NAD 315BEE ή Pioneer A6-J help!!

loudobic

AVSite Member
Reaction score
298
Απάντηση: NAD 315BEE ή Pioneer A6-J help!!

Ωραία για να συμπερένουμε και να βγάλουμε το πόρισμα.

Απο ηχεία όπως σου είπα μου αρεσαν τα klipsch B3, επιφυλάσομε για τα mission 32i που δεν άκουσα. ή και για τα klipsch RB-61.

Με αυτές τισ επιλογές για ηχεία τη προτήνεις???

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

φιλε μου τα RB-61 ειναι καλυτερα απο τα Β3 αλλα και ακριβοτερα! Ποσα θες να δωσεις τελικα?

Γουσταρεις Harman, παρε HK980 με τα RB-61 ή Β3 αν θες φθηνοτερα.

Τα mission δυσκολα θα τα βρεις ακροαση..

loudobic

AVSite Member
Reaction score
298

Sorry το RB-51 ήθελα να γράψω.

Anyway για να καταλήγω επειδή τα Β3 μου αρέσαν πάρα πολύ, θα τα πάρω.

Οπότε με τα Β3 Yamaha RX (350 ευρώ) ή Harman 980 (470 ευρώ).

Εάν αξίζει ηχητικά ο Harman τόσο πολύ θέλω να μου το τονίσεις, εαν όχι πάω για Yamaha.

Thanksssss Tayler και πάλι!!

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

το RB-51 μην το παρεις γιατι εχει μικροτερο μεγαφωνο.

Δεν εχουν τρελες διαφορες οι ενισχυτες. Απλα σε αλλα ακουσματα πιο ποιοτικα, ο 980 προσωπικα μαρεσει λιγο καλυτερα. Σε αυτα που ακους εσυ, ειναι το ιδιο.

Τωρα αν σ'αρεσει αισθητικα τοσο ο 980 που θα δωσεις και 120ευρω παραπανω, παλι λογικο μου φαινεται..

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

που εισαι αδερφε! Τωρα ειδα οτι τα Β3 ειναι 85W οποτε καλυτερα να μη βαλεις 100αρη ενισχυτη, ο ΗΚ980 ειναι 2χ80 οποτε εισαι ΟΚ

Reaction score
658

Οπότε o Yamaha ειναι ΟΚ, αλλά και ο Harman Kardon HK980.
Επίσης και οι δυο γίνονται νομίζω προ και τελικοί για εύκολη αναβάθμιση.
Ο ΗΚ980 είναι πιο "όμορφος", αλλά κι ο πορτοκαλί φωτισμός στον Yamaha είναι κορυφή! :107:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

ο Yamaha καλυτερα να αποφευχθει επαναλαμβανω, τα Klipsch ειναι 85W με 93.5db ευαισθησια και ο 797 ειναι 100W. Καλυτερα ο 980 που ειναι 80W.

loudobic

AVSite Member
Reaction score
298

Μάλιστα!! Έαν έπερνα ένα καλύτερο kilnsch ή το kef iq10, o Harmon θα τους δώσει ποίο πηχτό μπάσο?

Reaction score
658

ο Yamaha καλυτερα να αποφευχθει επαναλαμβανω, τα Klipsch ειναι 85W με 93.5db ευαισθησια και ο 797 ειναι 100W. Καλυτερα ο 980 που ειναι 80W.
Πιό μικρός Yamaha ή ο Harman HK980.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Μάλιστα!! Έαν έπερνα ένα καλύτερο kilnsch ή το kef iq10, o Harmon θα τους δώσει ποίο πηχτό μπάσο?
το Kef δεν κανει για την περιπτωση σου.

Ο Harman επειδη ειναι 20W λιγοτερα απο τον αλλο δεν σημαινει οτι θα χει λιγοτερο μπασσο! Μην μπερδευεσαι...

Αν επαιρνες ενα RB-61 που εχει και μεγαλυτερη καμπινα θα χες λιγο περισσοτερο μπασσο, αλλα δεν χρειαζεται!!!!!

Το μπασο που ακους απο τα ηχεια εχει να κανει με το χωρο και στα 12τμ τα Β3 θα "χορευουν" τα επιπλα σου.

Reaction score
0

εγώ πάλι είμαι πολύ ευχαριστημένος απο τον NAD... Οι μόνες μου επιφυλάξεις είναι μόνο για το after sale, βλέπεις την εντιπροσωπεία την άφησε ο Νακας! Τον 315 τον έχω ταιριάξει με το C525 BEE cd player.

loudobic

AVSite Member
Reaction score
298

Σευχαριστώ φίλε μου για την άποψη. Ο NAD C315 είναι όντως αξιόλογος ενισχυτής στην κατηγορία του, ίσως ο καλύτερος μετά απο πολύ ψάξιμο που έχω κάνει.

Απλά μετά απο συζητήσεις με τα παιδιά ανέβικα κατηγορία με βάση της ανάγκες μου. Μικρός χώρος στον οποίο θέλω κάλη ακρόαση μπάσου σε ελεκτρονική μουσική. με όσο δυνατόν μικρότερη στάθμη έντασης. Οπότε πλέον έιμαι ανάμεσα στον Harman Kardon 380 HK980 και στο πολύ τίμιο μηχανάκι για την τιμή του πάντα Yamaha RX-797.
Και ο NAD όμως πλέον είναι σε φοβερή τιμή πλέον στα 245 ευρώ τον βρίσκεις, επίσης λόγο τιμής είχα κοιτάξει και τον Pioneer A6-J γκρί χρώμα όμως που έχειι πέσει στα 270 ευρώ!!!!!!!!!!!!!!!

Αλλά τα δύο μηχανάκια που προανέρερα, ειδικά ο Tyler αναφέρει οτι είναι ανώτερα για τα ακούσματα μου!!

loudobic

AVSite Member
Reaction score
298

Για να δούμε θα καταλήξω αύριο κάπου!!

Τώρα ποία είμαστε ανάμεσα στον Yamaha RX-797 (2Χ100) vs Harman Kardon H980 (2χ80).

Άκουσα κάποια ηχεία και μου άρεσαν πολύ τα Klipsch Synergy B3. Αλλά με τον Yamaha εχουμε πρόβλημα τα ηχεία είναι 85 watt. O Harman Kardon H980 είναι ΟΚ σε αυτή την περίπτωση. Σκέφτομαι να πάω να ακούσω τα Klinsch RB-61 αύριο, και έαν βρώ κάπου και τα mission m32i που μου πρότεινε ο tyler.

Έαν επιλέξω ένα απο τα δύο έχει κανείς άλλος άποψη για τους εν λόγο ενισχυτές??

Reaction score
2.238
Και τώρα που δείχνεις να κατασταλάζεις έρχομαι να σε αναστατώσω!! Το ενδεχόμενο να πας σε κάποιο studio monitor με τα ίδια (ή και λιγότερα) χρήματα το σκέφτηκες? Κοίτα λίγο και ένα διπλανό νήμα
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=77356
και να σου πώ και την εμπειρία μου από ακροάσεις σε φίλο που ακούει σχεδόν αποκλειστικά dance μουσική με αυτά http://www.artsound.gr/catalog/product_info.php?products_id=5531 σε δωμάτιο διαστάσεων περίπου σαν το δικό σου : Αποκάλυψη!! Μπότες, μπάσο, σύνθια όλα εντυπωσιακότατα!! Και όταν μας πήγε στο εξοχικό του τα έβγαλε να παίξουν και έξω, και πειράζοντας κάτι ρυθμιστικά στην πλάτη έπαιζαν και εκεί αξιοπρεπέστατα! Για δώστου (του monitor γενικότερα, όχι απαραίτητα το συγκεκριμένο) μια ευκαιρία, μπορεί να καταλήξεις με κάτι που θα σου αρέσει περισσότερο, και στο τέλος να σου κοστίσει λιγότερο!

loudobic

AVSite Member
Reaction score
298

Πραγματικά δεν το έχω ψάξει καθόλου για active monitor.

Θα διαβάσω και για αυτή γιατι όχι. Απλά έχω ένα ενδιασμό μήπως ο ενισχυτής είναι ποίο ευέλικτος και σε μελλοντική αναβάθμιση..

Σευχαριστώ πολύ για την πρόταση.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Σευχαριστώ φίλε μου για την άποψη. Ο NAD C315 είναι όντως αξιόλογος ενισχυτής στην κατηγορία του, ίσως ο καλύτερος μετά απο πολύ ψάξιμο που έχω κάνει.

Απλά μετά απο συζητήσεις με τα παιδιά ανέβικα κατηγορία με βάση της ανάγκες μου. Μικρός χώρος στον οποίο θέλω κάλη ακρόαση μπάσου σε ελεκτρονική μουσική. με όσο δυνατόν μικρότερη στάθμη έντασης. Οπότε πλέον έιμαι ανάμεσα στον Harman Kardon 380 HK980 και στο πολύ τίμιο μηχανάκι για την τιμή του πάντα Yamaha RX-797.
Και ο NAD όμως πλέον είναι σε φοβερή τιμή πλέον στα 245 ευρώ τον βρίσκεις, επίσης λόγο τιμής είχα κοιτάξει και τον Pioneer A6-J γκρί χρώμα όμως που έχειι πέσει στα 270 ευρώ!!!!!!!!!!!!!!!

Αλλά τα δύο μηχανάκια που προανέρερα, ειδικά ο Tyler αναφέρει οτι είναι ανώτερα για τα ακούσματα μου!!
ο Nad ειναι πολυ καλος ενισχυτης για ακουσματα jazz, vocals, instrumental κλπ. Ο Α-Α6 σε ιδια ακουσματα ειναι ετη φωτος μπροστα μιας και στην πραγματικοτητα κοστιζει 350 λιρες αγγλιας ενω ο 315 150 λιρες, πραγμα που καθιστα τον Α-Α6 σε αλλη κατηγορια, με αλλους ανταγωνιστες (Marantz PM6003, Νad c326BEE, Cambridge 650A....)

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

για να καταληξουμε καπου φιλε loudobic:

κοιτα, μπορεις να παρεις τον 797 με τα RB-61 που εχει και το bass reflex μπροστα και ειναι καλυτερο απο το Β3. Κοστος στα 350+420=770 ευρω

Ο ΗΚ980 με τα B3 ειναι στα 470+320=790 ευρω οποτε χτυπα τον πρωτο συνδιασμο με τα καλυτερα ηχεια

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.063
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp