*.MKV support !

Reaction score
0
Παίδες, προτείνω να συγκρατηθούμε για λίγο. Το προϊόν δεν κυκλοφορεί ακόμη. Εφόσον κυκλοφορήσει κανονικά το βλέπουμε, ενώ όπως λέει και ο φίλος aadvark καλό είναι να υπάρξει και δοκιμή (ποτέ δεν ξέρεις...)

Εγώ μακάρι να το είχα αύριο κιόλας που παραλαμβάνω TV (Sony 40W3000). Καίγομαι όσο δεν φαντάζεστε να παρακολουθήσω mkv που έχω κατεβάσει. Αλλά συγκρατιέμαι...

Πάντως εγώ είμαι από τώρα μέσα σε power buy όταν κυκλοφορήσει.

Reaction score
0
Παιδιά ενδιαφέρομαι και εγώ.

Δυο πράγματα μόνο...
Κατ αρχάς από την τιμή υποθέτω ότι μιλάμε για το μοντέλο με τον 500σαρι σκληρό και συμφωνώ απόλυτα γιατί τι είναι 500 gb την σημερον , καμιά 10αριά blue ray rip....εξάλλου η τιμή του δίσκου (από τις 319 λίρες χωρίς) έρχεται στα 100 και κάτι € και με το δίσκο μέσα είναι πιο εύκολο και στις μετακινήσεις και στο να βλέπεις κάποια πράγματα χωρίς μόνιμα καρφωμένο κάποιον εξωτερικό σκληρό.
Όσο αφορά το τι παίζει διάβασα κάπου ότι ενώ παίζει τα blue ray rip δεν παίζει (ακόμα τουλάχιστον και βέβαια το 4100) τα hd-dvd rip . Ξέρει κανείς κάτι ?
Τέλος το ότι η έκπτωση προυποθέτει pre order είναι αδιαπραγμάτευτο ? Είμαι βλέπετε από τους kissόπληκτους και όποιος καεί στο χυλό...
Δεν υπάρχει περίπτωση να περιμένουμε να βγει και να γίνει και καμιά δοκιμή πριν παραγγείλουμε ?
Παιδιά σχετικά με το power buy (αμήν και πότε) του 6500 έχω μια ένσταση για τον σκληρό δίσκο για δύο λόγους.
1ον) Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχουν πολλοί ανάμεσα μας που έχουν ήδη σκληρό δίσκο για τέτοιες δουλειές (όπως εγώ).
2ον) Είναι κρίμα να αγοράσουμε απο το εξωτερικό ένα περιφερειακό που μπορούμε να το βρούμε και εδώ στα ίδια λεφτά, να επιλέξουμε ποιο μοντέλο θα αγοράσουμε και στο φινάλε αν χτυπήσει, να το πάμε και πίσω. Νομίζω λοιπόν ότι πρέπει να το πάρουμε "γυμνό"...

ΥΓ Στην Αμερική έχει με προπαραγγελία 399$ δηλαδή γύρω στα 280ευρώ! Για να κάνω μια ερώτηση για 10 κομμάτια..

Reaction score
77
Απάντηση: *.MKV support !

Και εγώ θέλω ένα,
αλλά καλό είναι να περιμένουμε ένα μήνα για να δούμε σχόλια και κριτικές.

Πάντως εάν αποφασιστεί powerbuy είμαι μέσα, αφού ενδιαφέρομαι.

Reaction score
0
Πρίν λίγες ώρες έστειλα e-mail στην Digital Connection και τους ρωτούσα για προσφορά σε 10 κομμάτια για το 6500. Ιδού η απάντηση:
Dear Nikos,

Thank you for your inquiry. Our current preferred price is $379 which will increase $20 when the product is released, which we estimate will be mid-January. If you are interested in ordering at this price, let us know so that we can make special arrangements to accommodate the discount.

Best Regards,
Customer Support
Digital Connection
379$ = 263ευρώ! Πιστεύω ότι αξίζει.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: *.MKV support !

Και εγώ θέλω ένα,
αλλά καλό είναι να περιμένουμε ένα μήνα για να δούμε σχόλια και κριτικές.

Πάντως εάν αποφασιστεί powerbuy είμαι μέσα, αφού ενδιαφέρομαι.
και εγω μεσα ειμαι !

Reaction score
11
Επειδή είμαι σίγουρος οτι ενδιαφέρονται πολλοί καλό θα ήταν να το αναφέρουν τώρα εδώ και επίσης να γράψουμε λεπτομέρειες για όλη τη διαδικασία παραγγελίας.

Reaction score
0
Και εγώ ενδιαφέρομαι. Ειμαστε όμως σίγουροι ότι θα υποστηρίζει ελλ. υπότιτλους ή θα περιμένουμε μελλοντικό firmware?

Reaction score
0
Επειδή είμαι σίγουρος οτι ενδιαφέρονται πολλοί καλό θα ήταν να το αναφέρουν τώρα εδώ και επίσης να γράψουμε λεπτομέρειες για όλη τη διαδικασία παραγγελίας.
Συμφωνώ και εγώ. Ξεκινάω λοιπόν ένα καινούργιο θέμα όπου απλά ας γράφουμε οτι ενδιαφερόμαστε, ώστε να έχουμε ένα συγκεκριμένο αριθμό για να μπορέσουμε να κάνουμε τα παζάρια μας.

Reaction score
0
Παιδια γεια και εγω ενδιαφερομαι για προπαραγγελια γιατι αν περιμενουμε να βγει,να δουμε προβληματα,κτλ μιλαμε για διαστημα τουλαχιστον 3 μηνων ενω εγω θα το ηθελα προχθες.:crazy_1:

Reaction score
0
Συμφωνώ και εγώ. Ξεκινάω λοιπόν ένα καινούργιο θέμα όπου απλά ας γράφουμε οτι ενδιαφερόμαστε, ώστε να έχουμε ένα συγκεκριμένο αριθμό για να μπορέσουμε να κάνουμε τα παζάρια μας.
Βαλε το Link...

Reaction score
1
εάν υπάρξει μεγάλο ενδιαφέρον,(ή και λίγο σάλτσα ότι ετοιμάζεται Power buy αλλά δεν ξέρουμε τι γίνεται με τα ελληνικά) ίσως αν κάποιος μπορούσε να συντάξει ένα σωστό μαιλ προς την εταιρεία για τους ελληνικούς υπότιτλους(εάν δεν τους υποστηρίζει ήδη) να τους έχει ένα διορθωτικό firmware ή το επόμενο?

Reaction score
0
εάν υπάρξει μεγάλο ενδιαφέρον,(ή και λίγο σάλτσα ότι ετοιμάζεται Power buy αλλά δεν ξέρουμε τι γίνεται με τα ελληνικά) ίσως αν κάποιος μπορούσε να συντάξει ένα σωστό μαιλ προς την εταιρεία για τους ελληνικούς υπότιτλους(εάν δεν τους υποστηρίζει ήδη) να τους έχει ένα διορθωτικό firmware ή το επόμενο?
Νομίζω ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα με τους υπότιτλους, δεδομένου του ιστορικού που είχε το προηγούμενο μοντέλο. Τα πάντα είναι θέμα encoding των υποτίτλων και είμαι σχεδόν βέβαιος ότι το μχανάκι υποστηρίζει unicode.

Reaction score
2
Mporei καποιος που το εχει να μας πει αν παιζει τα original αρχεια των HDDVD + Bluray (.evo kai .m2ts) ?
Αν οχι τοτε ειναι μεγαλο μειονεκτημα.

Σε λιγο καιρο τα .mkv klp θα αποτελουν παρελθον...

Μην ξεχνατε οτι με τα ιδια λεφτα στηνουμε ενα htpc που παιζει τα παντα!
(η τιμη που βρηκατε ειναι απο Aμεριλη , οποτε συνυπολογειστε και κοστος μεταφορας + τελωνειο).

Reaction score
0
Re: Απάντηση: *.MKV support !

Στο setup , τι ρυθμίσεις video έχεις ?
Εχω την hdmi να δινει 720p (αφου αυτη ειναι η native αναλυση του προβολικου μου)... Φροντιζω και τα αρχεια που παιζω να ειναι 720p για να αποφευγω τις μετατροπες.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.864
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef