Musical Fidelity V-DAC

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.441
Re: Απάντηση: Re: Musical Fidelity V-DAC

Σκεφτομαι να παρω αυτο τον συνδιασμο,το media player της WD,με καποιο V-DAC,και με χαλασε αυτο το "αποδεκτο αποτελεσμα" :108:

Δηλαδη δεν αξιζει;;;
Το αποδεκτό έχει να κάνει με τον ήχο του WD αυτού καθαυτού που είναι πολύ μέτριος.
Και βέβαια έχει να κάνει και με το υπόλοιπο σύστημα σου αλλά και την ποιότητα του προγράμματος.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Musical Fidelity V-DAC

Το αποδεκτό έχει να κάνει με τον ήχο του WD αυτού καθαυτού που είναι πολύ μέτριος.
Και βέβαια έχει να κάνει και με το υπόλοιπο σύστημα σου αλλά και την ποιότητα του προγράμματος.
Εχω μια απορια,αφου το σημα παει ψηφιακα στον DAC,και μετατρεπεται εκει σε αναλογικο,παιζει ρολο το media player??? :117:

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.441
Το αν παίζει ρόλο ή όχι έχει να κάνει με το αν η οποιαδήποτε διαφοροποίηση-αλλαγή μπορεί να γίνει αντιληπτή από τον ακροατή και αν το υπόλοιπο σύστημα είναι ικανό να την αναδείξει.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Musical Fidelity V-DAC

Το αν παίζει ρόλο ή όχι έχει να κάνει με το αν η οποιαδήποτε διαφοροποίηση-αλλαγή μπορεί να γίνει αντιληπτή από τον ακροατή και αν το υπόλοιπο σύστημα είναι ικανό να την αναδείξει.
αλλο θελω να πω,αφου το σημα ειναι ψηφιακο,και απλως μεταδιδει τα δεδομενα δηλαδη,πως μπορει να επηρεασει ακουστικα;;;;;

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.441
Κατάλαβα τι εννοείς.
Περί αυτού θα ακούσεις διάφορες θεωρίες.
Η ακρίβεια μεταφοράς των δεδομένων δεν είναι δεδομένη όπως και οι κώδικες που επεμβαίνουν για να διορθώσουν τα όποια σφάλματα.

Το αν όλα αυτά ακούγονται έχει να κάνει με την προσωπική εμπειρία του καθενός.

Reaction score
62
Απάντηση: Musical Fidelity V-DAC

Ποιον media player θα προτείνατε για σύνδεση με vdac? (Με ενδιαφέρει μόνο η απόδωση flac 24/96 και κάπως εύχρσητο menu για music playback)

Ευχαριστώ προκαταβολικά

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.441
Δεν έχω δοκιμάσει πολλά παρά μόνο το WD που έχω στη κατοχή μου και κάποια PC και laptop.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

εγω το ειχα για εναμισι μηνα με ενα lacie media pl. και ενα Yamaha cdp και η διαφορα που εδινε ηταν εμφανης

Reaction score
0

καλημέρα
παιδια ενδιαφερομαι για αγορά μεταχειρισμενου v-dac της ΜF.
Υπάρχει κανενα διαθεσιμο???

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

καλημέρα
παιδια ενδιαφερομαι για αγορά μεταχειρισμενου v-dac της ΜF.
Υπάρχει κανενα διαθεσιμο???
ανοιξε μια αγγελια ζητησης στην κατηγορια Μικρες Αγγελιες/Μ.Α. Ηχος/Πηγες, εδω δεν θα το δει κανενας αυτο που εγραψες

Reaction score
2
Υπαρχει ενα εαν θελεις επικοινωνησε στα 100 ευρω με εξτρα τροφοδοτικο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.627
Members
38.582
Νεότερο μέλος
NikolasLegend7