- Reaction score
- 59
ΔΕΙΤΕ 2 απο τα νεα robots που θα εμφανιζονται στο φιλμ !Transformers 2: Revenge of the Fallen
Αυτη θα ειναι η ονομασια της ταινιας την οποια ανακοινωσε σημερα η Hasbro.

ΔΕΙΤΕ 2 απο τα νεα robots που θα εμφανιζονται στο φιλμ !Transformers 2: Revenge of the Fallen
Αυτη θα ειναι η ονομασια της ταινιας την οποια ανακοινωσε σημερα η Hasbro.
Δίνει τη μάχη του
Παρά τη δύσκολη κατάσταση της υγείας του και τις χημειοθεραπείες στις οποίες υποβάλλεται, ο Πάτρικ Σουέιζ προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή του...
Για τον λόγο αυτό αποφάσισε να πρωταγωνιστήσει σε νέα τηλεοπτική σειρά που θα φέρει τον τίτλο «Το κτήνος».
Ο διάσημος ηθοποιός πάσχει από καρκίνο στο πάγκρεας, ο οποίος διαγνώστηκε τον Μάρτιο και έκτοτε δίνει γενναία μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.
Στο σίριαλ θα υποδυθεί έναν βετεράνο πράκτορα και θα γυρίσει 13 ωριαία επεισόδια.
Σύμφωνα με το περιβάλλον του, ο Πάτρικ Σουέιζ, εκτός από χημειοθεραπεία, υποβάλλεται και σε πειραματικές θεραπευτικές αγωγές, ενώ ο ίδιος φέρεται να δήλωσε: «Είμαι σε καλή κατάσταση. Είμαι καουμπόι, είμαι χορευτής. Και θα τα καταφέρω».
Καταραμένοι ελληνικοί κινηματογράφοι[imgl]http://img504.imageshack.us/img504/4223/gitsposterfh1.jpg[/imgl]
Ghost in the Shell 2.0 Upgrade
Eκτος του οτι η Dreamworks ετοιμαζει μια live action ταινια οι Ιαπωνες κανουν ενα γερο upgrade στην ταινια στην οποια θα προστεθουν νεα 3D CGI effects και ηχος 6.1 . Η νεα ταινια θα προβληθει και σε περιορισμενο κυκλωμα κινηματογραφων και θα κυκλοφορησει αργοτερα και σε dvd.
Κυκλοφορησε και η πρωτη φωτογραφια απο τα γυρισματα της ταινιας στην οποια φαινεται ο πρωταγωνιστης nicolas cage.[IMGl]http://img90.imageshack.us/img90/3461/knowingp1qe8.jpg[/IMGl]
Knowing (2009)
H νεα ταινια του ALEX PROYAS ειναι ενα υπεφυσικο θριλλερ το οποιο εχει σαν θεμα μια μαθητρια η οποια μαζι με ολη την ταξη της εφτιαξαν μια καψουλα χρονου με εγγραφα γραφοντας τι θα γινει στον κοσμο στο μελλον.
Οταν η χρονοκαψουλα με τα εγγραφα ανοιχτει μετα 50 χρονια βρισκονται μπροστα σε μια τεραστια εκπληξη καθως το γραπτο μιας μαθητριας το οποιο ειναι κωδικοποιημενο αποκαλυπτει οτι μια τεραστια καταστροφη απειλει τον πλανητη μας.