απώλειες.

Περιμένω την νέα εκδοση για περισσότερη απόλαυση.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.826
Members
38.503
Νεότερο μέλος
Panagiotis Pou