MEGA Συγκριτικό δορυφορικών, επίγειων δεκτών και media players... Είναι Γεγονός...

Status
Not open for further replies.
Reaction score
1
Απάντηση: MEGA Συγκριτικό δορυφορικών, επίγειων δεκτών και media players... Είναι Γεγ

Καλησπέρα,

εφόσον υπάρχουν θέσεις θα ήθελα να είμαι και εγώ εκεί.

Μια καλή ευκαιρία να δώ μαζεμένα καλούδια και να γνωρίσω και μερικά παιδιά απο εδω...

Reaction score
2
Re: MEGA Συγκριτικό δορυφορικών, επίγειων δεκτών και media players... Είναι Γεγονός..

θα ηθελα να βρεθω και εγω εαν υπαρχουν θεσεις.Σας ευχαριστω.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: MEGA Συγκριτικό δορυφορικών, επίγειων δεκτών και media players... Είναι Γεγ

Νεώτερη λίστα...

1. nkaral
2. Χρήστος Ακρατόπουλος
3. CRISS
4. JohnnyWalker
5. komninos i
6. orck
7. gstriftos
8. PaTheo
9. nikkosnet
10. ΧΑΡΙΤΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
11. el_el
12. Melentis Giannis
13. Moonsoda
14. soulfree

Αναμονή

1. Nakata
2. Voreios

Reaction score
0

Καλησπέρα σας!
Ανυπομονώ να δω τα αποτελέσματα του συγκριτικού που ετοιμάζετε και θα ήθελα να κάνω μια παρατήρηση.
Θα μπορούσατε ίσως να συμπεριλάβετε και κάποια φτηνότερα media players με streaming, τύπου xtreamer, wdlive και γενικά τα πιο δημοφιλή.
Επί της ουσίας προτείνω αν είναι εφικτό να υπάρχει μια επιπλεόν κατηγορία με οικονομικότερες λύσεις MEDIA PLAYERS.

θα ήταν πολύ χρήσιμο τελικά να αναρτηθεί μια λίστα που θα δείχνει τι αρχεία μπορεί να αναπαράγει κάθε player από δίκτυο,usb hdd, usb external DVD player
και ενδεχομένως με ποιό firmware , αν έχει σπασίματα και σε ποιά αρχεία , ενδεικτική τιμή κ.λ.π..

Ίσως είναι πολύ χρονοβόρα διαδικασία, αλλά νομίζω πως αν υπήρχε ένας τέτοιος πίνακας που θα επικαιροποιούταν με κάθε νέο firmware θα βοηθούσε πάρα πολλούς υποψήφιους αγοραστές από κακοτοπιές.

Ευχαριστώ πολύ και ελπίζω να λάβετε σοβαρά υπ'όψη την πρότασή μου!

Reaction score
0

Ναι πιστευω οτι θα ηταν χρησιμο εκτος απο τα MEDIA TANK να δειξουμε και πιο οικονομικες λυσεις . Ασφαλως οπως ολοι καταλαβαινουμε θα ειναι δυσκολο εως αδυνατο να αναδειχθουν ολες οι δυνατοτητες των συσκευων εκτος και αν......ξενυχτησουμε Καφε θα εχουμε για καλο και για κακο:105:

Reaction score
0

Μήπως στα media players είναι δυνατόν να προστεθούν και τα 1. Xtreamer, 2. WD HDTV Live μιας και από ότι έχω καταλάβει πρέπει να είναι από τα πολυπληθέστερα players;
Ευχαριστώ

Καλησπέρα σας!
Ανυπομονώ να δω τα αποτελέσματα του συγκριτικού που ετοιμάζετε και θα ήθελα να κάνω μια παρατήρηση.
Θα μπορούσατε ίσως να συμπεριλάβετε και κάποια φτηνότερα media players με streaming, τύπου xtreamer, wdlive και γενικά τα πιο δημοφιλή.
Επί της ουσίας προτείνω αν είναι εφικτό να υπάρχει μια επιπλεόν κατηγορία με οικονομικότερες λύσεις MEDIA PLAYERS.

θα ήταν πολύ χρήσιμο τελικά να αναρτηθεί μια λίστα που θα δείχνει τι αρχεία μπορεί να αναπαράγει κάθε player από δίκτυο,usb hdd, usb external DVD player
και ενδεχομένως με ποιό firmware , αν έχει σπασίματα και σε ποιά αρχεία , ενδεικτική τιμή κ.λ.π..

Ίσως είναι πολύ χρονοβόρα διαδικασία, αλλά νομίζω πως αν υπήρχε ένας τέτοιος πίνακας που θα επικαιροποιούταν με κάθε νέο firmware θα βοηθούσε πάρα πολλούς υποψήφιους αγοραστές από κακοτοπιές.

Ευχαριστώ πολύ και ελπίζω να λάβετε σοβαρά υπ'όψη την πρότασή μου!
+1
Υ.Γ. Απ ότι είδα εκ των υστέρων με πρόλαβε ο chriserevos 2 post πιο πάνω. Η παράκληση όμως παραμένει. Και πάλι ευχαριστώ.

Reaction score
0

Θα ήταν πιστεύω αρκετά ενδιαφέρον να συμπεριλάβετε στις δοκιμές και αναπαραγωγή BluRay ISO μέσω HDD USB και δικτύου, ενσύρματου και ασύρματου.
Ακόμα απασχολεί αρκετούς τι αρχεία μπορούν να παίξουν με external USB DVD player ή ακόμα και BluRay player.
Φαντάζομαι ότι δε θα φτάσουν ούτε 3 μέρες, αλλά νομίζω αξίζει τον κόπο.

Καλό κουράγιο Κύριοι(και Κυρίες αν υπάρχουν στην παρέα)

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

ναι πραγματικά εαν κανουμε τοσο αναλυτική συγκριτική παρουσίαση θα ξεκινήσουμε Σαββατο και θα τελειώσουμε το αλλο Σάββατο...:109:

Παρόλα αυτα θα προσπαθησουμε με συνοπτικές διαδικασίες λόγω του πλήθους των μηχανημάτων να είμαστε όσο περισσότερο αναλυτικοί μπορουμε...

Νομίζω ότι αξίζει να δώσουμε εμφαση στις δυνατότητες του κάθε μηχανήματος σε ότι αυτό αντιπροσωπεύει αρχικά και γιαυτο για το οποίο κατασκευάστηκε.

Εντός του Σαββατοκύριακου θα έχετε το πλήρες πρόγραμμα του MEGA Συγκριτικού... :126:

Reaction score
15
Re: MEGA Συγκριτικό δορυφορικών, επίγειων δεκτών και media players... Είναι Γεγονός..

Θα πω μια "κακία" και συγχωρέστε με.. το συγκριτικό test βαδίζει με τους ρυθμούς της Ελληνικής πραγματικότητας, μέχρι να γίνει και να ανακοινωθεί θα αλλάξουν μοντέλα οι κατασκευαστές..

Δεν μπορούσα να περιμένω άλλο αγόρασα τον DB8000 HD.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

μαλλον φίλε johzaf, δεν διαβαζεις καλα... δεν εξηγείται διαφορετικά.:121:
Το MEGA συγκριτικό έχει ανακοινωθεί οτι θα γίνει στις 6 Μαρτίου , απο τις 10 Φεβρουαρίου....

Πρέπει να διαβασεις το topic απο την πρώτη σελίδα.
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=78409

Οσον αφορά την αγορά του DB8000 HD (προφανώς τον Dreambox 8000 HD εννοείς) να τον χαίρεσαι...

Αλλά αλλη φορά διάβαζε καλύτερα πρίν εκφέρεις ....κακίες...:108:

gor

Reaction score
3
Απάντηση: Re: MEGA Συγκριτικό δορυφορικών, επίγειων δεκτών και media players... Είναι

Θα πω μια "κακία" και συγχωρέστε με.. το συγκριτικό test βαδίζει με τους ρυθμούς της Ελληνικής πραγματικότητας, μέχρι να γίνει και να ανακοινωθεί θα αλλάξουν μοντέλα οι κατασκευαστές..

Δεν μπορούσα να περιμένω άλλο αγόρασα τον DB8000 HD.
Ας μην γινόμαστε κλασσικοί νεοέλληνες, αδίκως φλεγματικοί, αφοριστικοί και καταδικαστκοί. Ένα τέτοιο πολύπλοκο εγχείρημα ή θα γίνει με προγραμματισμό ή θα αποτύχει. Αντί να ακούσουν χίλια μπράβο τα παιδία που επιδεικνύουν αξιοζήλευτο μεράκι και πρωτότυπες ιδέες από τις οποίες θα ωφεληθούμε όλοι πραγματοποιώντας πιο ενημερωμένες αγορές, καθόμαστε και το παίζουμε προπονητές του καναπέ... Πώς πιστεύεις δηλαδή ότι θα μπορούσε να βρεθεί χώρος, μηχανήματα και άτομα να παραστούν; Να το προγραμματίσουν από Δευτέρα για το επόμενο Σ/Κ;:118::118:

Reaction score
89
Re: Απάντηση: Re: MEGA Συγκριτικό δορυφορικών, επίγειων δεκτών και media players... Ε

Ας μην γινόμαστε κλασσικοί νεοέλληνες, αδίκως φλεγματικοί, αφοριστικοί και καταδικαστκοί. Ένα τέτοιο πολύπλοκο εγχείρημα ή θα γίνει με προγραμματισμό ή θα αποτύχει. Αντί να ακούσουν χίλια μπράβο τα παιδία που επιδεικνύουν αξιοζήλευτο μεράκι και πρωτότυπες ιδέες από τις οποίες θα ωφεληθούμε όλοι πραγματοποιώντας πιο ενημερωμένες αγορές, καθόμαστε και το παίζουμε προπονητές του καναπέ... Πώς πιστεύεις δηλαδή ότι θα μπορούσε να βρεθεί χώρος, μηχανήματα και άτομα να παραστούν; Να το προγραμματίσουν από Δευτέρα για το επόμενο Σ/Κ;:118::118:
πες τα πες τα!!!!! :105::105:

+1

Reaction score
0

Χαλαρα ρε παιδια . Το event γινεται πρωτα απο ολα για να περασουμε καλα. Η αληθεια ειναι οτι το ολο project ειναι λιγο δυσκολο να γινει. Πρεπει ολοι να εχουμε θετικη ενεργεια ,καλη διαθεση και ορεξη. Και κατι να μην παει καλα η καποιος να μην μεινει απολυτα ευχαριστιμενος θα υπαρχει και η δευτερη φορα . Ας γινει με το καλο αυτο , ας περασουμε καλα και ολα θα τα δουμε.
Οπως λεει ο φιλος gor εχουμε ακουσει τα απιστευτα εως τωρα και ειναι κριμα. Πρεπει σε αυτο το τοπο επιτελους να επικροτουμε τις καλες σκεψεις και τα ατομα με μερακι.
Στο θεμα μας ομως .....Ποιος αλλος για την...λεωφορο?

Reaction score
0

Ειναι αξιεπαινη η πρωτοβουλια, η οργανωση και η πραγματοποιηση μιας τετοιας εκδηλωσης.
Δεν βλεπω κανενα προβλημα οσον αφορα την ημερομηνια. Και εγω θελω πολυ συντομα να αγορασω ενα επιγειο αποκωδικοποιητη με δυνατοτητες media player, περιμενω ομως για να δω μερικα υποψηφια μοντελα απο κοντα.

Reaction score
89

παιδια να ρωτησω με τα μεσα μαζικης μεταφορας πως παμε εκει??? βολευει καθολου το μετρο ξερετε???

Reaction score
0

Metro οχι ειναι μακρια ο Αγιος Αντωνης . Οποιος μπορει να ερθει με αυτοκινητο εχει να παρκαρει. Οποιος ειναι με τα ποδια , ποδηλατο , skateboard μπορει να φτασει καπως εως το Media Markt Θηβων και Λ. Αθηνων και να περπατησει 300 μετρα προς Χαιδαρι.

Reaction score
1
Re: Απάντηση: MEGA Συγκριτικό δορυφορικών, επίγειων δεκτών και media players... Είναι

Metro οχι ειναι μακρια ο Αγιος Αντωνης . Οποιος μπορει να ερθει με αυτοκινητο εχει να παρκαρει. Οποιος ειναι με τα ποδια , ποδηλατο , skateboard μπορει να φτασει καπως εως το Media Markt Θηβων και Λ. Αθηνων και να περπατησει 300 μετρα προς Χαιδαρι.
Ένα link μέσα απο Google Maps θα βοηθούσε πολύ κόσμο ώστε να βρει την διαδρομή που τον εξυπηρετεί καλύτερα !!!

Reaction score
114

Ευχαριστω τον Πανο Οπλοποιο για την προσκληση σε αυτο το γεγονος.
Ομως αποσυρω την συμμετοχη μου και γενικως την παρουσια μου στα Ελληνικα φορουμ.
Καλη επιτυχια σε ολους.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.323

αποσυρω ...γενικως την παρουσια μου στα Ελληνικα φορουμ.
Γιατί αν επιτρέπεται;:121:

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.137
Members
38.536
Νεότερο μέλος