Mede8er - The Greatest Show on Earth

Reaction score
1
Απάντηση: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Το πρώτο που δοκίμασα ήταν φίλε madPax δεν γίνεται, επισημαίνω όμως ότι λειτουργούσε στην 3.04...
Την επιλογή 1080p 24hz την έχεις στο on από το setup του med έτσι ; Γιατί μετά το update χάνονται οι ρυθμίσεις και πρέπει να τις ξαναβάλεις από την αρχή...δεν ξέρω τι άλλο να σου πω...

Reaction score
0

Την επιλογή 1080p 24hz την έχεις στο on από το setup του med έτσι ; Γιατί μετά το update χάνονται οι ρυθμίσεις και πρέπει να τις ξαναβάλεις από την αρχή...δεν ξέρω τι άλλο να σου πω...
Καρφωτό εκεί είναι madPax και πριν και μετά, μπορώ να ζήσω και μ'αυτό όμως, μέχρι το επόμενο update...:137:

Reaction score
1

...μπορώ να ζήσω και μ'αυτό όμως, μέχρι το επόμενο update...:137:

Μ' αρέσεις :137::126: !

Βέβαια δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σου το κάνει...αν δοκίμαζες και κάποιο άλλο καλώδιο HDMI ; Σημείωση...δεν έχω το δικό του καλώδιο επάνω αλλά ένα άλλο της CA και το σήμα του πάει στον ενισχυτή και από εκεί στην τηλεόραση...επάνω στην τηλεοράση μόνο του δεν το έχω βάλει.

Reaction score
0

Μπορεί να είναι αυτή η διαφορά μας...

Εγώ χρησιμοποιώ το δικό του πάνω στην τηλεόραση και οπτική στον ενισχυτή (και φυσικά έχω περάσει το noHD)...

Αλλά αυτό δεν τον έκανε στην 3.04 λογικά θα πρέπει να διορθωθεί...

Reaction score
0
Απάντηση: Δοκιμή του Mede8er MED400X

Budda, θα μας τρελάνεις, κάτι δεν πάει καλά την 50άρα 650 έχω και το μηχανάκι βγάζει μάτια...

Δηλαδή για να ξέρουμε και τι λέμε η συγκεκριμένη TV διαβάζει ματρόσκες, το αρχείο το δοκιμάσατε στην TV και μετά με το med και το med έπαιζε χειρότερα??
Δεν θελω να τρελανω κανενα ,οτι βλεπω λεω ,και το συζητησα και με τον Αντωνη ,ιδιο αρχειο που σε φτηνοτερο μηχανακι το βλεπω HD με το 500αρι δεν... καμμια σχεση ,αν εχω συνελθει απο τον πυρετο αυριο θα παρω το φθηνο παραμασχαλα και θα παω στον Αντωνη για επιτοπου συγκριση / γνωματευση.
Οψομεθα

Reaction score
0

To ''θα μας τρελάνεις'' το είπα χαρητολογώντας, εξηγούμαι για να μην παρεξηγηθώ από την όλη ιστορία αν μη τι άλλο δεν έχω κανένα απολύτως συμφέρον...
Ματρόσκα που την έβλεπα από ενσωματομένο media της tv στο med απλά τα σπάει...
Bluray θέαση από το ps3 στο med πέφτουν σαγόνια...

Αναμένω/νουμε τη σύγκριση...

Reaction score
207
Απάντηση: Δοκιμή του Mede8er MED400X

Δεν θελω να τρελανω κανενα ,οτι βλεπω λεω ,και το συζητησα και με τον Αντωνη ,ιδιο αρχειο που σε φτηνοτερο μηχανακι το βλεπω HD με το 500αρι δεν... καμμια σχεση ,αν εχω συνελθει απο τον πυρετο αυριο θα παρω το φθηνο παραμασχαλα και θα παω στον Αντωνη για επιτοπου συγκριση / γνωματευση.
Οψομεθα
Γιατί να έρθεις για να μας κολλήσεις;
Γίνε καλά και έλα να κρεμάσουμε τον προβολέα πρώτα κι μετά κάνουμε ότι θες.:138:

Reaction score
1.458

Ειδικά με το τελευταίο firmware v4.0 η εικόνα στα Mede8er έχει φτιάξει πάρα πολύ.Δεν είναι τυχαίο ότι στο mpcclub,το Mede8er Med500X εδώ και μήνες είναι προτεινόμενο ως καλύτερη αγορά απ'όσα players έχουν realtek chipset.

Reaction score
0

Ειδικά με το τελευταίο firmware v4.0 η εικόνα στα Mede8er έχει φτιάξει πάρα πολύ.Δεν είναι τυχαίο ότι στο mpcclub,το Mede8er Med500X εδώ και μήνες είναι προτεινόμενο ως καλύτερη αγορά απ'όσα players έχουν realtek chipset.
Για να λες οτι εχει φτιαξει με το τελευταιο φιρμγουερ ετσι θα ειναι ,αντιλαμβανομαι οτι καποιο θεμα δηλαδη ειχε με την εικονα του για να λες οτι εφτιαξε .Τωρα για το chipset realtek κρατω επιφυλαξεις οσν αφορα το θεμα εικονα ,το "φτηνο" που σου λεω φοραει Sigma Designs SMP-8655 chip clocked at 500mhz και εχει εμφανως καλυτερη εικονα ΔΕΝ εχει βεβαια την ανεση στο passthrough AUDIO HD FORMAT που εχει το 500αρι ,τελικα ειναι δυσκολο να τα πετυχεις ολα σε ενα και σε καλη τιμη ,καπου θα πρεπει να συμβιβαστεις

Reaction score
0

Κάτι άλλο που παρατήρησα είναι αφού έφτιαξα δύο ματρόσκες, το πρόγραμμα που έκανε μετατροπή έβγαλε τους υπότιτλους με κατάληξη .sub όταν έχουμε αρχείο με .sub ενώ τους βλέπει κανονικά δεν μπορείς να τους πειράξεις ενώ κάνεις θέαση από το med, για να τους πειράξεις (μεγάλωμα, μετακίνηση, αλλαγή χρώματος) πρέπει να τους μετατρέψεις σε .srt...

Reaction score
10
Απο χτες εχουμε νεο firmware v.4.0.1 και για τα 2 player, για τεστ.

Σε λιγο καιρο, αφου γινουν τα απαραιτητα, θα ειναι διαθεσιμα.

Reaction score
110

Καλησπερίζω τον Twin Απόστολο. Είμαι κι εγώ με τα twins, ξέρεις εσύ.
Ερώτηση:
Με το νέο firmware v.4.0.1, λύνεται το πρόβλημα του Βootloader 0000.0202.1026L ή θα χρειαστεί να περάσουμε την v.4beta5 και πάλι;

Ευχαριστώ.

Reaction score
10
Μην αγχωνεστε. Το προβλημα με το 26L δημιουργηθηκε γιατι μια παρτιδα εφυγε απο το εργοστασιο με αυτο εγκατεστημενο.
Οι νεες εκδοσεις δεν θα χρειαζονται πισω-γυρισμα.

Δυο πραγματα :
1. οσοι εχετε 400αρια η 500αρια με το 26L, πρεπει να περασετε ξανα το 4beta5 και καπακι το 4.0 και τελος μια για παντα.

2. Για λιγο καιρο θα ελεγχω τα μηχανηματα και θα σας κανω εγω το update κατα την αγορα, να φυγετε με ετοιμοπολεμο μηχανημα.

Ξαναγραφω με λιγα και απλα λογια τη διαδικασια της αναβαθμισης.
1. στικακι φρεσκοφορμαρισμενο FAT32
2. βαζουμε στο στικ το αρχειο .img του firmware 4beta5

παμε στο player ( ισχυει και για τα 2 ) το οποιο να ειναι συνδεδεμενο με τη τηλεοραση με το HDMI ωστε να βλεπουμε τι κανουμε.
1. βγαζουμε το καλωδιο τροφοδοσιας απο πισω
2. βαζουμε το στικακι
3. βαζουμε το καλωδιο τροφοδοσιας
4. παταμε και κραταμε πατημενο το ON για λιγα δευτερολεπτα, μεχρι να δουμε το φωτακι του player να αλλαζει χρωμα, το στικακι να δουλευει και στην οθονη το σημα του med
5. ξεκιναει η εγκατασταση και δεν κανουμε τιποτα μεχρι να ολοκληρωθει.
6. οταν τελειωσει το player κανει μονο του re-boot και μας βγαζει στη βασικη οθονη του setup
7. κανουμε τις 3 πρωτες επιλογες που μας ζητα και μετα κλεινουμε το player, βγαζουμε το καλωδιο τροφοδοσιας και .....

Παμε πισω, ξανα-φορμαρουμε το στικακι, βαζουμε την εκδοση 4 και επαναλαμβανουμε τα βηματα 1...7.

8. ανοιγουμε το player, κανουμε τις ρυθμισεις μας και αυτο ηταν.

Σχετικα με το πια απο τις δυο εκδοσεις firmware που εχουμε να επιλεξουμε.
- Αν θα συνδεθουμε μονο σε τηλεοραση δεν εχει σημασια πιο θα διαλεξουμε.
- Αν συνδεθουμε με ενισχυτη ικανο να παιξει τα HD audio formats φυσικα μεσω HDMI , διαλεγουμε την εκδοση για HD.
Στη περιπτωση αυτη βαζουμε το HDMI pass-through.
Σημειωση : με τη παραπανω επιλογη δε σημαινει οτι καταργουνται οι αλλες ψηφιακες εξοδοι. Δουλευουν κανονικοτατα. Ετσι λοιπον μπορουμε να εχουμε και ψηφιακο καλωδιο συνδεδεμενο για τα φλακια αμα θελουμε, οπως και stereo RCA.
- Αν ο ενισχυτης μας δεν εχει HDMI θα συνδεθουμε με coax / optical για να παρουμε τα κλασσικα DD / DTS.
Στη περιπτωση αυτη βαζουμε το SPDIF pass-through.

Το θεμα με τα 24Hz : Κατ αρχην πιστευω οτι η επιλογη HDMI auto ειναι η πιο καλη. Δεν γινεται system conversion και γλυτωνουμε απο τυχον σπασιματα που μπορει να υπαρξουν.
Το 24Hz , ακομα παρουσιαζει προβληματα συμβατοτητας μεταξυ των συσκευων. Απο τη μαμα ερχεται OFF, δοκιμαστε το ομως και στις 2 επιλογες και κρινετε μονοι σας πια εικονα ειναι πιο ομαλη.
Αν η τηλεοραση η ο προβολεας δεν υποστηριζει 24Hz μην το προσπαθησετε δεν θα εχει καλο αποτελεσμα.

Volume : απο τη μαμα ειναι στη μεση περιπου. Βαλτε το στο max και ρυθμιστε την ενταση απο την τηλεοραση η τον ενισχυτη.

Καλωδιο USB : σημερα δοκιμασα και αλλα καλωδια εκτος απο το δικο του, για να δω αν ελυνε καποια προβληματα με σπασιματα στην εκινηση της ταινιας. Δεν τα ελυσε τελειως αλλα ειχε αισθητη διαφορα. Εδω βεβαια παιζει ρολο και ο δισκος, ποσο γρηγορα θα ανταποκριθει.
Γιαυτο ενας δισκος AV μπορει να δωσει καλυτερα αποτελεσματα στη συγκεκριμενη χρηση, απο εναν σουπερ γρηγορο μαυρο πχ που ειναι για χρηση desktop.

Reaction score
73

Eπιτρεψτε μου μια απλη ερωτηση....
Ενα αρχείο ISO απο rip BLU-RAY θα το διαβασει ...? θα μπορεις να επιλεξεις υποτιτλους τους Ελληνικους που εχει
μεσα το BR δισκακι..? Ευχαριστω προκαταβολικά.... :109:

Reaction score
1.458

Eπιτρεψτε μου μια απλη ερωτηση....
Ενα αρχείο ISO απο rip BLU-RAY θα το διαβασει ...? θα μπορεις να επιλεξεις υποτιτλους τους Ελληνικους που εχει
μεσα το BR δισκακι..? Ευχαριστω προκαταβολικά.... :109:
Ναι!

Reaction score
10
Μικρης διαρκειας ελλειψη στα MED500X και MED10WF.
Αναμενονται το πρωτο 10ημερο του Μαρτιου.

MED400X διαθεσιμο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.275
Members
38.439
Νεότερο μέλος
Thodoras4