media markt ποτε με το καλο?

Reaction score
4
Μολις επεστρεψα απο media markt.
37pf9830 3900Ευρωπουλακια cach θελουν τα γερμανα.
Για την 42αρα δε μονο 6500 η κατι τετοιο !
Σε αλλα μοντελακια υπαρχουν βεβαια κραχτες..

Ελα Αλεκο, ειπες τιποτα;

Reaction score
41
Μολις επεστρεψα απο media markt.
37pf9830 3900Ευρωπουλακια cach θελουν τα γερμανα.
Για την 42αρα δε μονο 6500 η κατι τετοιο !
Σε αλλα μοντελακια υπαρχουν βεβαια κραχτες..

Ελα Αλεκο, ειπες τιποτα;
και τι δηλαδή είναι καλή τιμή? Στο net υπάρχει αρκετά πιο φτηνή...

Reaction score
0
Παιδιά καλημέρα. Πήγα mediamarkt, είδα, απογοητεύτηκα! Οι καλές τιμές δεν υπάρχουν εδώ. Εκτός από τους κράχτες στο εντυπάκι που απλά "τρώγονται" τα υπόλοιπα είναι ακριβά για αυτό που περιμέναμε και αυτό που διαφήμιζε. Τηλεοράσεις, projectors, home theater, ηχεία, ενισχυτές κλπ. Αυτά είδα τουλάχιστον. Υπάρχουν κάποιες μάρκες που δεν τις ξέρουμε, είναι σε ψιλοκαλές τιμούλες, όμως τίποτα το ιδιαίτερο. Α! Είδα μια ηλεκτρική σκούπα για το σπίτι με 18 euro!! Μάλλον για κάτι τέτοια αξίζει!

Reaction score
4
Συμφωνω με τον geoaspo, οι τυποι δουλευουν με κραχτες, κατα τα αλλα...μαλλον ηρθε και η δικια τους ωρα ! (Ιντερνετ και παλι ιντερνετ shopping..)

Reaction score
0
Απο ποικιλία τουλάχιστον, δεν μπορώ να πω, έχει τα πάντα και από ότι είδα σε στοκ. Από πωλητές δεν μπορώ να έχω άποψη γιατί δεν ρώτησα κανέναν. Ο χώρος είναι άπειρος, με 2 υπόγεια parking. Επίσης αγοράζουν από τις εδώ αντιπροσωπείες και όχι από το εργοστάσιο κατευθείαν, άρα και οι τιμές όπως καταλαβαίνετε είναι...οι ίδιες!!!!

Reaction score
0
Επιθετική σημαίνει οτι θα πουλάει την 32 PF 9830 γύρω στα 2200-2300 €...

Ο Αλέκος είναι από τα ακριβότερα μαγαζιά.
Το Technikdirect επίσης από τα ακριβότερα internetoμαγαζα.
Αν το Technikdirect είναι ακριβό ποιό είναι το φθηνό?

Επίσης θα διαφωνήσω με την λογική "αν είναι μέχρι 10% φθηνότερο θα προτιμήσω το ελληνικό μαγαζί"

Γιατί ρε παιδιά ??

Πρώτον ποιό ξερουμε πλέον ότι είναι ελληνικό? εδώ εχουμε χάσει την μπάλλα. Αγοράζει ο ενας τον άλλον καθε μήνα!!!

Και δευτερον δεν μπορω να καταλάβω γιατί πρέπει να πλήρώσω 2050 ευρώ για το PANASONIC ΑΕ900 σε γνωστό μαγαζί όταν σε όλο το ιντερνετ (pixmania , Technikdirect ) τον βρισκω με 1680 ευρώ αντε και καμμια 20αριά για τα μεταφορικά?

ΓΙΑΤΙ ??????

Reaction score
86
antonis72 πιο αλλο θεωρεις φθηνοτερο του Technikdirect ?
διοτι εγω οσες φορες εχω κοιταξει τιμες παντα εκει καταληγω στις φθηνοτερες :)

Reaction score
41
antonis72 πιο αλλο θεωρεις φθηνοτερο του Technikdirect ?
διοτι εγω οσες φορες εχω κοιταξει τιμες παντα εκει καταληγω στις φθηνοτερες :)
Υπάρχουν διαφορές από site σε site.
Ρίξε μια ματιά στο www.idealo.de και θα καταλάβεις. Τουλάχιστον στα μοντέλα που ψάχνω εγώ δεν είναι και το φτηνότερο το technikdirect αλλά έχει το προνόμιο του οτι είναι γνωστό. (κάτι σαν το amazon).

Reaction score
5
Πάντως όπου ακούς πολλά, κράτα μικρό καλάθι...δεν νομίζω ότι θα είναι σημαντικά φθηνότερα, ίσως βάλει κάποιες τρανταχτές προσφορές για να τραβήξει τον κόσμο στις αρχές. Δεν έχει ανάγκη να είναι π.χ. 25% φθηνότερο, αφού αργά ή γρήγορα θα τα κάνει πλακάκια με τους υπόλοιπους και θα έχουν ψιλοδιαφορές...Και σίγουρα δεν θα είναι φθηνότερο από internet, ξέρετε τι ενοίκιο έχει το μαγαζί στην Κηφισσίας;; ;)
Δεν μ'αρέσει να είμαι ο προάγγελος κακών ειδήσεων, ούτε ο συνήγορος του διαβόλου...αλλά "τα έλεγα εγώ"...έχω θητεύσει σε πιο ώριμες αγορές, και έχω δει πολλά, αλλά μαγαζί πραγματικό φθηνότερο από internetικά, δεν έχω δει, και ούτε πρόκειται...μην ξεχνάμε ότι μαγαζιά τύπου e-shop.gr, στο εξωτερικό κάνουν ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΖΙΡΟ από τα τύπου "Dixons" κλπ...έχω αρκετά παραδείγματα.
Το ότι το Media Markt είναι φθηνότερο στη Γερμανία από ότι ελληνικά μαγαζιά ηλεκτρονικών, απλά σημαίνει ότι η Γερμανική αγορά είναι πιο ανταγωνιστική και ωφελείται από economies of scale. Μόλις μάθουμε και εδώ να είμαστε σωστοί καταναλωτές, θα πέσουν και εδώ οι τιμές...

Reaction score
6
Παιδιά καλημέρα. Πήγα mediamarkt, είδα, απογοητεύτηκα! Οι καλές τιμές δεν υπάρχουν εδώ. Εκτός από τους κράχτες στο εντυπάκι που απλά "τρώγονται" τα υπόλοιπα είναι ακριβά για αυτό που περιμέναμε και αυτό που διαφήμιζε. Τηλεοράσεις, projectors, home theater, ηχεία, ενισχυτές κλπ. Αυτά είδα τουλάχιστον. Υπάρχουν κάποιες μάρκες που δεν τις ξέρουμε, είναι σε ψιλοκαλές τιμούλες, όμως τίποτα το ιδιαίτερο. Α! Είδα μια ηλεκτρική σκούπα για το σπίτι με 18 euro!! Μάλλον για κάτι τέτοια αξίζει!
Ακριβως την ιδια λογικη - πολιτική με το Praktiker.
Δεν ειναι τυχαιο αυτο.
Ανηκουν στον ιδιο ομιλο (Metro)

Reaction score
0
Τελικα δεν αξιζε ο κοπος που περιμενα το grand opening του Media Markt μιας και απο τιβι δεν ειχε τιποτα το ιδιατερο να μας δειξει ασε δε τις τιμες...
Η πλακα ειναι οτι την Pioneer 435 την ειχαν οσο ο Κωτσοβολος 5,000 κατι ε.
Τελικα με αναγκασανε να παραγγειλω την 436xde απο technkdirect που απο σημερα την εχει σε στοκ για 3,195ε συν 22ε μεταφορικα. Η εγγυση ειναι πανευρωπαικη απο Pioneer. Την αλλη εβδομαδα με το καλο θα την εχω....ουφ επιτελους μετα απο σχεδον 2 μηνες ερευνας τα καταφερα και αποφασισα.........

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Τελικα δεν αξιζε ο κοπος που περιμενα το grand opening του Media Markt μιας και απο τιβι δεν ειχε τιποτα το ιδιατερο να μας δειξει ασε δε τις τιμες...
Η πλακα ειναι οτι την Pioneer 435 την ειχαν οσο ο Κωτσοβολος 5,000 κατι ε.
Τελικα με αναγκασανε να παραγγειλω την 436xde απο technkdirect που απο σημερα την εχει σε στοκ για 3,195ε συν 22ε μεταφορικα. Η εγγυση ειναι πανευρωπαικη απο Pioneer. Την αλλη εβδομαδα με το καλο θα την εχω....ουφ επιτελους μετα απο σχεδον 2 μηνες ερευνας τα καταφερα και αποφασισα.........
Καλές θεάσεις και περιμένουμε τις εντυπώσεις σου!

Reaction score
0
Δεν ξέρω τι τιμές έχει το technidirect αλλά για δείτε τιμές από ελληνικό ιντερνετικό κατάστημα

SONY KLV-V40A10 EUR 3.450
SONY KLV-V32A10 EUR 1.615
PHILIPS 37PF9830 EUR 3.495
PHILIPS 32PF9830 EUR 2.999
PHILIPS 32PF9966 EUR 2.109
HITACHI 32LD7200 EUR 2.033
TOSHIBA 32WL56G EUR 1.379

Αυτά

VG

Reaction score
0
Δεν ξέρω τι τιμές έχει το technidirect αλλά για δείτε τιμές από ελληνικό ιντερνετικό κατάστημα

Μηπως διαλεξες το χειροτερο καταστημα που βρηκες;

Εγω αγορασα αυτη την τηλεόραση απο ελληνικο καταστημα με 2.349 (χωρις μεταφορικα) , τα υπόλοιπα την εχουν 2.700 με 2.900.

Reaction score
0
VG @ Fri 25 Nov said:

Μηπως διαλεξες το χειροτερο καταστημα που βρηκες;

Εγω αγορασα αυτη την τηλεόραση απο ελληνικο καταστημα με 2.349 (χωρις μεταφορικα) , τα υπόλοιπα την εχουν 2.700 με 2.900.
Το κατάστημα είναι στη ΛΑΡΙΣΑ, είναι εγγυημένο, ένας φίλος από εδώ μέσα που μένει εκεί έχει ψωνίσει πολλές φορές και έχει μείνει ικανοποιημένος και για του λόγου το αληθές

www.electroptica.gr

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.752
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88