MEGA Συγκριτικό δορυφορικών, επίγειων δεκτών και media players... Είναι Γεγονός...

Status
Not open for further replies.
Reaction score
114
Απάντηση: MEGA Συγκριτικό δορυφορικών, επίγειων δεκτών και media players... Είναι Γεγ

Eμενα παντως με ανησυχει το γεγονος το οτι δεν εχουν ανακοινωθει τα τεστ η' το γενικο πλανο που θα δοκιμαστουν οι δεκτες.
Εγω παντως θεωρω οτι καλο τεστ θα ειναι, και ετσι θελω να δειξω, τον Spiderbox 9000HD.
Δηλαδη ,χωρις τιποτα σκαναρισμενο.
Ναι να δειξουμε την ποιοτητα εικονας των δεκτων,το ευχρηστο η' μη μενου τους,τα υπομενου και τα εξτρα αλλα και το epg και τα υπολοιπα στοιχεια.
Oμως να σκαναρουμε και καποιον δορυφορο.
Ακομα με blind scan, για καποιες εξτρα τυχαιες μεταδοσεις της στιγμης αλλα να δοκιμασουμε και την κινηση μοτερ.
Αν μπορει ο καθε δεκτης, και ποσο ευκολο μπορει να ειναι, η ευρεση και αποθηκευση του καθε δορυφορου.
Τελος δοκιμη καποιων καρτων (irdeto,conax), και ενα cam,το Diablo θα ελεγα.

Reaction score
0
Απάντηση: MEGA Συγκριτικό δορυφορικών, επίγειων δεκτών και media players... Είναι Γεγ

Επειδη σας βλεπω πολυ μαχιμους με τα δορυφορικα. Μπορω να ερθω μονο για τα media players με τους επιγειους ψηφιακους;
Αν ναι υπαρχει προγραμμα συγκεκριμενο, η ειναι οτι ωρα τελειωσουμε με τα δορυφορικα ξεκιναμε τα επιγεια;

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

χαλαρώστε παιδια, δεν θα κάνουμε ενα τεστ για να δειξουμε πράγματα που δεν ισχύουν. Ολα τα καλά και τα κακα των δεκτών θα βγούν στην φόρα... (με την καλή εννοια...:109:)

Εδω δεν παίζει ούτε αντιπρόσωποι , ούτε δικός μου , ουτε δικός σου.
Ειμαστε ενα φορουμ που διοργανώνει αυτο το συγκριτικό και ολα θα γίνουν σύμφωνα με τα οσα γνωρίζουμε και πρεπει να γίνουν.
Θα δοκιμαστούν και να κατέβουν καναλια απο ενα δορυφόρο, αλλά και αρκετά ακόμη πράγματα...
Στο συγκριτικό δεν μετέχουν μονο οι δορυφορικοί δεκτες αλλά και οι επίγειοι και τα media players.

Η ροή του συγκριτικού θα ξεκινήσει με δορυφορικούς δέκτες , θα προχωρήσει με επίγειους και θα κορυφωθεί με τα media players.

Δεν ολοκληρωθηκαν ακόμη οι διαδικασίες του συγκριτικού γιατι όπως είπα είναι αρκετά πράγματα που πρέπει να γίνουν...
Εξάλλου ο κοσμος που θα συμμετάσχει θα είναι ο κριτής και πιστέψτε με αυτος είναι ο καλύτερος...
Μην ξεχνάτε την νέα ημερομηνία 6 Μαρτίου. Την ερχόμενη εβδομάδα οι ανακοινώσεις...

Πρός το παρόν "καλά κουλουμα και καλή σαρακοστή" και ευχομαι ο "χαρταετός σας να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται...." :126:

Reaction score
1
Re: MEGA Συγκριτικό δορυφορικών, επίγειων δεκτών και media players... Είναι Γεγονός..

Τρομερά καλή κίνηση σε πολύ καλή περίοδο πραγματοποίησης συγκριτικού.
Και κάποιες προτάσεις:
  • πολλοί από τους δέκτες (δορυφορικούς αλλά και επίγειους) έχουν δυνατότητες media player και διατυμπανίζουν πως αντικαθιστούν πλήρως (ακόμα και τα κορυφαία) media players.
  • Καλό είναι να βγει και ένα πλήρες review (σε μορφή pdf ίσως) που να περιλαμβάνει τις προδιαγραφές των υπό δοκιμή μηχανημάτων, τα αποτελέσματα του συγκριτικού, το +/- του κάθε μηχανήματος και την αναλυτική βαθμολογία ανά κατηγορία.
  • Επίσης, το video από το streaming να είναι διαθέσιμο για download στην συνέχεια καθώς δεν θα μπορέσω να το παρακολουθήσω από την αρχή :117:.
Αλήθεια επειδή θα βρίσκομαι στην περιοχή λόγο υποχρεώσεων (μετά της συζύγου) θα μπορούσα να περάσω και να δώ από κοντά το σύνολο των μηχανημάτων (χωρίς να συμμετέχω στο συγκριτικό, να χαζέψω λίγο για να μου γυρίσει το μάτι :139:).

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

φίλε PaTheo, βεβαιως και να περάσεις να τα δεις , αλλα και να μας δείς και απο κοντά.

Οσον αφορά στις τρείς προτάσεις σου είναι ηδη στο πλαίσιο της γενικότερης οργανωτικής δομής του συγκριτικού..
Thanks anyway...:126:

Reaction score
1

H Τετάρτη αν και προλάβαινα, με ζόριζε και εμένα. Τώρα που έγινε Σάββατο και μένω και δίπλα, θα περάσω να σας δω.
Θα φύγω νωρίς όμως γιατί θα δουλεύω το βράδυ.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Επιστρέψαμε απ μια φανταστική ημέρα για χαρταετό και τα συναφή εδέσματα... :109: Μεγάλη η παρέα, μεγάλο και το κέφι που υπήρχε...
Φαντάζομαι να περάσατε καλά όλοι...
Μια ανανέωση...

Νεώτερη λίστα...

1. nkaral
2. Χρήστος Ακρατόπουλος
3. CRISS
4. JohnnyWalker
5. komninos i
6. orck
7. gstriftos
8. PaTheo
9. nikkosnet
10. ΧΑΡΙΤΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

Αναμονή

1. Nakata
2. Voreios

Reaction score
7.593
Re: MEGA Συγκριτικό δορυφορικών, επίγειων δεκτών και media players... Είναι Γεγονός..

Πανο σε περιπτωση που ερθω μπορω να φερω ενα ακομα media player που δεν υπαρχει στον καταλογο των υπο δοκιμη media players συγκεκριμενα αυτο Playon!HDACR-PV73100 και για περισσότερες πληροφοριες

http://www.playonhd.com/en/#info

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

βεβαιως , ωραίο φαίνεται, να το φέρεις μαζί σου...:109:

Reaction score
7.593

Ο.Κ σε περιπτωση που θα ερθω,που μαλλον θα ερθω θα το εχω μαζι μου

Reaction score
89

Ο.Κ σε περιπτωση που θα ερθω,που μαλλον θα ερθω θα το εχω μαζι μου
φερτω φερτω!!!!! το χω μπανισει απο παλια!!!

Reaction score
1

Τώρα που το σκέφτομαι, μια επίσης καλή κατηγορία αξιολόγησης των υπό δοκιμή μηχανημάτων είναι οι δικτυακές τους δυνατότητες.
Σχεδόν όλα έρχονται με ethernet και αρκετά από αυτά υποστηρίζουν wireless network.
Πέρα, όμως, από την κλασσική σύνδεση για update (λογισμικού, firmware, καναλιών κλπ), έχουν browser για περιήγηση στο διαδίκτυο ? υποστηρίζουν YouTube ? έχουν κάποιον torrent client (έστω και ως plug-in) ? υποστηρίζουν DLNA ? FTP ? κλπ.
Κοιτάζοντας προς το μέλλον (και την IPTV) πρέπει να αρχίσουμε να "δικτυωνόμαστε" απο τώρα !!!

Reaction score
0

να δηλωσει και η ελαχιστότητα μου συμμετοχη στη συναντηση κορυφης της 6ης Μαρτιου

Reaction score
89

παιδες το med8ter (ελπιζω να το γραψα σωστα!!) του φιλτατου Αποστολη δε θα λαβει μερος???

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

ποιο είναι αυτο ? του Oppoστόλη ?

Νεώτερη λίστα...

1. nkaral
2. Χρήστος Ακρατόπουλος
3. CRISS
4. JohnnyWalker
5. komninos i
6. orck
7. gstriftos
8. PaTheo
9. nikkosnet
10. ΧΑΡΙΤΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
11. el_el

Αναμονή

1. Nakata
2. Voreios

Μαζί μας θα είναι και φίλοι απο τα αλλα 2 φορουμ...

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

οκ , θα του το πώ...:109:

Reaction score
0

Καλησπέρα,
αν δεν εχουν κλείσει οι θέσεις θα ήθελα να παρεβρεθώ και εγώ, μιας και θα ήταν ευκαιρία να γνωριστώ με αρκετά από τα μέλη, αλλά και επειδή είμαι στο ψάξιμο μιας και σε λίγο καιρό μπαίνω επιτέλους στο νέο μου σπιτάκι όπου θα χρειαστώ και Media Player και δορυφορικό δέκτη!!!!

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.133