Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
και τι δηλαδή είναι καλή τιμή? Στο net υπάρχει αρκετά πιο φτηνή...Μολις επεστρεψα απο media markt.
37pf9830 3900Ευρωπουλακια cach θελουν τα γερμανα.
Για την 42αρα δε μονο 6500 η κατι τετοιο !
Σε αλλα μοντελακια υπαρχουν βεβαια κραχτες..
Ελα Αλεκο, ειπες τιποτα;
Αν το Technikdirect είναι ακριβό ποιό είναι το φθηνό?Επιθετική σημαίνει οτι θα πουλάει την 32 PF 9830 γύρω στα 2200-2300 €...
Ο Αλέκος είναι από τα ακριβότερα μαγαζιά.
Το Technikdirect επίσης από τα ακριβότερα internetoμαγαζα.
Υπάρχουν διαφορές από site σε site.antonis72 πιο αλλο θεωρεις φθηνοτερο του Technikdirect ?
διοτι εγω οσες φορες εχω κοιταξει τιμες παντα εκει καταληγω στις φθηνοτερες![]()
Δεν μ'αρέσει να είμαι ο προάγγελος κακών ειδήσεων, ούτε ο συνήγορος του διαβόλου...αλλά "τα έλεγα εγώ"...έχω θητεύσει σε πιο ώριμες αγορές, και έχω δει πολλά, αλλά μαγαζί πραγματικό φθηνότερο από internetικά, δεν έχω δει, και ούτε πρόκειται...μην ξεχνάμε ότι μαγαζιά τύπου e-shop.gr, στο εξωτερικό κάνουν ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΖΙΡΟ από τα τύπου "Dixons" κλπ...έχω αρκετά παραδείγματα.Πάντως όπου ακούς πολλά, κράτα μικρό καλάθι...δεν νομίζω ότι θα είναι σημαντικά φθηνότερα, ίσως βάλει κάποιες τρανταχτές προσφορές για να τραβήξει τον κόσμο στις αρχές. Δεν έχει ανάγκη να είναι π.χ. 25% φθηνότερο, αφού αργά ή γρήγορα θα τα κάνει πλακάκια με τους υπόλοιπους και θα έχουν ψιλοδιαφορές...Και σίγουρα δεν θα είναι φθηνότερο από internet, ξέρετε τι ενοίκιο έχει το μαγαζί στην Κηφισσίας;;![]()
Ακριβως την ιδια λογικη - πολιτική με το Praktiker.Παιδιά καλημέρα. Πήγα mediamarkt, είδα, απογοητεύτηκα! Οι καλές τιμές δεν υπάρχουν εδώ. Εκτός από τους κράχτες στο εντυπάκι που απλά "τρώγονται" τα υπόλοιπα είναι ακριβά για αυτό που περιμέναμε και αυτό που διαφήμιζε. Τηλεοράσεις, projectors, home theater, ηχεία, ενισχυτές κλπ. Αυτά είδα τουλάχιστον. Υπάρχουν κάποιες μάρκες που δεν τις ξέρουμε, είναι σε ψιλοκαλές τιμούλες, όμως τίποτα το ιδιαίτερο. Α! Είδα μια ηλεκτρική σκούπα για το σπίτι με 18 euro!! Μάλλον για κάτι τέτοια αξίζει!
Καλές θεάσεις και περιμένουμε τις εντυπώσεις σου!Τελικα δεν αξιζε ο κοπος που περιμενα το grand opening του Media Markt μιας και απο τιβι δεν ειχε τιποτα το ιδιατερο να μας δειξει ασε δε τις τιμες...
Η πλακα ειναι οτι την Pioneer 435 την ειχαν οσο ο Κωτσοβολος 5,000 κατι ε.
Τελικα με αναγκασανε να παραγγειλω την 436xde απο technkdirect που απο σημερα την εχει σε στοκ για 3,195ε συν 22ε μεταφορικα. Η εγγυση ειναι πανευρωπαικη απο Pioneer. Την αλλη εβδομαδα με το καλο θα την εχω....ουφ επιτελους μετα απο σχεδον 2 μηνες ερευνας τα καταφερα και αποφασισα.........
πιο καταστημα ειναι αυτο?Δεν ξέρω τι τιμές έχει το technidirect αλλά για δείτε τιμές από ελληνικό ιντερνετικό κατάστημα
Αυτά
Μηπως διαλεξες το χειροτερο καταστημα που βρηκες;Δεν ξέρω τι τιμές έχει το technidirect αλλά για δείτε τιμές από ελληνικό ιντερνετικό κατάστημα
SONY KLV-V40A10 EUR 3.450
Το κατάστημα είναι στη ΛΑΡΙΣΑ, είναι εγγυημένο, ένας φίλος από εδώ μέσα που μένει εκεί έχει ψωνίσει πολλές φορές και έχει μείνει ικανοποιημένος και για του λόγου το αληθέςVG @ Fri 25 Nov said:Μηπως διαλεξες το χειροτερο καταστημα που βρηκες;Δεν ξέρω τι τιμές έχει το technidirect αλλά για δείτε τιμές από ελληνικό ιντερνετικό κατάστημα
SONY KLV-V40A10 EUR 3.450
Εγω αγορασα αυτη την τηλεόραση απο ελληνικο καταστημα με 2.349 (χωρις μεταφορικα) , τα υπόλοιπα την εχουν 2.700 με 2.900.