Mp3 και κόντρες

Status
Not open for further replies.
Reaction score
0
Απάντηση: Re: Mp3 και κόντρες

:happy_5::happy_5: Καλό !

Μιας και το αναφέρεις πάντως (δεν ξέρω αν έχεις τύχει προσωπικής εμπειρίας με φ-ρ) εγώ μια φορά που μου έτυχε έπαθα τέτοιο σόκ που είχα σηκωθεί όρθιος και γύρισα την πλάτη μου στα ηχεία για να δω αν συνεχίζω να ακούω ακριβώς το ίδιο. Και άκουγα το ίδιο ! Ορθιος, καθιστός, με την πλάτη γυρισμένη, περπατώντας άκουγα το ίδιο !! Πιθανόν να σκεφτείς ότι μπορεί να είμαι και κουφός αλλά δεν είμαι σε διαβεβαιώ. Το πιό αληθοφανές άκουσμα που είχα ποτέ. Νόμιζα ότι η τραγουδίστρια ήταν εκεί, μπροστά μου.. Ελεγα θα κάνω έτσι και θα την ακουμπήσω τώρα..

Δεν είναι τρελλός ο nicholas που έχει τέτοια έπαρση με το θέμα. Είναι απλά μοναδική εμπειρία. Φυσικά με τους περιορισμούς που ήδη έχει πολλάκις αναφέρει οπότε μην το ξαναζαλίσουμε το θέμα..

Και επειδή θα φάμε κράξιμο εδώ στην audio που μιλάμε για φ-ρ και μάλιστα off-topic θα ήθελα πολύ να άκουγα το περιβόητο CD/mp3 με σετ & φ-ρ αν είχα ένα τέτοιο σύστημα στην κατοχή μου. Αυτό τουλάχιστον θα είχε πλάκα ! (οχι μη μου πεις να τρέχω στον αντιπρόσωπο να το ακούσω, βαριέμαι, δεν τον ξέρω, δεν έχει πλάκα..)

:happy_2::respect::happy_2:

Reaction score
7
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Mp3 και κόντρες

ειναι που γραφω γρηγορα και βαριεμαι να το γυρνω στα αγγλικα και μετα παλι ελληνικα, ασε που δεν θυμαμαι τις περισσοτερες φορες την ακριβη ορθογραφια.

ο πραϊμερ που αναφερω ειναι απο σκανδιναβια και τα φερνει ο ορφεας.
μερικοι τα λενε "πριμερ" ή "πριμαρε" :)
το cd του δεν μου αρεσε.
ο ολοκληρωμενος του καπου εκει στα 2κ εχει διαφανεια αλλα ο ηχος του ακουστηκε σκληρος. ενας απο τους πιο "αντιλαμπατους" ενισχυτες που εχω ακουσει (περαν των πολυκαναλων). σε ταινιες ομως ειναι πολυ καλος, αλλα στα αυτια μου για μουσικη δεν...
το cd+ενισχυτη αυτο τον ακουσα και στην αντιπροσωπια και στο σπιτι μου παλιοτερα.

και φυσικα καμια σχεση με κρελλ οπως σου αναφερα τοτε :cool_3:
Τώρα κατάλαβα. Για τα PRIMARE μιλούσες !! (δε μου έβγαινε με τίποτα.. )

ΥΓ. Και πάλι sorry στη διαχείριση για τα off-topic. Τουλάχιστον αυτή τη φορά στην κατηγορία audio είμαστε κοντά.. no offence στους κατόχους primare..

Reaction score
7
Μιας και το αναφέρεις πάντως (δεν ξέρω αν έχεις τύχει προσωπικής εμπειρίας με φ-ρ) εγώ μια φορά που μου έτυχε έπαθα τέτοιο σόκ που είχα σηκωθεί όρθιος και γύρισα την πλάτη μου στα ηχεία για να δω αν συνεχίζω να ακούω ακριβώς το ίδιο.
Πέρα από την πλάκα, όχι δεν έχω ακούσει αν και θα ήθελα πολύ. Βέβαια σαν εμπειρία και μόνο. Γιατί πρακτικά, δεν έχω να διαθέσω τόσα χρήματα για τέτοιους συνδυασμούς και από την άλλη για τα σκληρά μουσικά ακούσματα που έχω (από Pop/Rock μέχρι Psychedelic Trance, Drum n Bass και Metal) δε νομίζω να είναι ιδανικοί ενισχυτές με τόσα λίγα Watt. Και μ'αρέσει να ακούω δυνατά.

Reaction score
1
Μιας και το αναφέρεις πάντως (δεν ξέρω αν έχεις τύχει προσωπικής εμπειρίας με φ-ρ) εγώ μια φορά που μου έτυχε έπαθα τέτοιο σόκ που είχα σηκωθεί όρθιος και γύρισα την πλάτη μου στα ηχεία για να δω αν συνεχίζω να ακούω ακριβώς το ίδιο. Και άκουγα το ίδιο ! Ορθιος, καθιστός, με την πλάτη γυρισμένη, περπατώντας άκουγα το ίδιο !! Πιθανόν να σκεφτείς ότι μπορεί να είμαι και κουφός αλλά δεν είμαι σε διαβεβαιώ. Το πιό αληθοφανές άκουσμα που είχα ποτέ. Νόμιζα ότι η τραγουδίστρια ήταν εκεί, μπροστά μου.. Ελεγα θα κάνω έτσι και θα την ακουμπήσω τώρα..

Δεν είναι τρελλός ο nicholas που έχει τέτοια έπαρση με το θέμα. Είναι απλά μοναδική εμπειρία. Φυσικά με τους περιορισμούς που ήδη έχει πολλάκις αναφέρει οπότε μην το ξαναζαλίσουμε το θέμα..

Και επειδή θα φάμε κράξιμο εδώ στην audio που μιλάμε για φ-ρ και μάλιστα off-topic θα ήθελα πολύ να άκουγα το περιβόητο CD/mp3 με σετ & φ-ρ αν είχα ένα τέτοιο σύστημα στην κατοχή μου. Αυτό τουλάχιστον θα είχε πλάκα ! (οχι μη μου πεις να τρέχω στον αντιπρόσωπο να το ακούσω, βαριέμαι, δεν τον ξέρω, δεν έχει πλάκα..)
Έτσι ακριβώς είναι..... (έσκασα δεν άντεξα να μη μιλήσω, τόσες μέρες βλέπω να αμφισβητούνται τα fullrange και έκανα την πάπια αλλά.... έσκασα)

Τα fr είναι μια ιδιαίτερη κατηγορία με πολλούς περιορισμούς, όμως αυτό που μπορούν να κάνουν το κάνουν τέλεια...... και δεν έχω λαμπάτο ενισχυτή. Όποιος λοιπόν θέλει μπορώ να του δανείσω ένα ζευγάρι (fr ιδιοκατασκευή TL όχι κόρνα) να το δοκιμάσει με μια ακουστική ηχογράφηση, πχ φωνή-πιάνο. Μου λέει εντυπώσεις και μετά του λέω την τιμή των ηχείων....

Reaction score
7
Παρακαλώ τη διαχείριση να μεταφέρει τα σχετικά posts σε ένα νέο thread με τίτλο "σετ & φ-ρ" στη Hi-End ώστε να μην είμαστε εκτός θέματος και να μαζέψουμε τεχνικά και εμπειρίες από το συγκεκριμένο συνδυασμό σε ένα thread.

ΥΓ. Ξέρω είναι κόπος αλλά και κρίμα να είναι κομματιασμένο ένα τέτοιο θέμα σε διάφορα άσχετα μέρη..

Reaction score
0
Απάντηση: Mp3 και κόντρες

δεν το συνεχιζουμε καλυτερα στο "επιλογη ηχειων για λαμπατο"?

εχουν λεχθει πολλα εκει

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895

Καλύτερα εκεί. Επίσης εκείνο το θέμα θα πρέπει να σπάσει και να μπουν τα σχετικά post σε νέο thread. Έχει γράψει πολύ χρήσιμα πράγματα ο Μιχάλης και είναι κρίμα να βρίσκονται κρυμμένα σε άσχετο με το αντικείμενο thread.

Reaction score
7
Re: Απάντηση: Mp3 και κόντρες

Καλύτερα εκεί. Επίσης εκείνο το θέμα θα πρέπει να σπάσει και να μπουν τα σχετικά post σε νέο thread. Έχει γράψει πολύ χρήσιμα πράγματα ο Μιχάλης και είναι κρίμα να βρίσκονται κρυμμένα σε άσχετο με το αντικείμενο thread.
Ναι, αυτό εννοούσα όταν είπα να μαζευτούν όλα και να μπούν σε ένα νέο thread.. μαζί με εκείνα..

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Κάθε άλλο Μπάμπη, πιστεύω ότι όλα τα θέματα αξίζουν.
Απλά δεν προλαβαίνω αυτή τη στιγμή να ασχοληθώ. Υπόσχομαι να το κάνω όμως σε 2ο χρόνο, εκτός φυσικά αν με προλάβει κάποιος συντονιστής. :cool_4:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895

Για αρχή μπορεί ο Γιώργος να σπάσει το θέμα στη HiEnd, αν προλαβαίνει.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.025
Εγώ λέω να το σβήσουμε ολόκληρο το θέμα, και να το πάμε απ' την αρχή, αλλά με διαφορετική θεματολογία: Κόντρες και mp3...

Reaction score
13
Re: Απάντηση: Mp3 και κόντρες

:happy_5:
οπως κι αν το πεις το σχημα αυτο κανει κατι τετοιο...

View attachment 5788

:smoking::happy_5::happy_8:
Δεν καταλαβαινω τι θες να μας πεις με αυτη την φωτο και τι το περιεργο βλεπεις.
Ενα γρηγορο σπορ αυτοκινητο προσπερναει ενα αργο SKODA σε ενα Αγγλικο επαρχιακο δρομο.
Φαινεται ξεκαθαρα οτι ο αερας του σπορ αυτοκινητου εχει επιρεασει την γραμμη του SKODA καθως αυτα ως γνωστον εχουν πισω κινητηρα-πισω κινηση και το μπροστα μερος ψαρευει στην πρωτη ευκαιρια.
Εκτος αυτου ο οδηγος του SKODA ειναι και ατζαμης καθως οδηγαει με αναμενο μονιμα το πισω φως ομιχλης.

Ατζαμης οδηγος με προβληματικο αυτοκινητο.
Αν ειναι αυτα τα προτυπα σου, αστα να πανε.....

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.025
Αμ το skoda που κοντευει να ειναι πιο χαμηλο κι απο τη Λαμποργκινι?
Μπα, γέρνει αριστερά, επειδή η συμβία είναι ασύλληπτα πιο χοντρή από τον... σύμβιο! :happy_9: :happy_9: :happy_9:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Mp3 και κόντρες

Δεν καταλαβαινω τι θες να μας πεις με

Ατζαμης οδηγος με προβληματικο αυτοκινητο.
Αν ειναι αυτα τα προτυπα σου, αστα να πανε.....

αχχχ... ευχαριστω!:crazy_3:

γαργαληθηκαμε και αποψε!:happy_5:"happy_1":happy_5: και γελασαμε:happy_5:

Reaction score
13
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Mp3 και κόντρες

αχχχ... ευχαριστω!:crazy_3:

γαργαληθηκαμε και αποψε!:happy_5:"happy_1":happy_5: και γελασαμε:happy_5:
Kυττα πρωτα σε πια μερια του δρομου ειναι η πινακιδα για τις γραμμες του τρενου και θα σε πιασει κλαυσιγελως.

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος
gperdik