- Reaction score
- 0
Απάντηση: Re: Mp3 και κόντρες
:happy_2::respect::happy_2:
:happy_5::happy_5: Καλό !
Μιας και το αναφέρεις πάντως (δεν ξέρω αν έχεις τύχει προσωπικής εμπειρίας με φ-ρ) εγώ μια φορά που μου έτυχε έπαθα τέτοιο σόκ που είχα σηκωθεί όρθιος και γύρισα την πλάτη μου στα ηχεία για να δω αν συνεχίζω να ακούω ακριβώς το ίδιο. Και άκουγα το ίδιο ! Ορθιος, καθιστός, με την πλάτη γυρισμένη, περπατώντας άκουγα το ίδιο !! Πιθανόν να σκεφτείς ότι μπορεί να είμαι και κουφός αλλά δεν είμαι σε διαβεβαιώ. Το πιό αληθοφανές άκουσμα που είχα ποτέ. Νόμιζα ότι η τραγουδίστρια ήταν εκεί, μπροστά μου.. Ελεγα θα κάνω έτσι και θα την ακουμπήσω τώρα..
Δεν είναι τρελλός ο nicholas που έχει τέτοια έπαρση με το θέμα. Είναι απλά μοναδική εμπειρία. Φυσικά με τους περιορισμούς που ήδη έχει πολλάκις αναφέρει οπότε μην το ξαναζαλίσουμε το θέμα..
Και επειδή θα φάμε κράξιμο εδώ στην audio που μιλάμε για φ-ρ και μάλιστα off-topic θα ήθελα πολύ να άκουγα το περιβόητο CD/mp3 με σετ & φ-ρ αν είχα ένα τέτοιο σύστημα στην κατοχή μου. Αυτό τουλάχιστον θα είχε πλάκα ! (οχι μη μου πεις να τρέχω στον αντιπρόσωπο να το ακούσω, βαριέμαι, δεν τον ξέρω, δεν έχει πλάκα..)
:happy_2::respect::happy_2: