My Cinema

Reaction score
999
Καλή χρονιά σε όλους μας!
Λοιπόν, λοιπόν, λοιπόν....Μπορεί να χάθηκα αυτό το όλο διάστημα, αλλά πάλι ήρθα να δηλώσω επεμβάσεις και αλλαγές περισσότερο αισθητικές μιας και η μόνη αλλαγή σε εξοπλισμό ήταν η αντικατάστση του PS3 με το PS4 pro το οποίο απουσιάζει από τις φωτογραφίες λόγω ότι τα μικρά μου το πήραν λόγω διακοπών στο χωριό.
Τα ηχεία ξηλώθηκαν και αφού αφαιρέθηκε η αυτοκόλλητη ταινία με πιστόλι θερμού αέρα, ντύθηκαν με φυσικό καπλαμά οξιάς. Τρίφτηκαν, βάφτηκαν, περάστηκαν με ακρυλικό υπόστρωμα vernilac και λουστραρίστηκαν με ακρυλικό βερνίκι vernilac 20% gloss με πιστόλι. Η εργασία έγινε εξ ολοκλήρου από εμένα τον ίδιο.

Last edited:

Reaction score
2.485
Μπράβο - τέλειο αποτέλεσμα.

Γενικά μου αρέσει η άψογη εμφάνιση και ακόμα περισσότερο όταν γίνεται με προσωπική δουλειά-

Reaction score
999
Έκανα την πιο βλακώδη σκέψη. Έψαχνα για εντοιχιζόμενα και σκεφτόμονα ταυτόχρονα και κατασκευή καμπίνας!!!:headbang:
Μεγάλος τρόμπας!
Μάλλον πρέπει να ψάξω για ηχεία βιβλιοθήκης.
[DOUBLEPOST=1515193048][/DOUBLEPOST]http://www.nakas.gr/prd/energy-cb-10-ixeia-bibliothikis-zeigos
Αυτά πως τα βλέπετε; Στο Νάκα τα έχει 60 ευρώ κάτω.

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874
Καλή χρονιά σε όλους μας!
Λοιπόν, λοιπόν, λοιπόν....Μπορεί να χάθηκα αυτό το όλο διάστημα, αλλά πάλι ήρθα να δηλώσω επεμβάσεις και αλλαγές περισσότερο αισθητικές μιας και η μόνη αλλαγή σε εξοπλισμό ήταν η αντικατάστση του PS3 με το PS4 pro το οποίο απουσιάζει από τις φωτογραφίες λόγω ότι τα μικρά μου το πήραν λόγω διακοπών στο χωριό.
Τα ηχεία ξηλώθηκαν και αφού αφαιρέθηκε η αυτοκόλλητη ταινία με πιστόλι θερμού αέρα, ντύθηκαν με φυσικό καπλαμά οξιάς. Τρίφτηκαν, βάφτηκαν, περάστηκαν με ακρυλικό υπόστρωμα vernilac και λουστραρίστηκαν με ακρυλικό βερνίκι vernilac 20% gloss με πιστόλι. Η εργασία έγινε εξ ολοκλήρου από εμένα τον ίδιο.

Άψογο το αποτέλεσμα μπράβο! !:thumbsup:

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
78.995
Μ' αρέσ'νε τα Cambridge. Είχα τους προγόνους τους και ήταν άριστοι.

• Like
Reactions: PPG

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.301
Members
38.539
Νεότερο μέλος