Re: Απάντηση: music servers γιατι?
το βρισκεις απολυτως φυσικο? παντα ? θελω να πω?Στο ότι δεν θέλω να ξέρουν τι ακούω..
το βρισκεις απολυτως φυσικο? παντα ? θελω να πω?Στο ότι δεν θέλω να ξέρουν τι ακούω..
Για πες μου ρε Μάνο ποιοί είναι αυτοί οι "διαδικτυακοί ρουφιάνοι" που ενδιαφέρονται τόσο πολύ για το τι, πως και γιατί εσύ ακούς οτι ακούς?? Μπας και σας φταίει κάτι άλλο και δεν τόχετε καταλάβει?Αυτο το μελλον που περιγραφεις ειναι μαλλον το μελλον που θα ζησουμε
Αλλα...δεν γουσταρω να ξερει ο καθε δικτυακος ρουφιανος τι ακουω ποτε το ακουω απο που το ακουω και να πληρωνω και απο πανω.
Εχω μαθει να βαζω στο πικαπ η στο cd μου η και στο δισκο μου οτι γουσταρω οποτε γουσταρω και το μαθαινει μονο ο γειτονας μου (γιατι γουσταρω και ακουω δυνατουτσικα)
Εχω μια συλλογη 1000+ τιτλων,μου φτανει να ακουω μεχρι να πεθανω.Μεχρι να κλειδωσουν τα πορτοπαραθυρα του Διαδικτυου μεσω Rapidshare ελπιζω να την εμπλουτισω ακομη περισσοτερο τη συλλογη μου.
Αλλα να δηλωνω καθε στιγμη τι,πως, ποτε ...εγω..... thanks but no thanks.
Αφηνω την χαρα αυτη στους νεωτερους.
το βρισκεις απολυτως φυσικο? παντα ? θελω να πω?
Με κάλυψε ο κος Θέμης(εγώ αφαιρώ το στην ηλικία σας:120Για πες μου ρε Μάνο ποιοί είναι αυτοί οι "διαδικτυακοί ρουφιάνοι" που ενδιαφέρονται τόσο πολύ για το τι, πως και γιατί εσύ ακούς οτι ακούς?? Μπας και σας φταίει κάτι άλλο και δεν τόχετε καταλάβει?
Για όνομα.. στην ηλικία σας!!!!!
κυριε Θεμη με ολο τον σεβασμο απεναντι στο προσωπο σας δεν νομιζετε και εσεις οτι με τον τροπο αυτο ειναι σα να εκθετουμε ολα τα σωψυχα μας σε κοινη θεα? οτι εαν καποιος θα ηθελε να δημιουργησει ενα πορτρετο των προτιμησεων μας των ιδιαιτερων τασεων και κλισεων μας προς τις μουσικες μας προτιμισεις το οποιο πακετο με αλλες καταγραφες οι οποιες ουτως η αλλως ειναι αναποφευκτες στο σημειο που εχουμε φτασει ? κατι σαν τις ριαλητυ εκπομπες? γιατι μαζι με αυτα να παν και τα αλλα ?Για πες μου ρε Μάνο ποιοί είναι αυτοί οι "διαδικτυακοί ρουφιάνοι" που ενδιαφέρονται τόσο πολύ για το τι, πως και γιατί εσύ ακούς οτι ακούς?? Μπας και σας φταίει κάτι άλλο και δεν τόχετε καταλάβει?
Για όνομα.. στην ηλικία σας!!!!!
ναι σωστο αυτο που λες οταν <αγοραζεις> κατεβαζοντας συμβαινει αυτο ,αλλα να εαν μπορουμε να το καθυστερησουμε οσον το δυνατον περισσοτερο νομιζω οτι το καλυτερο!!!να μπορει κανεις να εχει κατι <κρυφο> για να μπορει να το <μοιραζεται> αργοτερα με οποιον και οποτε θελει?Με κάλυψε ο κος Θέμης(εγώ αφαιρώ το στην ηλικία σας:120και απλά προσθέτω το γιατι να ενδιαφέρεται;
Εξάλλου αγοράζοντας μουσική(και όχι κατεβάζοντας παρανόμως) νομίζει κάποιος ότι δεν υπάρχει ένα σύστημα ''παρακολούθησης''.Βέβαια χρησιμοποιείται για καθαρά εμπορικούς λόγους,προτάσεις αγοράς δλδ.
το οτι καποιοι καπου καταγραφουν ιχνη με βρισκει απολυτως συμφωνο, εκει που το εστιαζω και μαλλον δεν εγινε απολυτως κατανοητο ειναι το οτι μαλλον οι τελευταιες αντιστασεις υπαρχουν σε ατομα της ηλικιας μας και το οτι οι νεες γενιες οι οποιες ειναι και αυτες που θα <ζησουν> μεσα σε αυτο το περιβαλλον δρουν και υπαρχουν εντελως παραδομενες στον απο παντου ελεγχο χωρις να εχουν την δυνατοτητα αντιστασης η τουλαχιστον στην ελαχιστη ικανοτητα κρισης και αξιολογησης !!!Σερφαροντας παντα αφηνεις ιχνη.Μου εχει τυχει να μου προτεινουν προϊοντα η υπηρεσιες χωρις να τα ζητησω.Υποθετω απο καποιο cookie .Επισης εχω διαβασει οτι κατα καιρους hakers εχουν κλεψει βασεις δεδομενων απο διαφορους δικτυακους τοπους.Αυτο με οδηγει στο συμπερασμα οτι και καποιοι αλλοι μπορουν να κανουν το ιδιο.
Δεν μου ειναι και τοσο καλοδεχουμενο το γεγονος αυτο.
Μπας και σας φταίει κάτι άλλο και δεν τόχετε καταλάβει?
Θα σε παρακαλουσα να αναπτυξεις αν θες την αποψη σου.Το ζηταω εντελως καλοπροαιρετα.Με ενδιαφερει το σκεπτικο ενος ανθρωπου του χωρου.Και νοιωθω ανοικτος να παραδεχθω την παρανοϊκοτητα της σκεψης μου αν με πεισεις
Μάνο εντελώς καλοπροαίρετα,μήπως έχετε (οι της γενιάς σου) κατάλοιπα απ την επταετία;Σοβαρά μιλάω μιας και δεν την έχω ζήσει την επόχή παρα μόνο απο διηγήσεις.Και ξέρω ότι τότε υπήρχε στενή παρακολούθηση(θεία μου είχε περίπτερο και κάθε τόσο πήγαιναν και την ρώταγαν ποιά εφημερίδα πήρε ποιός-θα σου πώ και κα΄ποια άλλα άμα βρεθούμε Κόρινθο γιατί δεν έχ ω πολύ μπαταρία τώρα) με αρνητικά αποτελέσματα στην προσωπική ζωή.Πράγμα που δεν συμβαίνει σήμερα..:121:Μπας και σας φταίει κάτι άλλο και δεν τόχετε καταλάβει?
Θα σε παρακαλουσα να αναπτυξεις αν θες την αποψη σου.Το ζηταω εντελως καλοπροαιρετα.Με ενδιαφερει το σκεπτικο ενος ανθρωπου του χωρου.Και νοιωθω ανοικτος να παραδεχθω την παρανοϊκοτητα της σκεψης μου αν με πεισεις
εστω και το εμπορικο μου προφιλ να σχηματισει καποιος ,πραγμα το οποιο σιγουρα συμβαινει κατα κορον εμενα προςωπικα με ενοχλει!!Δλδ εμένα που μ αρέσει ο Χατζιδάκης πάει να πεί ότι είμαι πο...στης;
Τι να καταλάβει μωρέ για ψυχοσύνθεση και λοιπές π@π@ριες.'Αντε και το κατάλαβε ένας Ινδός που μπορεί να κοιτάει την λίστα με αυτά που ακούω.Τι θα κάνει;Θα μου κόψει την σύνταξη(τον προλάβαν οι δικοί μας εθνοφωστήρες) ή την καλημέρα;
Δεν πάμε καθόλου καλά:140:
Ρε μου έφυγε ο καφές απ την μύτη:143:Αμα μαθει η κα Λουκα οτι ακους Rolling Stones(Sympathy for the devil) θα ξερει οτι εισαι Σατανιστης:141::142::142:
ειθε φιλε μου!!ειναι το οτι μαλλον οι τελευταιες αντιστασεις υπαρχουν σε ατομα της ηλικιας μας και το οτι οι νεες γενιες οι οποιες ειναι και αυτες που θα <ζησουν> μεσα σε αυτο το περιβαλλον δρουν και υπαρχουν εντελως παραδομενες στον απο παντου ελεγχο χωρις να εχουν την δυνατοτητα αντιστασης η τουλαχιστον στην ελαχιστη ικανοτητα κρισης και αξιολογησης !!!
Διαφωνω τελειως.Παρα πολυ νεοι αντιστεκονται σε αυτη την προοπτικη.Και αυτοι ειναι που θα διαμορφωσουν και τους τροπους αντιστασεις στο "Μεγαλο Αδελφο"
Ενα παραδειγμα που μου'ρχεται προχειρα στο μυαλο.Η κοινοτητα του Linux
με το <μαλακο> που λεμε!!!Μάνο εντελώς καλοπροαίρετα,μήπως έχετε (οι της γενιάς σου) κατάλοιπα απ την επταετία;Σοβαρά μιλάω μιας και δεν την έχω ζήσει την επόχή παρα μόνο απο διηγήσεις.Και ξέρω ότι τότε υπήρχε στενή παρακολούθηση(θεία μου είχε περίπτερο και κάθε τόσο πήγαιναν και την ρώταγαν ποιά εφημερίδα πήρε ποιός-θα σου πώ και κα΄ποια άλλα άμα βρεθούμε Κόρινθο γιατί δεν έχ ω πολύ μπαταρία τώρα) με αρνητικά αποτελέσματα στην προσωπική ζωή.Πράγμα που δεν συμβαίνει σήμερα..
ημουνα 9 ετων οταν ξεκινησε και 16 οταν τελειωσε.Και κανεις δικος μου δεν διωχτηκε εκεινη την περιοδο.Δεν εχω "παιδικο τραυμα"απ'αυτα τα χρονια.
Τωρα αν σημερα δεν υπαρχει κατι αναλογο να μου επιτρεψεις την πολυτελεια της αμφιβολιας.Καποτε ηταν ο περιπτερας,σημερα το κινητο τηλεφωνο η το διαδικτυο μηπως?