My Cinema

Reaction score
999
Ο προτζέκτορας δεν μπορεί να πάει ταβάνι λόγω θερμοκρασιών που επικρατούν στο χώρο ειδικά τον χειμώνα.
Το τζάκι αποτελεί πηγή θέρμανσης όλου του σπιτιού.
Όταν τον χειμώνα μέσα στο σαλόνι επικρατεί 26 - 29 βαθμοί Κελσίου στο 1,40μ όπου είναι τοποθετημένος ο θερμοστάτης, στο ταβάνι αγγίζει τους 37 βαθμούς!
Απλά θα έλιωνε!:angel:

Εξάλλου δεν τον έχω μόνιμα έτσι. Τον μαζεύω και τον αποθηκεύω όταν δεν πρόκειται να δω για κάποιες μέρες ή όταν έχω επισκέπτες για να μην συμβεί η μοιραία πτώση.

Reaction score
7.141
ωραιο συστημα,ωραιος χωρος και σιγουρα ανεκτικη συζυγος,εκτος και αν εισαι απο τους λιγους τυχερους που εχουν γυναικα σινεφιλ και tech-friendly (maniacs δεν υπαρχουν).

Reaction score
44
Ωραίος χωρος και φοβερά χρώματα!!!
Είσαι ευχαριστημένος από το Bluray player; Επειδή σκεφτόμουν να το χτυπήσω αλλά έκανα πίσω γιατί ενω στα περισσότερα review λένε ότι έχει καταπληκτικό ήχο, διαβάζω απο χρήστες στο ίντερνετ ότι έχει μικροπροβλήματα, κυρίως διάβασμα φακέλων και playlist.

Reaction score
999
Ωραίος χωρος και φοβερά χρώματα!!!
Είσαι ευχαριστημένος από το Bluray player; Επειδή σκεφτόμουν να το χτυπήσω αλλά έκανα πίσω γιατί ενω στα περισσότερα review λένε ότι έχει καταπληκτικό ήχο, διαβάζω απο χρήστες στο ίντερνετ ότι έχει μικροπροβλήματα, κυρίως διάβασμα φακέλων και playlist.
Αγόρασέ το άφοβα. Τα διάβασα και 'γω τα σχόλια που αναφέρεις, αλλά δεν ισχύουν. Δεν διαβάζει srt σε αρχεία MKV αλλά με το AVIAddXSubs.exe τα μετατρέπεις σε vob και τέλος.
[DOUBLEPOST=1460040617][/DOUBLEPOST]
ωραιο συστημα,ωραιος χωρος και σιγουρα ανεκτικη συζυγος,εκτος και αν εισαι απο τους λιγους τυχερους που εχουν γυναικα σινεφιλ και tech-friendly (maniacs δεν υπαρχουν).
Η γυναίκα μου αγαπάει τη ζέστη.

Reaction score
2.209
Ωράιος χώρος, χρώματα και μηχανήματα, μπράβο!
Μήπως θυμάσαι το κωδικό του χρώματος που είναι βαμμένος ο τοίχος με την οθόνη.
Το ξέρω σου βάζω δύσκολα :errwhat:

Reaction score
999
Ωράιος χώρος, χρώματα και μηχανήματα, μπράβο!
Μήπως θυμάσαι το κωδικό του χρώματος που είναι βαμμένος ο τοίχος με την οθόνη.
Το ξέρω σου βάζω δύσκολα :errwhat:
Εύκολο. Αφού εγώ βάφω - στοκάρω και γενικά όλα τα ηλεκτρολογικά - υδραυλικά -τοποθετήσεις A/C - τοποθέτηση τζακιού - αεραγωγοί κτλ. (όλα τα του σπιτιού από τα χεράκια μου περάσανε).
Αυτό είναι και το μυστικό που η γυναίκα μου δεν λέει τίποτα απλά λίγο βρυχάται. Τις δίνω λίγο αερολίν και καθαρίζει.
Λοιπόν περιαυτολογώ αρκετά και θα με πάρετε στο ψιλό.

Χρώματα: Benjamin Moore 519 eggshell finish. Αυτή είναι η βάση.
Τοίχος που είναι το πανί: Κωδικός AF-170 French Press LRV 10
Τζάκι: Κωδικός 1490 Country Life LRV 16
LVR= Ligth Reflective Value

Reaction score
15.548

Reaction score
999
Πραγματικά παίζει φοβερά ο 3050.
Για κεντρικό αργότερα γιατί μέσα σε ένα μήνα αναγκάστηκα να αλλάξω προτζέκτορα (είχα epson tw-6100) και ενισχυτή λόγω βλαβών. Ο προτζέκτορας είχε κάψει πράσινο Lcd και ήθελε καινούριο οπτικό, το οποίο πήγαινε μαζί με την πλακέτα και όλα αυτά στη Γαλλία. Κόστος επισκευής 1180 + ΦΠΑ. Τι λένε ρε; πάνε καλά; Δεν μου τα λέγανε όταν τον αγόραζα.
Έτσι ξεμείναμε από υπομονή γυναικεία. Αν την παραζορίσω θα κλατάρει.
Το κάνω σαν το ΔΝΤ.

Reaction score
999
ναι οκ....αλλα ειναι ευκαιια μιας και κουμπωνει τελεια και ειναι τιμη χωμα.

αν σου αρεσει το ηχειο μιλησε με το Δημητρη .....ακουσεμε.
Θα μου αγριέψει και με βλέπω εγώ στο χώμα!
Αγόρασα και το BDP LX-58

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.948
αν σου αρεσει το ηχειο μιλησε με το Δημητρη .....ακουσεμε.

Ή πάτσισε το με μερεμέτια και άλλα πρακτικά αντικείμενα:tongue:...αφού πιάνουν τα χέρια σου ο Zizik είναι βολικός και υπεράνω χρημάτων...
:lolsign::lolsign::lolsign:
πχ μπιντέδες,σπιτάκια σκύλων,κούρεμα γκαζόν,βερνίκωμα πατώματος,σοβατίσματα,παλέτες χαρτιά υγείας (ποικιλίας καπιτονέ να μη γρατζουνάει το ποπουδάκι:D),σωβρακοφανέλες μινέρβα,μπρατσάκια θαλάσσης κλπ..κλπ:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

& premium κάρτα p@rnHub :D:D:D:D:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

Reaction score
999
Φωτογραφίες από την TV.
Όσο κι αν προσπάθησα να βγάλω καλές φωτογραφίες δεν τα κατάφερα να αποτυπώσω πλήρως αυτό που πραγματικά βλέπω, το οποίο είναι καλύτερο. Στις φωτογραφίες υπάρχει ένα λευκό πέπλο εκτός της 1ης και της 2ης το οποίο αλλοιώνει την πραγματική εικόνα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.312
Members
38.539
Νεότερο μέλος
intergrale