MEGA Συγκριτικό δορυφορικών, επίγειων δεκτών και media players... Είναι Γεγονός...

Status
Not open for further replies.
Reaction score
7.593
Re: Απάντηση: MEGA Συγκριτικό δορυφορικών, επίγειων δεκτών και media players... Είναι

nakata θα σου στειλουμε σε video το event αν δεν ερθεις.
Eυχαριστω, γιατι εκτος απο το να παρω αδεια απο την δουλεια εχω και την κυρια πρωθυπουργο που αντιστέκεται σθεναρα γιατι λεει ακουσον-ακουσον οτι καθε φορα που κατεβαινω στην Αθηνα γυρναω με κανα-δυο νεους δεκτες στο σπιτι!! ποιος εγω? που εχω 8 οόκληρους μηνες να παρω καινουργιο δεκτη:109::107:

Reaction score
40
Απάντηση: MEGA Συγκριτικό δορυφορικών, επίγειων δεκτών και media players... Είναι Γεγ

Πάνο τα συγχαρητήριά μου πολύ σπουδαίο γεγονός πραγματικά!!!! :107:Ελπίζω να προλάβω να την παρακολουθήσω μέσω Ιnterner γιατί σίγουρα δεν θα μπορούσα να έρθω από κοντά.. (βλέπε εργασία)

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: MEGA Συγκριτικό δορυφορικών, επίγειων δεκτών και media players... Είναι Γεγ

Ευχαριστώ παιδιά για τα καλά σας λόγια, οι συμμετοχές μέχρι τώρα....:102:

1. nkaral
2. Χρήστος Ακρατόπουλος
3. CRISS

Αναμονή

1. Nakata

Επίσης παρόντες θα είναι και αρκετοί Συντονιστές του AVSite και επίσης θα υπάρχει η ...ισχυρή παρουσία του Αντρέα Καφάτου...:109:

Αλλα 17 άτομα μπορούν να συμμετάσχουν με την παρουσία τους.
Επίσης τα μέλη που μου έχουν στείλει e-mail για την συμμετοχή τους θα ήθελα να το επικυρώσουν και εδώ...

Keep Walking...

Reaction score
13

Εκτός απροόπτου θα είμαι και εγώ παρόν.

Reaction score
0
Re: MEGA Συγκριτικό δορυφορικών, επίγειων δεκτών και media players... Είναι Γεγονός..

Αν και σας διαβάζω αρκετά συχνά είναι η πρώτη φορά που γράφω.Θα ήθελα να έρθω πιο πολύ να σας γνωρίσω και να τα πούμε από κοντά μιας και παρόντες θα είναι αρκετοί συντονιστές του Av Site.Αλλά εμείς που ζούμε στην επαρχία για μεσοβδόμαδα είναι λίγο δύσκολο.Δεν πειράζει την επόμενη φορά από κοντά,για την ώρα μέσω Internet και streaming.Μπράβο!!συνεχίστε την προσπάθεια που κάνετε και για μας που οι γνώσεις μας πάνω σε θέματα ήχου - εικόνας είναι ακόμη περιορισμένες.

Reaction score
4

Απογευμα 17:00 .... με 20τόσους δέκτες???
χμμμμ μήπως είναι πολύ αισιόδοξο? μήπως δεν θα φτάσει η ώρα ούτε για τους μισούς?

Καλύτερα δεν ήταν μια πρωινή ώρα? νωρίς-νωρίς με την αυγή? για να υπάρχουν και παράλληλη προβολή κάποιων που ενδεχομένως να ξεχωρίζουν με την εικόνα τους ώστε να υπάρχει η άμεση σύγκριση?

Εγώ θα σας παρακολουθήσω μακρόθεν πάντως! Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια!

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Νίκο ο κόσμος δουλεύει, οπότε γιαυτο επιλέχθηκε η 17:00.
Η όλη διαδικασία υπολογίζω να κρατήσει 4 - 5 ώρες.
Μετά θα είναι after...:109:
Απο νωρίς θα υπάρχουν προετοιμασιες , δοκιμαστικά κλπ...
Εμείς οι διοργανωτές απο το πρωί θα είμαστε ούτως η αλλως.

Νεώτερη λίστα...

1. nkaral
2. Χρήστος Ακρατόπουλος
3. CRISS
4. JohnnyWalker

Αναμονή

1. Nakata

Reaction score
0

Βαλτε και εμενα μεσα. Με ενδιαφερει μονο το κοματι MEDIA PLAYERS & COMBO DVB-T Mpeg-4. Εαν προκυψει ιδιαιτερα μεγαλο ενδιαφερον μπορω να αποσυρθω για να παει καποιος αλλος.
Μια παρατηρηση μονο, το 4. DUNE BD PRIME 3.0 και 6. E-GREAT M34 δεν βλεπω να εχει DVB-T

Reaction score
1.213

Βαλτε και εμενα μεσα. Με ενδιαφερει μονο το κοματι MEDIA PLAYERS & COMBO DVB-T Mpeg-4. Εαν προκυψει ιδιαιτερα μεγαλο ενδιαφερον μπορω να αποσυρθω για να παει καποιος αλλος.
Μια παρατηρηση μονο, το 6. E-GREAT M34 δεν βλεπω να εχει DVB-T, μηπως εννοεις το μοντελο EGREAT EG-M33H-DVBT (το οποιο ομως δεν μπορω να βρω τι mpeg εχει);

Αυτο λογικα θα συγκριθει με τα αλλα μονο στο τομεα της αναπαραγωγης media αρχειων. :145:

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

ναι ετσι θα γίνει , επειδή είναι ιδιαίτερα δημοφιλή προιόντα μπήκαν στο συγκριτικό...

Νεώτερη λίστα...

1. nkaral
2. Χρήστος Ακρατόπουλος
3. CRISS
4. JohnnyWalker
5. komninos i
6. orck

Αναμονή

1. Nakata

Reaction score
0

Μπραβο παιδια.Περιμενουμε με αγωνια τα αποτελεσματα!

Reaction score
0

Βλεπω και αρκετη κινηση σε Onlien 4070 / Venex 3602 που στηριζονται στο ALI M3602A chipset και εχουν ενδιαφέρον....

Ισως πρεπει να τους δουμε και αυτους. Εχω δύο σας ενδιαφερει μπορω να φέρω τον έναν....(τον εχω παει για επαναφορα επειδη εσκασε στο upgrade)

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Ενδιαφερει ο Onlien 4070 μπορείς να το φέρεις και να ερθεις και εσύ μαζί του. Επιβεβαιωσε το για να το προσθέσω...

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

O Onlien 4070 στηρίζεται σε ενα φθηνο chipset και γι'αυτο και το κοστος του είναι τοσο χαμηλό.

Σε ενα τετοιο συγκριτικό έχουμε πιάσει όλο το φάσμα της αγοράς.
Απο τους πολυτελείς δέκτες με ακριβές και δυνατές λειτουργίες μέχρι και τους πιο φτηνούς αμφιβόλου κατασκευης και ποιότητας.

Γνωρίζουμε όλοι ότι ισχύει πάντα "ότι πληρώσεις παίρνεις" και αυτο δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ.
Το Ali chip και γενικά η Ali (γνωστή απο τα chipset των PC's) είναι μια εταιρία που κατασκεύαζε ανέκαθεν πολυ φτηνά chip με τα αντίστοιχα πάντα προβλήματα στην κατασκευή τους

Με αυτόν το τρόπο θα αναδειχθεί στο συγκριτικό και η αντίστοιχη κατασκευη τους, αλλά και η υποστήριξη τους.

Σιγουρα δεν εχει νόημα να βαλουμε και αλλους δέκτες της ίδιας σειράς που απλώς αλλάζουν το κουτί και το ονομα, αλλα δεν πρέπει να παρακάμψουμε και αυτούς που αφορούν αποδέκτες που τους επιλέγουν.

Βρισκόμαστε εξάλλου σε μια οικονομική θύελλα και όλοι κοιτάμε το καλύτερο και το φθηνότερο...

Το Mega Συγκριτικό θα δείξει την αναλογία μεταξύ αυτων των δύο παραγόντων...:126:

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Το συγκεκριμένο θεμα αφορά μόνο την παρουσίαση του MEGA Συγκριτικού και την συμμετοχή του σε αυτό, οπότε οποιαδήποτε αλλα δεδομένα θα διαγράφονται...
Ευχαριστώ.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Λοιπόν έπειτα απο απαίτηση πολλών φίλων, θα γίνει μια αλλαγή στην ημερομηνία διεξαγωγής του MEGA Συγκριτικού...

Πλέον το MEGA Συγκριτικό μεταφέρεται για το ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ, απο την Τετάρτη 3 Μαρτίου που ήταν προγραμματισμένο να γίνει.

Η ώρα προσελέυσης πλέον γίνεται 14:00 ( 2το μεσημέρι).

οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτη την αλλαγή είναι αρκετά pm φίλων που θελουν να συμμετάσχουν αλλά δεν μπορούν λόγω εργασίας ή αποστάσεως ή ημέρας.

Συνεπώς αλλάζει πλέον η ημέρα και μπορούν οι φίλοι που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν...

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και οι λεπτομέρειες του MEGA Συγκριτικού, καθώς και οι εκπλήξεις που θα υπάρχουν γι'αυτούς που θα παρευρεθούν αλλά και γι'αυτους που θα το βλέπουν μέσω internet.....

Stay tuned.... και φυσικά μπορείτε να δηλώνετε τις συμμετοχές σας για το Σαββατο 6 Μαρτίου πλέον.....:109:

Reaction score
4.910

Εφόσον άλλαξαν προς το ευνοικότερο τα δεδομένα θα προσπαθήσω να έρθω, αλλά δεν μπορώ να το δηλώσω ακόμη με βεβαιότητα, γιατι απο σήμερα το πρωί άλλαξαν και τα δικά μου δεδομένα... (έχω τον πατέρα μου στο νοσοκομείο και ανέβαλλα ήδη και το ταξίδι για το τριήμερο που σχεδίαζα)

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436
Re: MEGA Συγκριτικό δορυφορικών, επίγειων δεκτών και media players... Είναι Γεγονός..

Με θέτε;

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

everyone is invited... :126:
Σαφως και σας θελουμε παιδιά, οχι μόνο για την συμμετοχή αλλά και για τις γνωσεις σας...:109:

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.133
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop